SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Eskişehirspor-Sivasspor. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31258)

astaravisa 13.02.2011 01:01

Cevap: Eskişehirspor-Sivasspor.

çok zor maç :confused:

Akartuna58 13.02.2011 01:33

Cevap: Degerlerimize Sahip Cikalim

Katiliyorum helaal

fatih585858 13.02.2011 02:08

Bizim için çok zor bir maç, rakip kendi sahasında kolay puan vermeyen bir takım, B.uygun kulüpten kötü ayrıldığı için, takımını ayrı bir şekilde motive edecektir. İlk başta Rıza hocanın duygusal davranıp hurra hücum futbolu oynatmaması lazım. Takımımızın sağlam ve kapalı bir defans anlayışıyla oynaması gerekir. Bunun içine Rada'yı defansa çekip, pres yapmaktan tabiri -caizse anası ağlayan Kadir'in yanına Keita'yı monte etmesi şart. Ayrıca dayak yemesine rağmen kulübü zor durumda terk edip gitmeyen Keita'ya tribündeki taraftara ve armaya bir çok kere saygısızlık yapan, Sedat,M.yıldız ve Hayrettin gibi oyunculara verilen şansın 10'da 1'inin Keitaya da verilmesini hocadan rica ediyorum.

aslanefe58 13.02.2011 03:31

rıza hoca karakter olarak on tane bülent eder...bülent de hoca olarak on tane rıza eder...dolayısıyla bülentin çalıştığı yer eninde sonunda rızanın çalıştığı yer enini sonunu beklemeden küme düşer...bizde ikisi de çalıştığına göre bu denklem malum sonuçla biter....:mad::mad:

B.DUMANLI 13.02.2011 06:51

[QUOTE=fatih585858;692698]Bizim için çok zor bir maç, rakip kendi sahasında kolay puan vermeyen bir takım, B.uygun kulüpten kötü ayrıldığı için, takımını ayrı bir şekilde motive edecektir. İlk başta Rıza hocanın duygusal davranıp hurra hücum futbolu oynatmaması lazım. Takımımızın sağlam ve kapalı bir defans anlayışıyla oynaması gerekir. Bunun içine Rada'yı defansa çekip, pres yapmaktan tabiri -caizse anası ağlayan Kadir'in yanına Keita'yı monte etmesi şart. Ayrıca dayak yemesine rağmen kulübü zor durumda terk edip gitmeyen Keita'ya tribündeki taraftara ve armaya bir çok kere saygısızlık yapan, Sedat,M.yıldız ve Hayrettin gibi oyunculara verilen şansın 10'da 1'inin Keitaya da verilmesini hocadan rica ediyorum.[/QUOTE]

Sartlar böyle giderse taraftar Riza hocaya zaten hemseri gözüyle bakmayacak.Ortada 4 mac ve bir puan var.Cok az.Her ne kadar bu 4 macdan sonra cesitli bahanelerin arkasina siginiliyorsada ben bunu dogru bulmuyorum. Bilinen tek gercek var gol atamiyoruz.Keita´yi resmen M.Yildiz´la yumruklastilar diye takima almiyor.Kaptanlik pazi bandi Kadir´e verilmeli.Keita bu takimda banko oynamali.M.Yildiz bu takimda ancak UEFA´DAN YENI BIR KARAR cikarsa ,takimlar 12 kisi oyniyacak diye o zaman M .Yildiz oynatilmali .Aksi taktirde takimin eksik oynamasina neden oluyor.HANTAL VE YAVAS bir oyuncu.

Yusuf Çevik 13.02.2011 09:26

[B]Abi inşALLAH yeneriz diyorum eğer Eskişehir`e yenilirsek küme düşeceğiz.[/B]

burakkova 13.02.2011 09:30

ligin kaçıncı haftası,deplasmanda tek galibiyetimiz yok. yazık. bundan da umudum yok benim, allah inşallah yanıltır beni..

Yusuf Çevik 13.02.2011 09:32

Mücadele ediyoruz ama...

[B]Arkadaşlar mücadele ediyoruz ama istediğimiz sonuca ulaşamıyoruz.Çok basit goller yiyoruz.Burak 3.gole giderken bir kişi bile durdurmuyor böyle olmaz.

Ben diyorum eğer haftaya Eskişehirspor`u yenemezsek Sivasspor küme düşecek daha rakip mi kaldı.4 haftayı geride bırakalım diyorum.Bütün konsantiremizi bu maça vermeliyiz.Eğer bu maç yenilirsek küme düşeceğiz diye düşünüyorum.
Beraberliğe bile tahammülümüz yok.Yeter artık.[/B]

zeegg58 13.02.2011 09:40

mutlak kazanılması gerekilen bir maç gülgür artık yüzümüzü rıza hoca

doktor38 13.02.2011 10:39

rıza hoca bu maçı almak istiyorsa uzun toplara çare bulmalı ve çift stoper oynamalı.hayrettin asla oynamamalı artık.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:24.