![]() |
Cevap: ENERAMO...NİHAYET!!!
Allah razi olsun senden HAYALKAFE Eneramoda hayirli olur inş sivassporumuza
|
evet tunusta olaylar büyümeseydi gelmezdi bende büyüdünü gördümde tamam dedim bu adam bize gelcek dedim
|
kamanda gitti yalansa ozaman daha iyi olur ileride çok iyi adamlarimiz oldu defasta ayni ilk maçimizdaki alcamiz puan bizi yukari götürür
|
artil yok öyle kolay puan sivas gelen atiyordu giden atiyordu gelin şimdi atin artik çok iyi transferlerimiz oldu ilk defa böyle transfer yapti yönetim busene paraya kiydilar
|
12 13 adamlarimiz yok diyordular şimdi geldiler
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]inşallah doğrudur ama imzayı atmadan hiç bir habere inanmıyorum artık ..[/COLOR][/CENTER][/B]
|
Sivasspor camiamiza hayirli olsun dilerim verim aliriz bu adamdan
|
[B][I]Haydi hayırlısı, başka bi aksilik çıkmazda birde imza atarsa çok hoş olur.[/I][/B]
|
artik skor degiştircek adamlarimiz var sonradan oyuna giripde ilk yarida olmadi için yorulan adamin yerine skor degiştircek adam sokamiyorduk girdi gibi sonuyordular şimdi hem genç hemde yetenekli transferlerimiz var bundan sonra daha güzel transferlerimiz olcak ama yinede ortasaya 1 bilemediniz 2 yerli oyuncu alinmaliydi bitmemeliydi transferver ama çok para harcadiklari için alamazlar gibime geliyor
|
umarım takıma uyum sağlar ve boş transfer olmaz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:22. |