![]() |
Cevap: Sivasspor bu değil!
O IYI BU IYI kötü kim biz kimi yenip ligde kalacagiz kardesim kardesim defansimiz cok cok kötü golyimeden bir kurtuka bilsek kazanacagiz ama gool yimeden kurtulamiyoruz vede sonuc belli:mad:
|
[QUOTE=58Sivaslilar;699792]O IYI BU IYI kötü kim biz kimi yenip ligde kalacagiz kardesim kardesim defansimiz cok cok kötü golyimeden bir kurtuka bilsek kazanacagiz ama gool yimeden kurtulamiyoruz vede sonuc belli:mad:[/QUOTE]
bucayi konyayi ve kasimpasayi yendikmi ligde kaliyoruz.bizim rakiplerimiz bu saatten sonra antep fener kayseri degil.uefa icinmi oynuyoruz biz. |
Hayirli aksamlar sivassporlu kardeslerim.sizlerin burda yazdiklariniza katilmamak mumkun degil.her hafta ayni nakaarat hep ayni sozler.Riza hocam futbolcularina ceza sahasinin disinda faul yapmayin diye uyarmiyormu.maclara bakiyorum hep ayni fauller .Futbolcularimiz nasil rakip oyuncuya mudahale yapilacagni bilmiyor ,ceza sahasinin icinde pozisyon almasini bilmiyor.sedat kardesim rakip oyuncuyu dengesizce yere indiriyor,indirme kardeism ve bir sifir.Gaziantep yenebilir .Buna lafim yok uc golude kendi kendimize attik.onun icin futbolculari elestiriyoruz .formayi hak edenin giymesini haykiriyor insallah kayseri macnda bu hatalari birdaha tekrarlamayiz.
|
[COLOR="Green"][/COLOR]Orta sahada topa basan oyuna yön verecek adam yok.Goricki ve Eneramoyu kaçıracak,pozisyona sokacak adam yok.
|
Yahu adam gibi oynayip rakibi ezmiyorlar. Organizeli bir atak yok ama acemi kalecimiz var. ve daha da acemi gol yiyen defansimiz var. Bu gidis gidis degil ha ligde kalsak da ümit vermiyor Takim,Mehmet Nas olsun Mehmet yildiz olsun Sedat Bayrak hic begenmiyorum, alinmasin oynayani oynatacaksin M. Yildiz bitmis.
|
Antep maçının skoru çokta anormal bir sonuç değil, arkadaşlar gerçekci olmak gerekirse 3-4 futbolcu dışında süper ligte oynayabilecek kapasitede oyuncumuz yok, bu futbolcular 2 szondur bizim takımda oynuyorlar takımın hali ortada, bunlar ancak küme düşme potasında kıvranan takımlarda anca oynarlar .Yönetimin cesaret edip, gelecek sezon takımda büyük bir değişime gitmesi şart. Yoksa kümede kalmanında bir değeri kalmayacak, çünkü bu oyuncularla ancak küme düşme potasında savaşılır.
|
Bi takımın sezon boyunca yapmayacagı hatalari biz bi macta yapiyoruz..malum şampiyonluga oynadıgımız 2 sezon boyunca aldıgımız maglubiyet sayısı daha bi sezon tamamlanmadan aldık defans iyi sinyaller vermiyo.kimse sans yok demesin bizim dusme hattındaki rakiplerimizinde en az bizim kadar kötü takım olmalarıda bi sans:)kayseriyi yenersek hersey yoluna girer insallah
|
Bundan sonra bu hatalar devam eder arkadaşlar.Stres panik dahada çoğalacak.Rakiplerimiz belli.Konya Kasımpaşa buca.Biz bunların önünde bitirmek için gerekli mücadeleyi vermemiz gerekir.Bu mücadeleyi verecek gücümüz var.Diğer takımların maçlarını seyrediyorum.En iyisi buca oda bu şekilde gol atamaz.Görün bakın 10 puandan fazla alamazlar.Bence takıma Rıza Hocaya sahip çıkalım.Bu seneyide atlatmaya çalışalım.Bu sene kalırsak bundan sonra böyle hatalar düşmezler.Mendonçayı ben antramanda seyrettim inanın bir şey yok.Bu kadroyla iyi veya kötü sonuna kadar devam edeceğiz.İnşaallah bu ligde kalırız. İlk Maç Kayseri.
|
[QUOTE=holigan;699801]bucayi konyayi ve kasimpasayi yendikmi ligde kaliyoruz.bizim rakiplerimiz bu saatten sonra antep fener kayseri degil.uefa icinmi oynuyoruz biz.[/QUOTE]
ya yenemezsek.. bi yerlerimize çarparda gol yersek.. hakem yanlış penaltı çalar veya kırmızı gösterirde 10 kişi kalırsak.. arkadaş garantisimi var bu takımları yeneceğimizin. |
Sivasspor'un bu olmadığını bilmelerine sevindim.Bizim bilmemiz önemli değil kendileri farkındaysa iyi yoldayız.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:43. |