![]() |
Cevap: Galatasaray-Sivasspor
[B][COLOR="Green"]Herşeyin bi bedeli vardır yani ... Maç sonunda gülen taraf biz oluruz inşallah.[/COLOR][/B]
|
en az beraberlik alırız diyorum ben...ajax maçında gördük 90 dk. top oynayamıyorlar.. savaşırsak onları maçın 2. yarısı rahat dağıtırız ve maçı alırız
|
Skor yazmak yerine Düsüncelerinizi yazin...
|
Bu maçı alır tarihe geçeriz
|
gsyin bizi yenecek gucuyuk kazayla bizden bir pugan alirlarsa ellerini epsunler baslarina koysunlar:D
|
[QUOTE=mm1970;683721]rahat kazanırız 1 4 mehmet 2 sedat 1 diallo 1[/QUOTE]
sakat ve donmuş dialloyada gol attırdınya helal olsun:D |
Arkadaslar Biraz Gercekci Olursak..
Galatasarayin Ligde Ilk Resmi Karsilacagi Mac'tir.. O Yüzden Ilk Macini Yeni Stadinda Galibiyetle Acmak Isticeklerdir.. Fakat Oyuna Iyi Konsantre Olup Kontrollu Bir Mac Oynarsak.. 1 Puani Cikaririz Diye Dusuniyorum.. Yeni Stadyumun Olmasi Bizede Avantaj Saglyiacagini Dusuniyorum.. Sivasspor taraftari bu güzel stad'i görmek icin gideceklerine inaniyorum. Belkide deplasman tribununu doldurabiliriz ve bu sahadaki yigidolara motive eden faktor olabilir. |
İdda ediyorum onları sahaya gömeceğiz yeni mekan oynatıyo ama oynayan sivasspor olacak başbakanın beslemeleri değil:D:D:D:D:D:D
|
onlarda utanma duygusu yok başbakanı yuhalarlar onun yaptırdığı statta oynarlar
zaten bu beslemeler daha öncede fak fuk fonu da yağmalamışlardı haramm olsun :D |
[B]Bu macta bende türk telekom arena stadyumunda istanbul sivasspor taraftar derneği ile birlikte yerimi alacağım sivassporumuzu macın son dakikasına kadar destekleyip galibiyet için calışacağız ben diyorumki bu mactan en az beraberlikle ayrılacağız[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:16. |