![]() |
Cevap: Sivasspor Antalya maçına kilitlendi
Sadece sivasspor degil sivasta bu maca kilitlenmiş durumda..4 eylul çakılı olacak yarın..
|
MİNİ SOHBET KAPALI MİNİ SOHBETE BURDA DEVAM EDELİM KONUSUDA KAPALI BİR AÇIKLAMADA YOK ŞAŞTIM KALDIM :confused::confused::confused:
|
Tam 3000 km üzerinde yol yaparak hem Arena hemde Antalya maçı için yerimizi aldık/alacağız. Bu maç bizim kilit maçımız. Hem moral motivasyon olarak hemde puan olarak çok ihtiyacımız olan 3 puanı alacağız inşallah.
|
[QUOTE=yigidocengiz;687448]babacan bu kadar büyük konuşmayalım ya ALLAH aşkına.büyük konuşunca başımıza neler geliyor.İNŞALLAH kazanacaz bu maçı ama haddimizi bilerek.1-0 olsunda ben fark istemiyorum hocam.[/QUOTE]
gardaşlık biliyorsun patlarsak kötü patlıyoruz.kardemir maçı malum. ben böyle bir duygu içindeyim bol gollü bir maç olacak gibi. yenecez gardaş göreceksin. |
cokta acık oynamayalım 1.0 olsun bizim olsun
.........inşllh hakem kendini affettirecek....................................................................................................................... |
Macin hakemi yine sirkten alinmis
Bu hakem degilmiydi adam oladan haberi olmayan buyuk takim diye namusundan vazgecen bu adam degilmiydi insanliktan dersini almamis olan İnsallah yarin maci baslamasindan bitene kadar i...e hakem diye bagirirlar Akliniza gelebilecek en sahane kufurleri saydigimi bilesiniz yigidolar bu hakemlerin ari ardamari bundan goturur |
Pazar Günü Gazetelerin Manşetlerinde Bunu görmek İstiyorum...
[B][SIZE="5"][CENTER][COLOR="Red"]KİM UYANDIRDI YİĞİDOYU...[/COLOR][/CENTER][/SIZE][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:02. |