![]() |
Cevap: Konya Maçı Abdullah Yılmaz'ın
[QUOTE=58 SiVaSıM 58;673415]gel bakalım gel sonunda kavuştuk cezanı çekeceksin lan gelllll[/QUOTE]
Olan Sivasspor´a olur hakeme hic birsey olmaz.Sahamiz kapanir ve Sivasspor´un düsmesi engellenemez.Öfkeyle kalkan zararla oturur ,dikkatli olmamiz lazim.Yönetimin bu atanmaya itiraz etmesi lazim .Olay cikabilir. |
bu maçta eğer bize yanlış bir kararla puan kaybedersek federasyon bu sivasın hakını nasıl verecek eger yanlış bir karar olursa bu hakemi stattan çıkması mucize olur
trabzonlu bu köpek geçmişte çok hakkımızı yedi ama sivasa ilk kez gelecek verebilecekmi denizlisporun hesabını bu itlerin kuyruk acısı var geleceği varsa görecegide var bakalım abdullah yılmazmı yaman bizmi sivaslının sivaslıdan başka dostu yok gardaş |
[QUOTE=sonüye;673488][B]Sahaya indin hakeme vurdun da diyelim. Maçı Sivasspor mu kazanacak o zaman.Sizin gibileri gördükçe insan spordan soğuyor yaa. [/B][/QUOTE]
ne demek istediğimi anlayanların da oldugunu gormek sevındırıcı:) aynen katılıyorum sana. |
Cevap: Konya maçı Abdullah Yılmaz'ın
[B][FONT="Arial Narrow"]hayırlısı olsun ne diyelim inşallah yine bir hakem faciası yaşamayız Allahın izniyle şu maçtan alnımızın akıyla bi çıksak önümüz açılacak inş.[/FONT][/B]
|
[B]ön yargılı konuşmak istemiyorum ama biizm hakemlerden bu abdullah yılmazla halis özkahyayı hiç sevmiyorum ve bu ikisinin art niyetli olduğunu düşünüyorum inşallah hakemlere şuna buna bulaşmadan 3 puanı alırız[/B]
|
şampıyon luaa gitmıyoruz yani hakemden bi korkum yok ...
|
Bu hakemin ne işi var bizim maçımızda.Geçen seneki Denizli maçını unutmadık daha.
|
[B]bu hakemi cinim kadar hazitmiyom valla nefret ediyom [/B]
|
yangina korukle gitmenin anlamiyok iciniz rahat olsun yigidolar konyayi elimizden hakem deyilya kimgelirse gelsin kurtaramaz elimize dusmus birakirmiyiz yakar yikar kirar yine bu maci aliriz icinizi ferah tutun bu mac bizim:)
|
[B][COLOR="Red"][CENTER]ADAM GİBİ YÖNETSİN BİZE YETER....[/CENTER][/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:54. |