SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Zorlu 12 maç var (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31339)

58Sivaslilar 22.02.2011 20:40

Cevap: Zorlu 12 maç var

GARDAS Riza hoca 1-hayrettin 2-suerez 3- enaromo bunlari oynatma 4- mehmet yildizida ikinci yarida oynat sedata ikaz BIZ INAN KESINLIKLE DÜSEN OLMAYIZ:confused::confused::confused:

aliay58 22.02.2011 21:15

Manisa maçında olası bi yenilgi Rıza hocanın da sonunu getirebilir. Futboldan az çok anlayan herkes Rıza hocanın yanlış oyuncu tercihlerini görebilir. Ama adam inatla defanstaki açıkları aksaklıkları görmesine rağmen aynı isimler üzerinde ısrar etmektedir. İnşallah bu maçtan alnımızın akıyla çıkarız ve böyle kötü senaryolar düşünmeyiz. Bank Asya çok soğuk, düşünmek bile ölüm....

cılgınsivas58 22.02.2011 21:28

saygıdeğer yiğidolar takımımız ateşle oynuyor onun için her maçımız önemli haydi yiğidolar pazar günü takımımızı sonuna kadar destekleyelim unutmayalımki
sivasımızın en büyük gururu sivasspordur
bu ateş sönmez sivasspor düşmez

kareas 22.02.2011 22:14

Dün gece çalımbayın ağzından duydum şok oldum..Eneramo ya istersen gidebilirsin demiş.Arkadaşlar şu ettiği laf inanın takımın ne psikolojide olduğunu çok iyi ortaya koyuyor.. bunu bir teknik direktör söyleyemez şu aşamada,bunu duyan futbolcu artık o takıma aidiyet duygusunu tamamen kafasından silmiştir.ha varsın ha yoksun demektir bu o futbolcu için..o futbolcuda çıkar maçta barajda kafasına gelen topu kafasını eğerek ıskalatır.olay bu kadar basit..Allah bilir daha neler konuşuluyor içerde...yazıklar olsun senin teknik hocalığına.

DOGU_BEY 22.02.2011 22:18

[B]inşallah 3 puanla tanışacağımız bu haftadan sonra ben puanların peş peşe geleceğine inanıyorum[/B]

kareas 22.02.2011 22:18

sana çok ihtiyacımız var,bu şehrin beklentileri sizin ayaklarınızda beyninizde vb sözlerle motive edeceğine futbolcuları,böyle aşılayacağına,istersen gidebilirsin demek,inanın çok çirkin ve çok amatörce.Sivas kaliteli bir takım ancak psikoloji çok önemli.maça hazırlamak çok önemli.

Çılgın Türk 22.02.2011 22:26

[QUOTE=kareas;695959]Dün gece çalımbayın ağzından duydum şok oldum..Eneramo ya istersen gidebilirsin demiş.Arkadaşlar şu ettiği laf inanın takımın ne psikolojide olduğunu çok iyi ortaya koyuyor.. bunu bir teknik direktör söyleyemez şu aşamada,bunu duyan futbolcu artık o takıma aidiyet duygusunu tamamen kafasından silmiştir.ha varsın ha yoksun demektir bu o futbolcu için..o futbolcuda çıkar maçta barajda kafasına gelen topu kafasını eğerek ıskalatır.olay bu kadar basit..Allah bilir daha neler konuşuluyor içerde...yazıklar olsun senin teknik hocalığına.[/QUOTE]

dün programa bende baktim ve kulaklarima inanamadim.
sonra aklima söyle sey gelmedi degil: "[B]bu adam bu paraya degmez, en iyisi göndereyim sonra bana fatura cikmasin[/B]" diye düsünüyor Riza hoca diye düsündüm.
takim kümede kalmaya calisirken gol umudu diye aldigin adami yoksa sezon ortasinda niye göndermek istesinki?

Çılgın Türk 23.02.2011 12:42

bu macta kaybedilirse camia karisir.
stadyumda homurdanmalar baslar.
en kötü ihtimalle berabere oynamak lazim cünkü bu hafta rakiplerin hepsi kaybedebilir.

aliay58 23.02.2011 15:00

[QUOTE=Çılgın Türk;696108]bu macta kaybedilirse camia karisir.
stadyumda homurdanmalar baslar.
en kötü ihtimalle berabere oynamak lazim cünkü bu hafta rakiplerin hepsi kaybedebilir.[/QUOTE]

Beraberlik falan masal artık, 6 haftadan beri maç kazanamıyoruz, bu hafta burada bırakılacak puanlar çok kötü olur bizim için, rakipleri izlemediniz sanırım, bu hafta netten hem Buca hemde Konya maçını izldim. Bence Buca galibiyeti kaçıran taraftı eğer maçı kazansalar fark 5 olmuştu, o zaman burada hangi yorumları yapıyoduk düşün artık. Konya maçında da adamlar 90 dakka neredeyse tek kale oynadılar, Yılmaz Vuralın gelişinden sonra baya iyi bi takım olmuşlar, 3 topları direkten döndü, bizde bi şanssızlık var ama Allahtan rakiplerde bizim gibi şanssız. Puan farkı açılmadı. Artık ya herro ya merro. Bu hafta Buca Bursayı yenerse ya da Konya Karabükü yenerse hiç şaşırmam. Üstüne birde biz burda puan bırakırsak bak artık cümbüşe......

Elbeyliliyiz 24.02.2011 00:19

Ne heyecan kaldi siradan ve kötü özellikleri olan Takim olduk Tesekkür ederiz ellerinize saglik.....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:06.