SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Çalımbay: Bugünleri Atlatacağız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31133)

edipalperen58 26.01.2011 17:04

Cevap: Çalımbay: Bugünleri Atlatacağız

[QUOTE=58 Amsterdam 58;687133]Gardas ben bir seyi hic anlamadim. Bizim ne dusmanligimiz var Trabzonlularla ?

ben istanbulda yaşıyan biriyim trabzonluların bizimle geçtiği dalga ben çok derinde yaralıyor trabzona eskiden bir sempatim vardı artık süper ligde en sevmediğim takımdır

münihli_58 26.01.2011 17:09

Hic bir Süphem yok buralardan cikacagiz ve Sezon sonunda ilk 12'ye girmessek Hamsisporlu olurum (Allah göstermesin) :D

58MUAMMER58 26.01.2011 20:55

RIZA HOCAM işin çok zor,tam orta sahaya adam ararken,kaleci sakatlanıyor,tam forvete adam ararken diallo sakatlanıyor,bitürlü,istediğimiz olmuyor,geçen yıl ve buyıl ,sakatlıklardan çok çektik,sakat ve hasta oyuncularımıza acil şifalar dilerim,umarım bundan sonra sakatlık yaşamayız,onlarda dönünce yiğido coşar inşallh.

şarkışla 58 26.01.2011 22:23

Daha öncede birkaç kez yazmıştım,arkadaşlar yorumlarımızda Bank Asya lafını kullanmayalım diye hiç hoş olmuyor.Başka bir konu da artık şu ts ile üğraşmayı bırakalım.Hiç alakası yokken bazı arkadaşlar ts ile başlıyor,ts ile bitiriyor biz kendi halimize bakalım.Puan durumu çok kritik bizim üstümüzdeki G.Birliğinin 17 Ank.Gücünün 22 bizim 15 puanımız var.

yigidocengiz 26.01.2011 22:36

hocam İNŞALLAH bu maçı alırız vede bursadan en az 1 puan alırız İNŞALLAH.ama senden tek bir ricam var hocam trabzon maçına tam kadro çıkarsak eğer(ki İNŞALLAH öyle olur),şu sedat ve abdurrahman denen trıkzonluları oynatma ALLAHını seversen hocam.unutmaki trıkzon maçında bizi yaka sedat denen herifdi.

H_Turan 26.01.2011 23:34

[QUOTE=58 Amsterdam 58;687133]Gardas ben bir seyi hic anlamadim. Bizim ne dusmanligimiz var Trabzonlularla ?[/QUOTE]

Bizim Yoktuda Onların var Üst Sıralara Iynadığımız zamanlar Beşinci büyük olamasın diyorlardı Bursasporu kendi ettiler O yüzden Trabzonu sevmiyorum Anadolu değil zaten orası

HALIL 27.01.2011 00:23

[QUOTE=H_Turan;687051]Bir an evvel çıkalım Alt Sıralardan Yoksa Soluğu Bank Asyada alırız:mad::mad::mad:[/QUOTE]

tam icimden geceni soylemissin artik umidim hic kalmadi iki yildir yaslandikkk:mad:

karşıyakalı 27.01.2011 08:39

rıza hoca biz sana inanıyor ve güveniyoruz.sen fırıldak menecer bozmaları gibi degilsin dogru dürüst saglam bi adamsın yani adam gibi adamsın çünki sende sivaslı kanı var sende bizden birisin

yigidoyuzz 08.02.2011 17:14

İNŞALLAH HOCAM senınleyız

güneşyurdu 08.02.2011 17:22

mm1970 salağı sivasın onuruyla parayı değişeceğini ap açık söyleyecek kadar sivas düşmanı.sivassporlu olmadığı belli.dlin kopsun.mmm1970

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:45.