![]() |
Cevap: Basında protesto ve meş. org.
daha henüz siyasilerimizden bir açıklama yapılmadı
|
[B]harbi Türkiye yi salladık ya..AMA ŞUNU ANLADIM SİVASIN SAHİBİ YOKMUŞ..[/B]
|
[B]biz görevimizi fazlası ile yaptık ve tüm Türkiye'ye duyurduk bundan sonra iş mhk ve tff ye kalmış.[/B]
|
[B]ZAMAN GAZETESİ[/B]
[url]http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1092650&title=sivasspor-taraftarindan-tff-ve-mhkya-protesto[/url] |
gül gibi oynayan takımı kendini teknik direktör zanneden bir adamın eline bırakır ve bozdurursan bu hallere düşersin ara transfer döneminde iki tane sag bek niye almadınız ugur kavuktan sağ bek olmaaaaz sedatı oyuna almıyorsan iyi bir stoper almadınız en büyük sıkıntı defansda defansın toparlanması lazım rıza hoca bu işi yapamıyacak gibi ...
|
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B]Teşekkürler Yiğido Gençlik bu takımın sahipsiz olmadığını herkese gösterdiniz.Ayağınıza ellerinize sağlık.
Gör bunları TFF gör ![/B][/FONT][/COLOR] |
Arkadaşlar herşey iyi güzel tepkinizi koymuşsunuzda sizin tribünden hiç videonuz yokmu hep protestoda yoğunlaşmışsınız bunları bi kenara bırakıp bi taraftar grubu olarak tribündeki görevinizi yapsanız belkide takım maçı alacaktı
|
[B]bizim maçtan çok videolarımız var face ye gir bak merak ediyorsan ayrıca sen galiba gündemi fazla takip edemiyorsun tepki nie yapıldı acaba burda saçma sapan yorumlar yazmana gerek yok hiç yazma daha iyi şimdiye kadar Sivasspor taraftarı açısından yapılmamış, daha doğrusu yapılamamış devrim niteliğinde bir organizasyon yapıyoruz ve tüm Türkiyeya sesimizi duyuruyoruz ama senin takıldığın konuya bak tebrik edeceğiniz yerde destek olacağınız yerde bide köstek oluyorsunuz yazık senin gibilerin Sivaslılığına ha bide çok merak ediyorsan stada gel nasıl destek verdiğimizide görürsün senin zoruna giden nedir anlamadım aslında senin ne amaçla yazdığında belli ama neyse... [/B]
|
[B]BAZILARINA ÇOK KOYMUŞ GALİBA BU ORGANİZASYON..[/B]
|
Güzel kardeşim ben sana kötü bir şey yaptınız demiyorumki tabiki iyi bir şey hakkımızı aradınız ama bu arada maçı unuttunuz gibime geldi ben zaten maçtaydım birazda orda takıma yaptığınız katkıları ön plana cıkarın diyorum herşey protesto deil
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:45. |