![]() |
Cevap: Saha Dizilimi
[URL="http://www.yukleresim.com/images/04299015383162863436.jpg"]sivasspor kadro[/URL]
|
Bu Kadroyuda ben kurdum. Not bazi Arkadaslar Tomas Rada Stoper mevkine koyuyor ama Rada Stoper degil Ön Libero Oyuncusu bunu hatirlatim.
[IMG]http://img29.imageshack.us/img29/4210/fieldj.jpg[/IMG] [U]Yedekler[/U] Korcan Ugur Kavuk Hayrettin Pedriel Cihan M.NAS Sandro |
........................................Korcan....................................................
Abdurrahman........Navratil..................Rada................Ziya.................... ..............................Kadir.................Cihan........................................ ...Grosicki............................................................Erman.................... ........................................Yildiz............................................... ...............................................Eneramo.......................................... |
RAMOVİÇ
SEDAT-------------NAVRATİL-------------SEDAT------------ZİYA KADİR-----------------RADA KAMİL-----------------------MEHMET YILDIZ-----------------------ERMAN ENERAMO ****BENCE MEHMET YILDIZ KESİNLİKLE TUM'UN OYNADIĞI ŞEKİLDE OYNATILMALIDIR. ANCAK ÖYLE BAŞARI SAĞLARIZ..ERMAN SON MAÇLARDA İYİYDİ ONUN ÜZERİNDEN DEVAM EDİLMELİ. ZİYA HAYRETTİN İYİLEŞTİ DİYE KENARDA OTURTULMAMALI... |
[QUOTE=münihliyigido58;684785]üc hafta icinde bu dizilise gecilir diye saniyorum:
--------------------------Ramovic Abdurrahman---Sedat---Navratil----Ziya Erdal ----------------Rada--------------Kadir Grosicki-------------------------------------Erman ---------------Yildiz-----Eneramo Elbette takima girebilecek 5 isim Hayrettin, Ugur, Sandro, Pedriel ve Ivanovs antrenmanlardaki gösterdikleri performanslarina göre takima girebilirler. Tek forvetli oyuna bu sezon fazla dönmiyecegimizi düsünüyorum, cünkü Bakkal zamaninda ve en gec Fenerbahce macinda bunun cikmazligini gördük. @Diallo: Düsüncelerimiz ayniymis ;)[/QUOTE] arkadasımız karoyu yazmıs aynen rıza hocada boyle cıkar heralde.ama ilk macta eneremo hazırmı takıma uyumu nasıl bilmek lazım yerıne kamanan yada suarez 11 le baslar |
ya kerdeslerim cok hevesimiz var biliyorum ama hoca degilsinizki riza hoca son soz onda bizi kisme dinlemez:D
...................ramovic.................. abdurahman....jakub navratil....diallo..........hayrettin yerlikaya .......................tomas rada................... kamil grosicki...........................cihan ....................oyun kurucu lazim takima......... .....................eneramo........suarez................ simdilik bu ben ceyhunu yerini doldurulmasini istiyorum mesela tabata ile hemde acil |
[B] ---------------ramoviç-------------
abdurrahman---ivanovs-- navratil---ziya --------rada------kadir(veya nas)------- kamil------------------------------erman --------yıldız ---------eneramo--------[/B] |
.......................ramoviç
.......uğur navratil..........rada..........hayrettin ..........kamil........m.nas...........kadir..............ziya ...............................M.YILDIZ ................................ENAMO GS MAÇI için |
abdurrahman dereli ve sedat'ın beşiktaşın otelinde ne aradığı açıklığa kavuşmamışken bu iki ismi nasıl olurda takım kadrosuna yazarsınız, anlaşılır gibi değil...
yoksa iki sezon önce mücadele ettiğimiz şampiyonluk yarışından dolayı teşekkür etmiş olmasınlar... |
..........................Ramoviç.......................
Abdurrahman.....Denis.....Navratil......Hayrettin Rada Erman Ziya Kamil . . Mehmet Yıldız..... ...........Eneramo |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:55. |