![]() |
Cevap: Futbolculardan maç değerlendirmesi
[QUOTE=58_babacan_58;664840][B][COLOR="Red"][CENTER]HER MAÇ BÖYLE OYNAYIN FORMANIN İÇİNDE TERLEYİN MAĞLUP OLUN SESİMİ ÇIKARIRSAM ********İM,YETERKİ ONULU ŞEREFLİ MAĞLUP OLALIM FORMANIN HAKKINI VEREREK MAĞLUP OLALIM....[/CENTER][/COLOR][/B][/QUOTE]
aynen katılıyom kardeşim |
Futbolcuların yorumlarından anladıgım kadarıyla bir özgüven ve kazanma hırsı bürünülmüş takımda.Bizlerinde istedigi güzel oyun ve tatmin edici futboldu zaten.Özlemişiz bu futbolu.Böyle oynadıktan sonra takımın azmini gördükten sonra yensekte yenilsekte beraberede kalsak artık içimiz rahat anlıyoruz ki SİVASSPOR ismi ile degil hakikatten SİVASSPOR.
|
oynanan futbol umut verici yenildik ama ezilmedik.rıza hocanın elinin degdigi belli.bu takım istanbul maçı ile yükselişe geçecek ve son maç olan fener maçı dahil bütün maçları alack.inanıyorum.....
|
MEHMET NAS COK DELİKANLI ADAMİ AÇIK SÖZLÜ, HELAL OLSUNN
|
Akın sivas caddelerinde arabasıyla gezip tozarken kafası bi sağda bi solda ordada önüne bakmıyor ne arıyorsa !. Bi gün birinin daha dikkatini çeker diğer gün birilerinin daha işte o zaman ya Allah akına ya da bizlerden birine..sahada bari gözünün önüne bak.. Sivaslı herşeyi afeder ama senin niyetini asla afetmez kendine çekidüzen ver:@
|
[QUOTE=Rallim58;665058][B]Daha mantıklı, olumlu cevaplar vermesi gereken, Mehmet Nas'ın konuşmalarına ciddi tepkiliyim. Ne demek "15 sene çalıştım olmadı" buradan ne anlatmak istedi doğrusu kendiside anlamadı gibime geliyor.
"15 sene çalıştım olmadı" sözüne bugün olmasa da yarın (veya en kısa zamanda) açıklık getirmek zorundadır. Böyle bir açıklama, hangi akla hizmet yapılır, anlamış değilim.[/B][/QUOTE] usta adam açık açık söylüyor her zamanki gibi dışarı attım diyor son vuruşlarım iyi değil diyor 15 senedir çalışıyorum ama düzeltemedim beceremedim diyor son vuruşlarda elimden gelenin hepsi bu diyor açıkcası adamı tebrik etmek lazım açık sözlü olduğundan dolayı aldatan cümleler kullanmamış |
sizler bu şekil oynayın giydiğiniz formanın hakkını verin galibiyetler gelecektir.bizi inönü stadında mahçup etmediniz.hepinize teşekkürler.ibb yi mutlaka yenin intikamımızıda alın.
|
Futbolcularımız üzerinde baskı var. Bu haftalardır oynanan kötü futboldan,alınan kötü sonuçlardan,hoca değişimlerinden ve son kavga olayından kaynaklanıyor. Özellikle iç saha maçlarımızda iki farklı öne geçene dek bu baskının etkileri hissedilecektir. Futbolcular bir golden sonra ikinciyi bulamayınca sıkıntı basıyor ve rahat oynayamıyorlar. Son birkaç maçımıza bakın öyle.
Son oynanan Bursa-Manchester maçında da Bursalı topçuların kendi seyircileri önünde elleri ayakları dolaştı. Yenebilecekleri takımdan puan alamadılar. Taraftar olarak üzerimize düşen; Biz inandık siz de inanın, bu maçı alacaz,saldırın bu taraftar için... tarzında ama maçın her anında tezahürat yapmak,kaçan gollerden sonra bile kaçıranı alkışlamak, bir sonraki pozisyonu için cesaretlendirmek olmalı. Futbolcular da maça konsantre olmalı,dikkatini bozmadan son düdüğe kadar ter dökmeli. |
ne olursa oslun arkanizdayiz... ins önümüzdeki maclari alirsiniz cünki bu takim burda olmayyi hak etmiyor
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:43. |