SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sivasspor - MP Antalyaspor. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31112)

ankastre 24.01.2011 09:36

Cevap: Sivasspor - MP Antalyaspor.

Antalya karşılaşması, Sivassporumuzun dönüm maçı olacağı bilincinde olan, her yiğido stadyumun kapasitesini zorlamalıdır. Bu hafta 4 Eylül'de karnaval olmalı.

4 Eylülde buluşmak üzere, alternatifsiz karşılaşma bizim olacak.

kaptann58 24.01.2011 09:36

KADİRE LAF SÖYLEYEN BİR TARFTARIN FUTBOL BİLGİSİNDEN VE TARFTARLIĞINDAN ŞÜPHE EDERİM BEN BİR KADAİR DAHA OLSA ORTA SAHA DÜZELİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ADAM HER YERDE TOP ÇALIYOR ATAK KESİYOR TOPU OYUNA İYİ SOKUYOR EN ÖNELİSİ TAKIMIN EN ÇOK KOŞAN ADAMI HER MAÇTA

58_babacan_58 24.01.2011 10:24

[B][CENTER][COLOR="Red"]Artık kritik dönem başladı evimizdeki bütün maçları kazanmamız lazım 3 puandan başka çaremiz yok[/COLOR][/CENTER][/B]

eskibektaşlı 24.01.2011 11:31

[QUOTE=58isML58;686253]Gardas kusura bakmada kadir dedigin oyuncu bugun butun toplari gs den kapan oyuncuydu ayaginda topu tutan birkac oyuncudan birisiydi sen gs macina baktin mi basindan sonuna kadar????????[/QUOTE]

evet kardeşim lig tv sivasspor taraftar paketi üyesiyim (İzmir'de) tabii ki başından sonuna kadar izledim Yediğimiz gol dakikalarına yakın Kadir in ayağındaki topu bir türlü çıkaramaması topu ezmesi ve neticede rakibe kaptırması maalesef sık rastlanan hareketlerinden.........

SEFAA! 24.01.2011 11:43

BU MAÇINDA OLDUKÇA ZEVKLİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. KADRODA SAKATLIKLAR GEÇMEZSE GALATASARAY MAÇININ İKİNCİ YARISINDA Kİ KADRO OLABİLİR. BELKİ CİHAN GİRİP ERMAN ÇIKABİLİR..

şarkışla 58 24.01.2011 11:50

Bırakın artık bu tip maçları biz artık zor karşılaşmalardan bile puan ve puanlar almamız lazım.Rakiplerimiz alıyor.Biz bırakın Antalyayı, Bursa-bjk-ts-fb-kayseriden bile puanlar almalıyız başka şansımız kalmadı artık

Mamadou Diallo 24.01.2011 11:50

Rada'yı Stoper oynatmasın Rıza hoca yeter gol yemeyiz.Sedat-Navatil uyum sağlarsa tamam.3-0

Ali Selim 24.01.2011 11:55

Bu Takımın düzeleceğine inananlardan birisiyim bende kamil takıma uyum sağlarsa çok iyi olur navratil ve rada ilerleyen günlerde daha da güzel olacağına eminim sırıtmıyorlar en azından eneramo ise 3-4 kilo fazlalığı var onları verir ve takıma uyum sorunu geçerse ligde kalırız ve üst sıralara tırmanırız. Gelecek sene için ise birkaç takviye ile üst sıraları zorlarız diye düşünüyorum

58akif34 24.01.2011 11:55

bu macı almanın yolu mehmetı 10 numara mevkıınde oynatıp erman ve kamıl ı kanatlarda oynatmak eneramo ve suarezı forvette oynatmaktır ınşallah bu mac bızım olacak

Ali Selim 24.01.2011 11:58

Antalya Maçında stadla ilgili sıkıntımızı kesinlikle dile getirmeliyiz diye düşünüyorum en azından maça giderken gruplar halinde yürüyüş yaparak basın mensuplarınada bilgi vererek protesto yapmalıyız ve stadda pankartlar açmalıyız. Bu konuda yetkili arkadaşların sistematik düzenleme içerisinde organize bir biçimde sağ duyulu olarak protestomuzu gerçekleştirmek amaçlı liderlik yapacağını tahmin ediyorum

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:48.