SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Çalımbay'dan sert uyarı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31443)

the reaver 11.03.2011 17:06

Cevap: Çalımbay'dan sert uyarı

[QUOTE=58VoLkAn58;700280][COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B]Hocam bu maçta defans güzel oynarsa ve top geçirmesse bu maç kesinlikle bizim.

Zaten bizim gol atamama gibi bir sıkıntımız yok.

Sadece defans yönünden kötüyüz.

Bunun nedeni ise bireysel hatalar ve eksikler.

İnşallah defansımız saçma sapan goller yemez ve bireysel hatalar yapmaz.

Bizde bıktık her maç kalemizde gol görmekten :)

[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
haklısın kardeşim inşallah yüzümüz gülecek :)

ccey 11.03.2011 17:11

Sağlam defans sağlam orta saha olursa bir gol yeter olamzsa olmasın beraber bile bitse çok kötü değil buca maçı daha önemli onun için beraberliğe biel tepki vermemek gerek, moral verelim böyle bsakı olursa iyi sonuçlar alamayız, güven vermemiz lazım

B.DUMANLI 11.03.2011 17:51

Türkiye´de iki teknik direktör var,efendilik ve kisilik olarak kendini öyle ön pilana cikarmak istemeyen ve medyatik olmaktan kacinan.Birincisi Riza hocamiz,ikincisi Senol Günes.Bunun disindakiler kamera önüne cikmak icin can atan,bir kismida argo konusan ne oldugu belirsiz kisiler.Riza hocamiza sahip cikmaliyiz,biz kendi degerlerimize saygili olmaliyiz.O ne yapmak istiyorsa Sivas icin yapiyor.Bazi hatalari oluyor ,fakat umarim hatalarini görüyordur.

cılgınsivas58 11.03.2011 17:51

rıza hoca az hata yapıp maçı alcaz dedimiş ama bana göre hiç hata yapmasak daha iyi olur rıza hocaya güveniyorum işallah onun sayesinde ligde kalcaz

cılgınsivas58 11.03.2011 17:52

apo antremanlara başlamıştı yinemi sakatlandı

Salim58 11.03.2011 18:59

[B]Bu sert uyarı futbolcuların yanlışlarını hatalarını düzeltecekmi bunu bu maçta göreceğiz.Hocamızın'da belirttiği gibi çok hata yapıyor hatalı'da goller yiyoruz,Artık bundan sonra hata yapmamak gerek,Çünkü ne hataları düzeltecek zamanımız var nede kaybedeceğimiz puanımız var,Kalan tüm maçlarımız final....[/B]

selimdelen 11.03.2011 20:34

hocam korcandan vazgec lubosu neden aldın ugur dan ermandan da vazgec m yıldıza eski gunlerine donecek moral motivasyonu ver kaita ya daha fazla sans ver grosick 90 dk oynasın senin suana kadar sivasspora tek katkın grosick i oldu gibi sana inanıyor sana guvenmeye devam etmek istiyorum umurarım seninle bu sezaon lıgde kalır sonrakı sezonda ust sıralara oynayan bır takımm olruuz

shang 11.03.2011 22:00

her hafta uyarıyorsun hocam ama düzelmedi 2 senedirde düzelmedi açıkçası sezon sonuna kadarda düzeleceğini sanmıyorum inş kayseriden daha fazla gol atarız

antik58 11.03.2011 22:15

her hafta aynı terane kendımı bıldım bılelı futbolcular teknık heyet maclardan sonra hatalarımızı gorduk dıyorlar cozum yok bıle bıle bu kadar hata yapılırsa maç kazanamamak normal...

sivasfutbol 11.03.2011 22:49

aponun sakatlıgı neresinden acaba ayagımı kırıldı kolumu kırıldı kafasımı kırıldı sakatlıgının ne olduğu açıklansa bence iyi olur merak ediyoruz . Birde buradan stoperimiz SEDAT a sesleniyorum bu hafta ki maçta oynrsan eğer ALLAH rızası için hata yapmadan bir maç oyna ne olur ya bu hafta seni iyi olarak görelim ellerim kanarcasına seni ttrübünden alkışlayacağım lehinede tezahürat yapacağım sivasspordan aldığını helal ettir...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:05.