SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   YÖNETİME MESAJ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30561)

eroldeger 07.11.2010 21:49

Cevap: YÖNETİME MESAJ

iki yıldır her yerde sesleniyorum bu ermanla maç alınmazdiye diye haydı giden hocaları bir yana bu hemşerimiz de aynıhatayı yapıyor gelirgelmez hemen yazdım ermanla akını oynatma diye ama nafile dedim bjk maçının ikinci yarısına bakmayın diye ibb dinc takım dedik ermanla akını oynatma dedik ama nafile sonuç hüsran hocanın başka bir hatası gelir gelmez takımı devrearası değiştirecem dedei bu öyle il orta söylenmez varsa bir bildiğn zamanı gelince yaparsın zaten oyuncuların bir çoğu hayin seni işte böyle spote ederler uyanık olcan boş kunuşmayacan işte böyle rezil olursun

B.DUMANLI 07.11.2010 21:51

En kisa zamanda m.yildiz,sedat bayrak,a.dereli,hayrettin ,akin ve ceyhun´la yollar ayrilmali.Sirf Türk diye sedat´i oynatip ,diallo´yu yedek kadroda tutmak akil kari degil.Yukarida adi gecen oyuncular süperlig kalitesinde degiller.M.Yildiz oyuncu degil diyenlere,kizanlar neredesiniz?Birde kaptan olacak egoist futbol oynuyor,ekmek yedigi yere ihanet ediyor.Atin gitsin bu oyunculari bunlardan ne köy olur ne kasaba.Seyirci 30 dakikada stadi terkediyorsa yönetimin yüzü kizarmali .Yaziklar olsun bu kadroyla islerin yürümiyecegini basdan seyirci görmüstüde, yönetim ozamanlar pembe hayaller kuruyordu.Hayalleri balon gibi söndü.Ligin sondan ikinci sirasina yerlestik,hemde ligin en fazla gol yiyen takim ünvanini alarak.

Dark Force 07.11.2010 22:07

[B]Takım çok yaşlı bu oyuncu kadrosuna teknik heyetin yağacağı hiçbirşey yok...bu kadroyla bank asyada dahi top oynayamaz...[/B]

dülger58 07.11.2010 22:12

BURDAN YÖNETİME SESLENİYORUM.ARTIK UCUZ KALİTELİ FUTBOLCU DİYE BİR ŞEY YOK.BU YÖNETİM GEÇEN SEZONDAN NEDEN DERS ÇIKARMADI.PROBLEM NERDEDİR.ÇIKIP AÇIKLAMA YAPMASI LAZIM....

babos 07.11.2010 22:20

arkadaslar bız bosuna cenemııızı yormayalım yonetım yıne bıldıgını okuyor ıste 2 yıldır ne yaptılar

ready 07.11.2010 22:23

[QUOTE=babos;666468]arkadaslar bız bosuna cenemııızı yormayalım yonetım yıne bıldıgını okuyor ıste 2 yıldır ne yaptılar[/QUOTE]

[B]yönetim bildigi okuyorsa gün gelir bu kafada devam ettikleri sürece stat boş kalır [/B]

TS58 07.11.2010 22:28

CEYHUN hiçbir takımda başarılı olmamıştır.
Yönetim takımın düşmesini istiyor. Bank asya'da reklam geliri falan.
Pankart asmayan, Kırmızı Beyaz'a boyanmayan bir statdan zaten başarı beklenemezdi.
4. Büyük biziz diyenler de SÖYLEDİİİİK AMA DİNLETEMEDİK.

sivasfutbol 07.11.2010 22:40

bank asya 1 ci liğ de görüşürüz bizi artık hiç kimse kurtaramaz ..utanmaz adamlar takımı ne hale getirmişler...

KaNgAlLıYiGiDoO 07.11.2010 23:15

Bize guzel gunleri ve bu kotu gunleri yasatan ayni yonetim. Gecen seneden ders alinmadigi belli. Burda baskanin hatasi cok buyuk. Her seyi hocaya birakma huyundan vazgecmeli. Devre arasi en asagi 10 tane banko oynayacak adam alinmali kurtarmaya kurtaririz iciniz rahat olsun ama para harcanmali

yigido_sampiyon 07.11.2010 23:34

[QUOTE=TS58;666472]CEYHUN hiçbir takımda başarılı olmamıştır.
Yönetim takımın düşmesini istiyor. Bank asya'da reklam geliri falan.
Pankart asmayan, Kırmızı Beyaz'a boyanmayan bir statdan zaten başarı beklenemezdi.
4. Büyük biziz diyenler de SÖYLEDİİİİK AMA DİNLETEMEDİK.[/QUOTE]

[B]siz trabzonlularda kafanızı büyüklükle bozmuşsunuz!!! [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:13.