![]() |
Cevap: Antalya maç fotoları
Zemin çok kötüymüş ya . Oyuncuların işi zor ;-))
|
Fotolar icin tesekkürler. Hepiniz harikasiniz insallah Sivasspor taraftari nüfusunu artirir.
|
[QUOTE=Ahmet92;688397]Fotolar icin tesekkürler. Hepiniz harikasiniz insallah Sivasspor taraftari nüfusunu artirir.[/QUOTE]
eyvallah kardeş sağolasın |
aha kendimi gördümm :):) fotoğraflar güzel
|
Eyvallah sağolun..
Ts maçında da kısmet olursa yine fotoları çekeceğim. Hâlâ Yeniçeri olmamış arkadaşlar gelin [B]Yeniçeriler[/B]le takımımızı destekleyin. Siz de çıkarsınız :) Fotoda çıkmak falan çok önemli değil. 90 dakika takıma destek olmamız lazım. Maça gelen seyircilere sesleniyorum Sadece bizim ve kale arkasındaki kardeşlerimizin çabalarıyla destek zor oluyor. Siz de az çok bize destek çıkın, bağıramıyorsanız da ellerinizle alkışlarla ritim tutun. Bari kırmızı - beyaz ... Sivassporum benim yaparken bağırın. Stadda kuruyemiş yemek yasaklansa çok işimize yarar :) |
[QUOTE=S.s.Yigido;688543]Eyvallah sağolun..
Ts maçında da kısmet olursa yine fotoları çekeceğim. Hâlâ Yeniçeri olmamış arkadaşlar gelin [B]Yeniçeriler[/B]le takımımızı destekleyin. Siz de çıkarsınız :) Fotoda çıkmak falan çok önemli değil. 90 dakika takıma destek olmamız lazım. Maça gelen seyircilere sesleniyorum Sadece bizim ve kale arkasındaki kardeşlerimizin çabalarıyla destek zor oluyor. Siz de az çok bize destek çıkın, bağıramıyorsanız da ellerinizle alkışlarla ritim tutun. Bari kırmızı - beyaz ... Sivassporum benim yaparken bağırın. Stadda kuruyemiş yemek yasaklansa çok işimize yarar :)[/QUOTE] Aynen katılıyorum abi. Biraz önce video izledimde bir adam gol atıyoruz tepki vermeden çekirdek yemeye devam ediyor. Çok güldüm izlerken :D |
stadda çekirdek yemeye son yasaklansın bencede katılıyorum kardeşim tel örgülerde artık kabuklu kuruyemiş yasak yazısı göreceğiz galiba :)
|
[QUOTE=Ali Selim;688593]stadda çekirdek yemeye son yasaklansın bencede katılıyorum kardeşim tel örgülerde artık kabuklu kuruyemiş yasak yazısı göreceğiz galiba :)[/QUOTE]
YasakLanmadan BıraksaLar Çekirdek Yemeyi ? kasım Kardeşiminde SöyLediği gibi En azından Sivassporum Benim yada kırmızı Beyaz gibi besteLerde en azından GüzeL ßi Ses cıksın Fenamı oLur |
Emeklerinize saglik helal olsun size.
|
zorlu hava şartlarında Sivassporumuza destek olan tüm yiğidolara teşekkürler,yeniden yapılanan kadromuzla,Rıza Çalımbay hocamızla ligde kalıp,seneye üst sıraları zorlayacağımıza inanıyorum
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:31. |