![]() |
Cevap: Gaziantepspor 3 - 1 SİVASSPOR
Kenarda o kadar silahın var Sandro Kamanan Pedriel adamlar 2 değişiklik yaptı bizde hala tık yok.
|
arkadaşlar m.yıldız yavaş yavaş kalemizi geliyor dikkat edelimmmmmmmmmmmm
|
rıza hoca şu anda 5 ncı golcuyu oyuna sokuyor ...
tebrikler hoca cok cesursun bu mac sbaha kadar devam etse bir gool atmaz ttakım bu kafayla |
[CENTER]Yeniçeriler[/CENTER][url=http://resimzade.com/Show.html?i=27210&token=37428][img]http://resimzade.com/Show.html?i=27210&token=37428[/img][/url]
|
takım pozisyon bulamıyor hoca 2 golcu daya aldı
tebrikler................................................................................................................... |
sinırımden ne yazacamı bılmıyorum allahın bır kulu çıkip hesap sormuyor alt lige gıdıyoz deplasmanlarda eziklerı oynuyoruz biz tribünde kahroluyoz siz şeref tribununde ne alemdesinız.:mad::mad:
|
Rıza hoca bu işi bilmiyor (mu?).. Ümitlerim azalıyor... :confused: :mad: :mad:
AYK |
Sedat bayrak ve mehmet yıldız varken galibiyet haram bize. Adamı 3. golde bomboş bıraktı Sedat efendi. Mehmet denen herifse ne yaptığını kendi bile bilmiyor.
|
bazı gerçekleri kabul etmek lazım. Rıza asla büyük bi hoca değil olamazda. eğer maç 3 - 1 ken sahada mehmet nas duruyor kadir çıkıyorsa, her an pozisyon yaratabilecek tek adamın grosiçki çıkıyorsa, bir hoca kendi takımını göz göre göre taş..k geçilecek hala getiriyorsa ne söylesek boşşşş...sonumuz hayır olsun inşallah....
|
işimiz git gide zorlaşıyor ligin en formda takımına karşı açık oynamak nedendir bilinmez git 1 puan al.daha 4. dakikada gol yiyorsun nesin sen halısaha takımı falan mı?anlamadım vallaha neden oluyor bunlar bu takım nasıl düzelecek bilniyorum
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:38. |