![]() |
Cevap: Transferleri beğendiniz mi?
[B]işte yenii transfer enaramonunn SİVASSPOR sevgisi
[/B] [URL=http://img148.imageshack.us/i/eneramoo.jpg/][IMG]http://img148.imageshack.us/img148/1882/eneramoo.jpg[/IMG][/URL] |
[QUOTE=stutgart58;685552][B]işte yenii transfer enaramonunn SİVASSPOR sevgisi
[/B] [URL=http://img148.imageshack.us/i/eneramoo.jpg/][IMG]http://3.bp.blogspot.com/_7u3AvnmvhVA/SmIvAGKaDsI/AAAAAAAABfE/Sl1I0u2v1VE/s400/n25166052818_817257_5764.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Fotografin orijinalinde ne yaziyor onu merak ettim :D Sevgilisi olmadigina göre kime mesaj göndermis? Edit... Tamam buldum: Geri döndüm yaziyor.."I am back" |
evet arkadaşlar, kardeşler ve sevgili yiğidolar yönetim üstüne düşen görevi fazlasıyla yaptı (biraz geç kalmasına rağmen hayırlı olur inşaallah.) şimdi sıra biz yiğidolarda artık 4eylülden hiçbir takım rahat çıkmamalı rakip takımların feleği şaşmalı özellikle bj trz fener gibi takımlar diğerleri zaten kendi ayarımız takımlar haydi yiğidolar ayaklarınıza beyinlerinize kuvvet....,,,,,
|
[B]Bu sezon transfer dersi verdik diyebilirim. Takıma uzun vadede yararlı olacak satışından para kazanacağımızı oyuncular aldık. Özellikle Kamil ve Eneremo lige renk katacak oyuncular olacak.
Transferlerimiz için eleştirilecek bir nokta var oda biraz geç kalındı gibi keşke daha erken alınsalardı bu sayede daha çabuk form tutup takıma hızlı adapte olurlardı. İş artık Rıza Hocaya düşüyor.[/B] |
defansa bişiy diyemem ama kamille eneramo tam isabet sivassporun aradığı golcüoyuncular zaten gol bölgesinde sorunumuz vardı inşallah iyi olur
|
[QUOTE=izmirliyigido;685361]Büyük başkan Mecnun Otyakmaz'ın yaptığı transferler taraftarı memnun etti mi?
AYK[/QUOTE] Rıza hocanın hiç katkısı yokmu bu transferlerde |
[QUOTE=FANATIK YIGIDO;685542]burnuma kotu kotu pastirma kokulari geliyor biz burda yigidolar olarak kardes gibiyiz yabancilar burda yigidolarin dusuncelerine karisamaz ayrica riza hocamiz icimizden biri bizi kumede dusurse sanpiyonda yapsa riza hocamiza sevgimiz bitmez ayrica bulentin bize yaptiklari kotulukleride hicbir teknik adam yapmaz ayrica sen oduygulari yasayamassin sunku oduygulari yasamadin yasayacaginizida sanmiyorum[/QUOTE]
Birincisi sen butun sivaslılar adına konusamassın ben uye oldugumdan berı kayserılı oldugumu soyledım kayıtlarda da kayserılı oldugum yazılı hıcbır yorumum engellenmedı sılınmedı. İkincisi sende avrupadan bırısın ve sende bellı kı stutgartlı gıbı ırkcı dusuncelere sahıpsın. O zaman taaaa avrupadan dılını uzatttıgın kayserı hakkında bırsey soyleyeyım sana bız sızler gıbı su veya bu kısıyi ötekilestirmeyiz burada hıc kımse kayserıden nefret etmez bız kardesız her zaman oyle kalırız. Senın gıbı bos bogazlı ırkcılar bızım kardeslıgımızı bıtıremez. Yabancılar yorum yapamaz derken bırı sıvasa yabacıysa oda sensın taaa nerelerden yazzıyorsun ben 8 senedır sıvasta yasıyorum. Camii ye son olarak ne zaman gittin ? |
[QUOTE=aristo38;685591]Ben merak ediyorum. Acaba butun sivaslılar bu adamlar gıbı mı dusunuyor ? Yoksa bunlar sıradan bıldıgımız Avrupalı pravakatörler mi ? Eger gercekten butun sıvasllıların dusuncesı buysa Allah yardımcımız olsun..[/QUOTE]
birader anlaşılan gurbet el insanı biraz faşist yapıyor! :) ayrıca burda kimse kimsenin adına konuşmuyor, herkes kendi fikirlerini ifade ediyor. |
Önce bekleyip görmekde fayda var derim.Aldigimiz oyuncular baska kültürlerden ve baska lisanlari konusuyorlar.Yeni ve eski oyuncularin uyumuda cok önemli.Transfer tek basina yetmiyor bazi ortaminda saglanmis olmasi gerekiyor.
|
[QUOTE=sebasteia;685597]birader anlaşılan gurbet el insanı biraz faşist yapıyor! :)
ayrıca burda kimse kimsenin adına konuşmuyor, herkes kendi fikirlerini ifade ediyor.[/QUOTE] İşte yigido bu demek ya helel olsun kardesım sana.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:27. |