SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31254)

blacksky 12.02.2011 18:11

Cevap: Maçı değerlendirelim

Mucadele iyi.. bu mucadele ve istegi kendi seviyemize yakin takimlarla oynadigimiz maclarda 3 puana cevirmemiz lazim artik.. tamam ilk 4 mac Gs-Ts-Bs falan derken puansiz gecti.. ama kalan mac sayisi 13.. bunlarin icinden bjk-kayseri-fb'ye kaybedelim desek.. diger 10 mactan 24 puan cikarabiliriz.. cikarmaliyiz.. cikarmak zorundayiz.. 40 puan ile buyuk ihtimal ligde kaliriz.

burakpaşa 12.02.2011 18:11

[QUOTE=münihli_58;692274]Kardesim ne diyosun sen??´???

Maci izlemedin galiba Kadir bugün müthisti !!! Sen baska mac izlemissin kusura bakmada[/QUOTE]

harbiden adam maçı izlememiş...:D
bu üzüntülü zamanda beni güldürdü

Mamadou Diallo 12.02.2011 18:12

Kısacası gol yollarında fazla sıkıntı yok ama sezon sonunda mutlaka Breziyalı veya İtaylyan bir stoper alınmalı savunmanın sigortası olacak şekilde Navratil de o özellikler yok kafa topu var tamam ama o yetmiyor.Ayrıca orta sahayada takviye yapılmalı 4 forvette sıkıntı yok kalede de sıkıntı yok.1-2 tane orta saha 1 tanede stoper aldık mı tamam.

:cool: 12.02.2011 18:13

6-1 yenildiğimiz maçın skoru bile bu kadar zoruma gitmedi.Atığımız gole sevinemedik ulan terbiyesiz herifler.

burakpaşa 12.02.2011 18:13

[QUOTE=:cool:;692279]İb.. Trabzon olamazsın şampiyon dediğimiz an adamları lafı bitarafımıza soktu.Rezil olduk hocaa.Hayrettin seni Allaha havale ediyorum ayrıca.[/QUOTE]

gardaş süper yorum. faceye statu güncellemesi yaptım. helal et :D

MeD_Turc 12.02.2011 18:14

[QUOTE=Mamadou Diallo;692282]Kısacası gol yollarında fazla sıkıntı yok ama sezon sonunda mutlaka Breziyalı veya İtaylyan bir stoper alınmalı savunmanın sigortası olacak şekilde Navratil de o özellikler yok kafa topu var tamam ama o yetmiyor.Ayrıca orta sahayada takviye yapılmalı 4 forvette sıkıntı yok kalede de sıkıntı yok.1-2 tane orta saha 1 tanede stoper aldık mı tamam.[/QUOTE]

kardes lig bitiyor yaaa, adam transferden bahsediyor gidiyoz gidiyoz aloooo, bank asyaya gidiyoz cildiracam yaaaaa

mishka 12.02.2011 18:14

[QUOTE=münihli_58;692274]Kardesim ne diyosun sen??´???

Maci izlemedin galiba Kadir bugün müthisti !!! Sen baska mac izlemissin kusura bakmada[/QUOTE]

Arkadaş maç hakkındaki yorumunu yap geç. Burada sevmediğim şey, birileri kendi görüşünü böyle dikte ediyor. Ben senin gibi düşünmek zorunda değilim ve her hafta yere göğe sığdıramadığımız Kadir'e müsaade et de de eleştiri de yapabilelim.

Çılgın Türk 12.02.2011 18:14

dün yazmistim. riza calimbayla bu is yürümez.
12 mac 2 galibiyet 3 beraberlik [B]7 maglubiyet [/B]!!
süper ligde yedek kalecisi yabanci olan bir takim biliyor musunuz?
mendonca yi ne diye aldi?

kareas 12.02.2011 18:15

rıza hoca şu takımın haline bak,kaç haftadır gözüküyor bu takım takım ruhuyla oynatılmıyor,gol pozisyonuna giremiyorsun,yemin olsun kaç haftadır dikkat ediyorum takım (süper lig takımı ! ) 4 pas yapamıyor.yazıklar olsun senin teknik hocalığına..uğur kavuku halen bu takımda oynatıyorsun ermana nasıl tahammül ediyorsun,hayrettini görüyoruz.aslında bunların hiç birinde hata yok,HATA SENİN ZİHNİYETİNDE.YAT GELİP YATMANDA.RIZA HOCA SEN BU İŞİ PROFESYONELCE VE TEKNİK VE VİZYON OLARAK BİLİYORSAN BENDE ŞREFSİZİM.BU KADAR İDDİALI YAZIYORUM.

resulsivasspor5 12.02.2011 18:15

defansta çok büyük hata var off off olmaz böyle hatalar hayrettinin yerine sedat olsa o hatalar olmazdı sarı kartı yer yınede golü attırmazdıı :mad::mad::mad: :( off of kafayı yiyecemmm

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:37.