![]() |
Cevap: Şimdide Mondragon sesleri
bilica gökhan adem olurda mondragon olmaz bunlar fısıltı gazetesinin haberleri
Bİze isim deıl pitbull gibi adamlar lazım artıkk takım için yuregını ortaya koyacak adamlar...:rolleyes: Gökhan ünal ın geleceğine inanmak istiyorum olmuyor tshaballa nin gelecegine inanmak istiyorum gene olmuyo kim gelecek çok endişeliyim ... ama takıma guvenıyorum (mehmet yıldız ve kanatlarharic :D |
mondide şüpheliyim ama BİLİCAMIZ ve gökhan ünal gelirse SÜPER OLUR
|
mondragon başarılı bir kaleciydi halende öyle sayılır ama yaşlı olduğu için 1 yıldan fazla burda oynamaz biz kendini ispat etmiş 25-29 yaş arası kaleci almalıyız yani ne çok yaşlı ne de çok tecrübesiz...bilica ve hürriyetin bize çok katkı sağlıyacağına inanıyorum inşallah transferleri gerçekleşir...Gökhan Ünal Kariyerini giderek yükselterek Kayseri'den Trabzon'a sonrada Fenerbahçe'ye gitti ama Kayserideki başarısını gösteremedi. bize gelirse uzun zamandır maç oynamamış aç bir futbolcu olarak gelecek riskli bir transfer ama içimden bir ses Sivasspor başarılı olur diyor...
|
bence takımın kaleciden çok 2 tane saglam defans oyuncusuna ihtiyacı var
. |
bilica kesinlikle tekrar takıma kazandırılmalı.defanstaki ssorunu çözecegine inanıyorum.ama bilica eski bilica olarak döneceginide zannetmiyorum...
|
Mondragon Türkiye´ye gelmis en iyi yabanci kalecilerden biri ancak bize yararli olamaz sadece bu sezon sonuna kadar sivasspora faydali olabilir daha sonra yaramaz onun icin hic gerek yok bosuna para vermesinler bence kaleciler yeterli defansa bilica gelirse iyi olur bilica nin sagina ve soluna iki defans oyuncusu alinmali kolay gol yiyoruz ilk once bunu onlemeli sonra bir orta saha birde forvet alinmali kesinlikle yani 5 kesin yeni transfer lazim diye dusunuyorum
|
mondragon a lüzum yok ramoviç başarılı ama bi yerli kaleci alınabilir özden gibi (sadece gibi, özden değil asla). rıza hocamızın beşiktaş tan getirebileceği oyuncular bizi ayaklandırabilir özellikle holosko biraz hayal gibi duruyor ama her anadolu takımının yıldızı olabilecek bir oyuncu, fink de çalışkan bir oyuncu tabi bilica yı kim istemez :) o değil de şu takımın artık bir kanadı, özellikle de sol kanadı olsun yalvarıyorum fm oynayamıyoruz :D en son ilhan ı hatırlıyorum sonra musa aydın denendi falan ama kanada ihtiyacımız var artık cihan la erman la olacak iş değil
|
Mondragon eğer 3-4 yıl önce gündeme gelseydi 34-35 yaşında da olsa başımızın üstünde yeri var derdim..Ama artık 2011 de 40 yaşına basacak bir kaleci bize ne verebilir ki...Gelirse bir defa defansla arasında kesinlikle 1-2 ay uyum dönemi olur..Sivassporun zaten puzn kaybına tahammülü yok;Mondragon'un takıam uyumunu beklersek en az 3-4 maçta yenilecek hatalı goller ve mağlubiyetler sivassporu banka asyaya götürür ..Elimizde 3-4 aydır takımla anterman yapan ,sakatlık öncesi fena maçlarda çıkarmayan bir Ramoviç varken Mondragon'un takıma gelmesi sivasspora hiçbir şey vermez aksine çok şeyler kaybettirebilir..Sezon başında alınmış olsa en azından takımı ve önündekileri tanımasını sağlardı;şu aşamada alınması çok gereksiz olur...
|
Transfer olarak benim düşencem söyle gürkan gürsoy 2A oynuyor ve şuan forumda birde tabata beşiktaştan takima kazandilsa güzel olur holoska kiralik gelse fena olmaz bizde iş yapar ama yusuf şimsek yaramaz bize elimizde ondan daha kalite isim ceyhun eriş var galatasaraydan serkan özkan trabzonspordan sezer badur ve zafer yelen alinsa güzel olur birde manisasporda hemserimiz nizametin çalişkan alinsa güzel olur birde ankaragücünden hürriyet alinsa güzel olur bucaspordan aydin karabulut bizde iş yapar monduragon gelmez ilk 11 oynuyor kaleye gelmesini istedim kerem inan var eski cimbomlu alinsa harika olur defansa 2 yabanci 3 yerli oyucu alinmali gol yemedimiz her takimi yeneriz forvete suarez mehmet yildiz kanaman var birde bunlarin yanina bir kalite daha eklenirse güzel olur ama riza hoça futbolda herşeyin iyisini bizden iyi bir atom karinca transferi dört gözle bekliyorum.
|
son bomba!! bu gun bırınden duydum kejman'ı bır bankada goren olmuş millet hanisülasyon görmeye başladı.:)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:58. |