![]() |
Cevap: SİVASSPORDA NİJERYALI FORVET ENERAMODA SONA
Arkadaşlar Makukula Diyorlar Doğrumudur Çünkü Benim Hatırladığım Kadarıylada Eneramo Askıya Alınmıştı
|
hayırlı uğurlu olur inş valla bu sene ligte kalalımda ne kadar para giderse gitsin ne olacak borç yiğidin kamçısı bizim bundan önce kamçımız yoktu işler kötüydü bunda sonra olursa düzelir inş.:))
|
[B]Rıza hocanın dediğine göre bu adamın bonservisi yok.Benimde araştırdığım kadarıyla bu adam sözleşmesini fesih etti.Gitti gezdi dolaştı.Büyük ihtimal kampta yapmadı.
Fiyat konusunda yazılan rakamlar çok gülünç.Süperligde 3-4 miyon avro ücret alan oyuncu gördünüzmü siz hiç..Ben görmedim..Bu adam 1.5 milyon avroya arkasına bile bakmadan gelir.. Daha öncede yazdım buraya bizim verdiğimiz parayı tunus,arap liglerinde vermezler kesinlikle. Tunusdaki karışıklık elbette transfer olma ihtimali yükseltecektir..Eğer hazırsa alınsın derim..Oradaki karmaşıklığın ardından Sivastaki huzurlu ortam onu dahada verili hale getirecektir. Hazır değilse hiç gerek yok başka isimlere bakılsın acilen..Onun form tutmasını bekleyene kadar lig biter...[/B] |
[QUOTE=Kibrisli;683798]Bakın senaryoyu anlatayım...
Adam gelmedi, gelmek istemedi, orada yaşamaktan memnundu ancak menejeri para kazanmak için takımlarla görüşüp haberler çıkartıyordu, Sivasspor talip oldu haberler çoğaldı Sivas fiyat artırdı ama Eneramo'yu ne biz ne de menejeri ikna edemedi, şimdi Tunus karıştı, Devrim Oluyor yağmalama var can güvenliği yok adamın o yüzden de ayrılmak istiyor, isteyen takım kim sadece Sivasspor ama Sivas akıllı önceden verdiği paradan daha az veriyor, Eneramo yok dedi ama şimdi de kendi istiyor çünkü can güvenliği yok, o yüzden öncekinden daha ucuza kapatabilir o yüzden de menejer ne yapıyor belki başka kulüplerle de görüşüyor ya da çok büyük bir ihtimal piyasayı kızıştırmak için sadece haber çıkarttıyor, Sivasspor yeniden eski fiyatı versin diye uğraşıyor... Bunun bir örneğini Kamanan'da da yaşadık,o dönem Kamanan transferini herkesten önce direk Bülent Uygun'dan öğrenmiş ama gizli olduğu için sadece sitede yakın olduklarıma anlatmıştım, zaten sonradan da ortaya çıktı, Kamanan gelmek istemedi uzun süre çünkü oynadığı takım her yıl Avrupa'da oynuyordu zaten neden gelsin? Neden gelsin, İsrail, Lübnan savaşı çıkıp Tel Aviv'de yeniden bombalar patlayınca can güvenliği kalmayınca Türkiye'yi ve Sivasspor'u tercih etti, Yönetim bence aynı sistemi Eneramo için uyguluyor, sistem demek çokta doğru olmaz belki, şansı yaver gidiyor iki ülke de de transfer yapcağımız dönem iç huzursuzluk çıktı oyunculardan birisi geldi diğerinin gelmesi için de bize şans doğurdu...[/QUOTE] Kibrıslı kardeşimin tesbiti doğrubüyük ihtimalle Eneramo sivasspordadiyebiliriz.Hayırlı uğurlu olsun.Yerinde bir transfer olur |
bahsedilen paralar verilecekse yazık ya. 5.000.000 liradan bahsediliyor kabus gibi bir rakam.
|
[QUOTE=58temha;683823]Arkadaşlar Makukula Diyorlar Doğrumudur Çünkü Benim Hatırladığım Kadarıylada Eneramo Askıya Alınmıştı[/QUOTE]
Makukula gelmez.Manisa'yı seçmesinni sebebi İzmir'deki yabancı okul.Çocuğu için! |
arkadaslar o alacagmiz oyuncu iyi olsaydi avruopada oynardi yaziyorsunuzda
tshabalala nerde oyniyor peki!! adam bi gol atti diye süperstar yaptiniz oda daha 1,5 milionluk oyuncu kimsede almamis daha onu hem sanki avrupadan baska iyi bir lig yok güney amerika ligide iyi bazi baska liglerde iyi sayilir almanya ikinci liginde oynamakdansa adamlar afrika sampiyonlar liginde oyniyan takimlarda oyniyor umarim alinir ve bi ise yarar |
[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;683836][B]Rıza hocanın dediğine göre bu adamın bonservisi yok.Benimde araştırdığım kadarıyla bu adam sözleşmesini fesih etti.Gitti gezdi dolaştı.Büyük ihtimal kampta yapmadı.
Fiyat konusunda yazılan rakamlar çok gülünç.Süperligde 3-4 miyon avro ücret alan oyuncu gördünüzmü siz hiç..Ben görmedim..Bu adam 1.5 milyon avroya arkasına bile bakmadan gelir.. Daha öncede yazdım buraya bizim verdiğimiz parayı tunus,arap liglerinde vermezler kesinlikle. Tunusdaki karışıklık elbette transfer olma ihtimali yükseltecektir..Eğer hazırsa alınsın derim..Oradaki karmaşıklığın ardından Sivastaki huzurlu ortam onu dahada verili hale getirecektir. Hazır değilse hiç gerek yok başka isimlere bakılsın acilen..Onun form tutmasını bekleyene kadar lig biter...[/B][/QUOTE] Teklif edilen fiyat hususunda gayet aklıbaşında bir yorum okudum nihayet. Kimisi 3 milyon demiş, kimisi 5 milyon hem de Euro! :D Allah biliyor çok güldüm. Arkadaşlar bahsettiğiniz fiyatlardan haberiniz var mı? Kamil Grosicki için 900,000 Euro bonservis ve kendisine de 3 yıllığına 1,500,000 Euro verdik de Sivasspor tarihinin en pahalı transferi oldu dedik. Arkadaşımızın da dediği gibi Eneramo'ya 1,5 milyon Euro versin Sivas, herif uçak kiralayıp gelmezse ben de ne olayım! ;) Rakam telaffuz etmek kolay, para kazanmak zor beyler, kendinize gelin! |
Cevap: Eneramo'da sona gelindi
oyuncuyu biraz arastirdimda
menejeri türkmüs galiba ve karierrinde cok basarili iyi bir oyuncu oldugu göze carpiyor 3 kere tunus sampiyonu olmus 3 kere tunus kupasini kazanmis 2 kere tunus gol kralli 2008 de 18 gol atmis, 2009 da 13 gol atmis 2009 da arab sampionlar ligini kazanmis 2010 dada CAF sampiyonlar ligi gol kralli olmus 8 gole yani basarilari da daha dünden kalma degil son bir iki ve üc sene önce yasida uygun fiyati tabi tartisabilinir ama ise yara diyorum ins. gelir ve oyuncunun degeride 2,2 milyon avro olarak geciyor ve nijeria milli oyuncusuymus 10 macta 3 gol atmis |
Cevap: Eneramo'da sona gelindi
adam haftalardir ne mac yapti ne de antrenmanlara cikti.
afrika sicagindan sivas'in soguna alismak öyle kolay is degil. bence yanlis tercih olur. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:11. |