SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Takımdan ayrılacak isimler belli oldu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30825)

samor 18.12.2010 10:26

Cevap: Takımdan ayrılacak isimler belli oldu

[QUOTE=sebasteia;676140]madde 1) sitede küçük harflerle yazmak en doğrusudur. bu konu forumlarda bir çok kez gündeme geldi ve büyük harf kullanan arkadaşlardan küçük harf kullanmaları rica edildi. anlaşılan pek takip etmiyorsun.

madde 2) kadir pekmezci, sivasspor'un son iki sezonda yaptığı en iyi, en istikrarlı ve en faydalı transferdir. onun hakkında söylediğin şu sözlere sitedeki herkes gülüyordur eminim.

madde 3) kamanan mı? püffff. adam sivas'ta 3. sezonunu geçiriyor ama sivas'a faydalı olduğu maç sayısı da 3-5'i geçmez. yakışıklı bir negro bulduk diye on yıl besleyelim mi yani?[/QUOTE]

madde 1-sitede senin gibi işi bilmeyenlerin yorumu fazla olduğundan pek yorum yapmıyorum gardaş

madde 2-kadirin akrabası falansan çok gülersin oda normal

madde 3-sende sivassporluysan ben başka bişey demiyorum

fglnsdf 18.12.2010 10:32

Ceyhunu nasil gönderirsiniz anlamiyorum??? :mad:
Bülentin yaptigi b*k u yine yapiyoruz, golcü ve gol hazirlayici futbolculari satiyoruz :mad::mad::mad:

Sivasspor Ligde su ana kadar 17 Gol atti. Ceyhun 2tane atti 4 hazirlik yapti. Yani 6 gol bu futbolcunun adina Gollerin 100de35ine Ceyhunun payi var. Olur mu bu yaaa???
Zitadan 2 gol, Sedat 1 gol. Bu 3 isim takimin 100de58 gollerin payi var.

En azindan bunlarin yerine dogru dürüst isimler gelmesi lazim, yoksa kesinlikle düseriz. Ceyhun gitmemesi lazim. Aksam göreceksiniz.... :D

phenom58 18.12.2010 10:33

ßence kamanan ve ceyhun kalmalı

58hsn58 18.12.2010 10:33

Ben sahsen kamanan ve zitanin kalmasindan yanayim... Ikiside zamanla daha iyi bir performans gostereceklerinden eminim... Ayrica bilicanin geri gelmesi veya gelecegi beni cok sevindirdi, ondan haric sedatin gidecegi beni cok ama gercekten coookk mutlu etti:D Insallah riza hocamiz takimimiza yarar oyunculari transfer ederde ikinci yari eski zamanlara kavusuruz...

babapiton 18.12.2010 10:34

Tüm Futbolcular Tam isabet tbrklr bazı arkadaşlar kamanan diye diye oldü bize 2 sezondur katkısı yok adamın daha nasıl sabredelim yeter Ceyhun'da Rıza hoca geldiğinden beridir oynamıyor belliydi.rıza hocayla arasında birşey olabilir önceki dönemlerden kalan yada rıza hocanın oyun mantalitesine uygun değildir bu kararada saygı duymak lazım

HooLigAnSsS 18.12.2010 10:37

Ceyhunu Takımdan Gönderen Zihniyeti Anlamak Mümkün Degil Gidecek Futbolcular Listesinden Ceyhun Ve Kamananın Cıkarılıp Mehmet Yıldızın Listeye Eklenmesi Gerekiyorrr...

babapiton 18.12.2010 10:42

Bu haberle hangi mevkilere oyuncu alınacağı anlaşıldı.takım kadrosu 27 kişiydi rıza hoca 24 e düşürücez dedi 3 genci yolladı diğer yollanacak Sedat Akın İbrahim Ş. Ceyhun Kamanan Zita Olduğuna göre 6 transfer yapılacak bu gönderilenerin isimlerin yerine

Ahwettt 18.12.2010 10:43

Teşekküler sayın hemşerim göndericekler tam isabet olmuş.Öyle bir maç oynaıpta 8 maç yatan fubolcu lazım değil biza bazı arkadşlar Kamanan ce Ceyhuna şaşırmış peki bu fobcular şimdiye kadar sivasspor futbolcusus olmanın harcinde ne katkısı olmuş.Arkadaşalr biraz geniş düşünmek lazımm bu takımı yakan akın değilmi bunda aşılacak ne var Ramovoçin kurtardığı topların hangisini kurtara bilirdi.Duygusal olursak kendimizi bankasya liğinde buluruz.

ZiDaNe58 18.12.2010 10:53

Kamananin istikrarsz bi futbolcu oldugunu bizlerde bilioruz ama ne zaman ne yapacgi belli olmuyo super ligt bska bi takima gdrde patlama yaparsa tumda oldugu gbi gene pisman olmak istemeyiz

yigido_sampiyon 18.12.2010 10:55

[QUOTE=sebasteia;676140]madde 1) sitede küçük harflerle yazmak en doğrusudur. bu konu forumlarda bir çok kez gündeme geldi ve büyük harf kullanan arkadaşlardan küçük harf kullanmaları rica edildi. anlaşılan pek takip etmiyorsun.

madde 2) kadir pekmezci, sivasspor'un son iki sezonda yaptığı en iyi, en istikrarlı ve en faydalı transferdir. onun hakkında söylediğin şu sözlere sitedeki herkes gülüyordur eminim.

madde 3) kamanan mı? püffff. adam sivas'ta 3. sezonunu geçiriyor ama sivas'a faydalı olduğu maç sayısı da 3-5'i geçmez. yakışıklı bir negro bulduk diye on yıl besleyelim mi yani?[/QUOTE]

[B]hocam bir uyarıda bulunuyum kamanan için negro kelimesini yakıştıramadım sana...biliyormusun bilmiyorum ama siyahı insanlar kendilerine negro denmesini sevmezler...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:16.