SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçın ardından... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30701)

ccey 28.11.2010 10:34

Cevap: Maçın ardından...

bence erman gibilerin kredisi bitti hoca, bu maçı almalıydık ama yenilmemekte iyi, inşallah haftaya

yiğido0858 28.11.2010 10:38

hocam resmen evımızde gibiydi ankarayı ınlettik taraftar gorevini fazlasıyla yaptı hiç iyi oynamdık hemde hiç bi tane net pozısyon yok ıkıncı yarı da

eyupkocak 28.11.2010 12:37

yav gerçekten oyuncular gol atamıyor hoca ne yapsın
şü takviyeleri çok merak ediyorum :confused:

pover58 28.11.2010 13:06

hocam çok dogru söylüyonda m yıldız dururken pedrial neden çıktı.tek gol atacak adamımız pedrial onuda çıkardınız.elbet 1 puan iyide biz kimden 3 puan alacagız.rakiplerimize hep yeniliyoruz.gene diyorum m yıldız sedat apo hayrettin erman bu takımdan derhal gitmeli yoksa of tuf çekmeye devam ederiz.bu adamlar resmen takımı satıyor.sana olan güvenimiz sonuna kadar devam edecek hocam radikal kararlar alma zamanı geldi bu adiler oynamıyor hep görüyoruz.ceyhunda işi boş verdi.canla başla oynuyan adamlarımız diallo-cihan- kadir-ziya-suarez biraz ugur-biraz kamananbirazda mehmet nas.gerisi sahada geziyor yada oynargibi yapıyorlar bunlar hemen gitmeli.devre arasında en az 3 adam almalıyız.iyi bir stoper iyi bir orta saha iyi birde golcü şart.

mgulseven 28.11.2010 13:12

Gençlerbirliginden 1 puan aldıysak ankaragücünden puan zor alırız fenerbahçeden puan çıkarmak ise mümkün degil bir tek konya maçı var puan alabilecek.Fakat o puanıda hangi oyunculara güvenerek alacagız bilmiyorum.Bugün buca antalyadan söke söke puan çııkarır ve bizi bir basamak daha aşagıya indirir.Biz öyle tahmin ediyorum ki inşallah yanılırım ama ilk yarıyı 18 sırada tamamlarız.Bütün ümitler yapılacak transferlerle ligin ikinci yaraısna kalır.Artık transferde rıza hoca agırlıgını koymalı yoksa SİVASSPOR bank asyaya gider kendide birdaha zor takım bulur çalıştırır.

Djamoka 28.11.2010 13:13

[B][I]Ligde durumları bizle beraber çok kötü olan ne Bucayı yenebildik, ne Kasımpaşayı ne de Gençleri. Kimi nasıl yenecez bilmiyorum. Artık ilk yarıdan bişey beklemiyorum. Umutlarımın hepsini ikinci yarıda sergilenecek performansa saklıyorum. Şayet söylenen transferler yapılırsa tabi...[/I][/B]

pover58 28.11.2010 13:26

[QUOTE=kaptann58;671220]suarez neden oyundan çıktı anlamadım yeter artık bu mehmet yıldızın saçmalaıkları ceyhunuda küsütrdünüz top oynamıyor[/QUOTE]

katılmamak elde degil.ne diyelim bilmiyorumki inşallah ankaragücünü yenerizde biraz rahatlarız.

hayripolatgil 28.11.2010 13:55

m. yıldız dururken pedrial neden çıktı.tek gol atacak adamımız pedrial onuda çıkardınız. futbolcu müsveddesi erman neden oyuna alındı. anlamak mümkün değil. elbet 1 puan iyide biz kimden 3 puan alacagız.M. yıldız- sedatlar- apo- hayrettin-saidoo-İ.şahin- erman bu takımdan derhal gitmeli.bu adamlar resmen takımı satıyor.sana olan güvenimiz sonuna kadar devam edecek hocam radikal kararlar alma zamanı geldi bu adiler oynamıyor hep görüyoruz.ceyhunda işi boş verdi.canla başla oynuyan adamlarımız diallo-cihan- kadir-ziya-suarez biraz ugur-biraz kamanan biraz da mehmet nas.gerisi sahada geziyor yada oynargibi yapıyorlar bunlar hemen gitmeli.devre arasında en az 5 adam almalıyız.iyi bir stoper iyi bir orta saha iyi birde golcü şart.

cılgınsivas58 28.11.2010 14:08

[COLOR="Red"][/COLOR] 1 puanda iyidir enazından mağlubiyetten iyi

sebasteia 28.11.2010 14:25

bu takımda devre arasında kesinlikle gönderilmesi gereken isimler:

- erman
- ibrahim şahin
- saidou
- sedat yeşilkaya

sivasspor artık bir nevi arsenal felsefesini benimsemeli: ne bu yıl ne de artık hiç bir zaman 21-22 yaşından daha büyük adamlar bu takıma alınmamalı! arsenal arda'yı niye istemedi, adamlar arda artık bizim için yaşlı dediler, yani adamlar için 23 yaş artık transfer için yaşlı sayılıyor.

burda bazı arkadaşlar düşeriz filan demişler. açık konuşalım ve düşmekten korkmayalım. korkacaksak planlama yapamamaktan korkalım. bence devre arasında gençleştirilmiş, birbirine alışıp bir devre birlikte oynamış adamlarla düşsek bile bu genç kadroyu muhafaza ettiğimiz takdirde denizli'nin yaptığı gibi bir sene sonra çok rahat çıkarız. sivasspor için gündem ligde kalmaktan ziyade adam gibi genç ve taş gibi bir kadro kurmak olmalı!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:05.