SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Yumruğu görmeyen hakem! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31160)

kareas 28.01.2011 22:38

Cevap: Yumruğu görmeyen hakem!

[QUOTE=favori58;687715]kardeşim sen yazında ne demek istemişsin şu anda yanımda üç arkadaş daha var onlarda okudu bir şey anlamadı. Sivasın hakkını yiyen hakemi eleştiren bir gzeteciyi sen niçin eleştirirsin. Bu sitede çok azda olsa senin gibi sırf eleştirmek için eleştirenler var. aziz yıldırımın soyunma odasına gidip hakeme hakaret etmesiyle bu yazılanların ne alakası var? Allah'dan senin gibi düşünen yiğidolar azınlıkta yoksa işimiz iş. sonra ne demek maçı kim güzel futbol oynarsa kazansın? Futbolda böyle bir kuralmı var? Yani Antalya güzel oynarsa,ancak golüde Sivas atarsa o zaman üzülürmüsün[/QUOTE]

Söylediklerinizi karşıdakiler anlamıyorsa onun/onların seviyesine ininiz... derler. bu hafta hakemler açıklanınca (çarşamba günü,yiğitin yazısı bugün) isimde veriyorum sporx sitesine sivasspor bölümüne bir bakın..orda ne yorumları yapmışlar.sonrada gelin benim yazdığım yorumu okuyun,belki o zaman anlarsınız.halk dilimi gazeteci dilimi.ne demek istediğimi anlarsınız.anlayabilirseniz...

asabibaba 28.01.2011 22:51

[QUOTE=kareas;687725]Söylediklerinizi karşıdakiler anlamıyorsa onun/onların seviyesine ininiz... derler. bu hafta hakemler açıklanınca (çarşamba günü,yiğitin yazısı bugün) isimde veriyorum sporx sitesine sivasspor bölümüne bir bakın..orda ne yorumları yapmışlar.sonrada gelin benim yazdığım yorumu okuyun,belki o zaman anlarsınız.halk dilimi gazeteci dilimi.ne demek istediğimi anlarsınız.anlayabilirseniz...[/QUOTE]

ben yazdıklarından sadece bir cümle seçtim yazında eleştirdiğim nokta o konuya yaklaşımın eleştirin ben ona takılmadım netleşmemiş bir takımın taraf sitesinde neden eleştiri yapıyosun ben ona takıldım

COBANSARAYLI 28.01.2011 22:54

[QUOTE=favori58;687664]YİĞİDOLAR GELİN BİRLİK OLALIM

Değerli arkadaşlar,yarınki maçta hakem 4'lüsü sahaya çıkarken hep birlikte ıslıklayalım. belki o zaman Yunus efendi vicdan azabı duyar.[/QUOTE]

bence tam tersi islik yerine alkislamak lazim o anlar zaten dedigin gibi isliklarsak maca 1-0 yenik baslariz

SivasZara585858 28.01.2011 23:27

Yunus Hoca yüreklidir sağlam hakemdir tek yalnış kararı o kararıydı yoksa maçın genelinde gayet adil bir maç yönetmişti yunus hocaya güvenim tam antalyasporu yenemessek bundan sonra işimiz daha fazla zorlaşır maçı düşünmemiz lazım hakemi değil !

SivasZara585858 28.01.2011 23:29

Hakemi ıslıkarsak yazık etmiş oluruz alkışlayalımki belki takdir haklarını bizden kullanır yunus hoca bazı şeylerde bizim elimizde unutmayalım bunu hemşerilerim !

4eylül 29.01.2011 00:27

birlik zamanı tek yumruk tek ses tek sivasspor hakemide yeneriz antalyayıda

migroArmis 29.01.2011 00:46

Hakem ıslıklanınca farklı bir şeymi olacakki ? Faydası olacaksa ıslıklansın olmayacaksa boyle bir olaya hiç gerek yok bence...

Ahmet1973 29.01.2011 01:00

Yaa sakin favoriinin dedigini yapmayin "ulaan pardon "yaa hep boylede kaybediyoz biz dikkafaliliginan hayir adami baslamadan kizdirisaniz oda sert disiplinli oldugunu gosterir tabii bizim oyunculara son dakikalarda yapar yapcagini hayir canim oyle bir seye yuhalamaya gerek yok yaparsa zaten mudahale edersiniz yerinde olsun eger oyle yonetirse ama soyledigin seylerde hakkinda var cok gol yedik veya atamadik hakemlerin hatasindan tabiki bunda bir kasit var 4 hakem hepde bizim maclarda mesela kayseri macinda biz one gectik onlar beraberligi faullu golle yakaladilar tv ler tekrar tekrar gosterdi omuza basarak kafa vuruyor hic kimse soylemiyor bile:rolleyes::mad:

zgR 29.01.2011 01:36

insallah bu mactada ayni seyleri ayni gormezligi yapmaz.bu mac bizim arkadaslar Allah in izniyle,iciniz saatler

B.DUMANLI 29.01.2011 06:55

Hakeme takilmak,saplanti yapmak bence ne derece dogru.Yok hakem eli görmemis ne demek bunlar.Abdullah Yigit eskilere dönmekle ne yapmaya calisiyorsun? OLMUSLA,ÖLMÜSE CARE YOK bunu kafanin bir tarafina yaz.Mac öncesi dikkatleri baska tarafa cekme.Birde senin hakem kompleksinden biktik.Abdullah Yigit; beni cok iyi dinle.Bu dünyada iki sey var .Ya güclüsün,ya zayif.Güclüysen hakeme ragmen kazanirsin,gücsüzsen Antalya puan veya puanlari alir gider.Olay bu kadar basit.Öküzün altinda buzagi arama SIVASSPOR´u kücük duruma düsürme.Bizim hic bir hakemin yardimina ihtiyacimiz yok.Hakem mac süresince sehrimizde misafir,biz misafire böylemi davraniyoruz?Ortaligi germek SIVAS´LININ kitabinda yazmaz.Bunuda böyle bilesin.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:14.