![]() |
Cevap: Maçı değerlendirelim...
Degerlendirecek ne var ruhsuzlarin nesini CCCCCCCCCCCCCCCCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK IYYYYYYYYYYYYI OYYYYYYYYYYNADIK KAYBETTIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK TAKIMMMMMMMI GÖRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜN:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
|
bunlarin takima kasti var belli göstere göstere düsürecekler bu bu hurda yiginlari aslinda agzima telen her küfürü saymak istiyorum lan size taraftarlarimiz bunlarda birkacini dövün lütfen bakin nasil oynuyor lar
|
özellijkle ziya ve kaleci alişan hariç diger futbolculardan Allah razı olsun aldıkları helalı hoş olsun bence bayram için sivasa gelmesinler memleketlerine gitsinler bir dahada gelmesinler...4 eylül belediye ile oynarız daha şerefli en azından.kasımpaşayıda kral yaptılar utunmazlar...artık sivassporluyum diyemiyorum kahvede maç izleyemiyorum...
şunuda unutmasınlar futbolcuları değil ben SİVASSPORU SEVİYORUM.... |
bu nasıl bi takımdır böle yaw kasım paşaya bile yenildik ilk galibiyetini aldı helal olsun valla kasımpaşaya adamlar affetmedi ama artık yeter bu ne böle her hafta 3 gol 4 gol ruhsuz ve amatörce oynayan bi takım seyrediyoruz maçı baştan sona izledim ve sinir krizi geçirdim takımın düzeleceği falan yok bu futbolcular aldığı paraların hakkını vermiyor haram olsun aldığınız paralar takımı bu hale getirdinizya kahroluyorum her maçta taraftar destek versin diyorlar destek veriliyorda
ne oluyor hep hezimet bence takım ligden çekilsin daha fazla rezil olmayalım bu mağlubiyetlere tahammülüm kalmadı artık |
[QUOTE=mgulseven;668132]Evet katılıyorum bir şekilde tepki vermeliyiz.Bu hafta karar alıp gitmeyelim mecnun başkan otursun rahat rahat seyretsin.[/QUOTE]
Bence gercekten tepki zamani geldi haftaya kimsenin gitmemesi taraftarin ne kadar ciddi oldugunu gosterir. Yonetim yine tarftardan destek isteyecektir ama sunuda unutmamali ibb nin kac tane tarftari var.kazanmak icin bence taraftara bel baglamak acizliktir |
Bülo bazılarına oynamayın devrede sizi alacam demiştir. Başka izahı varsa söyleyin?
|
Çok beceriksiziz Boş Kaleye 3 defa atamadık bunları atamazsak küme düşmeyi hakediyoruz deplasmanda alıp alabileceğimiz tek puan bu maçtı onuda alamadık Konyaspor'u yenip 10 puan yaparız oda belki ilk yarıyı 10 puanda bitiririz :mad::mad:
|
[QUOTE=superglam;668102]Sivassporu ne olursa olsun kutluyorum. Macı seyrettim takım asla ruhsuz değil ama şansız ve birazda beceriksiz... Rıza hocama sonuna kadar güveniyorum.. Sivassporun ligden düşeceğine inanmıyorum...[/QUOTE]
bu yoruma katilmamak elde degil bence en akilli en tecrübeli yorum bu riza hocam bizi ligde tutacak bugün okadarda kötü oynamadik cikisa gecen ve istanbulu 3 1 yenen besiktasi elinden kaciran bir takima yenildik sas olsaydi mac bizimdi inaniyorumki haftaya karabüke fark atacagiz ve cikisa gececegiz tek yapmamiz gereken destek destek destek tirübünler dolu olmali ve mac sonuna kadar destek destek destek |
[B]ikinci yarı güçlü bir kadro kurulacak yorumu bu...[/B]
|
mehmet yıldız eskişehirspora mı transfer olmuş ????
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:42. |