SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor Aşkı Sınır Tanımıyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31491)

favori58 21.03.2011 08:02

Cevap: Sivasspor Aşkı Sınır Tanımıyor

Bu görüntüler,Sivaslı olduğunu söyleyipte İstanbul takımlarının yalakalığını yapanlara ibret olsun. Hala adam " Galatasaray'ı nasıl yendik" diyerek söze başlıyor. Sivasspor'un bucaya 4 atması değil,onun için Fener'in Galatasarayı yenmesi önemli. Böyle Sivaslıları gördükçe utanıyorum,acıyorum.
Bu görüntüleri görüp "! Utansınlar" diyeceğim ama onların yüzünde galiba it derisi var onun için utanmazlar...

:cool: 21.03.2011 08:12

Helal olsun hepsine.

itaydas 21.03.2011 08:37

Hepinize katılıyorum, rahat koltuğumuzdan ahkam kesmeyelim, yöneticilere ve okul müdürlerine, gerekirse sınıf öğretmenlerine çok iş düşüyor. Bu bizim davamız, çalışırsak kazanırız.

itaydas 21.03.2011 08:44

[QUOTE=favori58;702717]Bu görüntüler,Sivaslı olduğunu söyleyipte İstanbul takımlarının yalakalığını yapanlara ibret olsun. Hala adam " Galatasaray'ı nasıl yendik" diyerek söze başlıyor. Sivasspor'un bucaya 4 atması değil,onun için Fener'in Galatasarayı yenmesi önemli. Böyle Sivaslıları gördükçe utanıyorum,acıyorum.
Bu görüntüleri görüp "! Utansınlar" diyeceğim ama onların yüzünde galiba it derisi var onun için utanmazlar...[/QUOTE]
Söylediğinde çok haklısın, benim İstanbul takımı ile ne işim olabilir. Sivasspor-Galatasary maçını TVde izliyoruz, yanım da bir GS'li olduğunu söyleyen arkadaş var, İnanın kendimi zor tuttum. Biraderin de hatırı var. Bişey olmadı ama, her an herşey olabilirdi. Bu konu esasında çok ciddi.Anlamam mümkün değil. Nasıl olur da kendi memleketinin takımını bırakıp 3 İstanbul takımından birini tutarsın. Tabii bu bir kişilik meselesi. Herşey gönlünüzce olsun.

SivasLady 21.03.2011 08:57

[B]cok güzel görüntüler, heryerde kesin bir Sivas`li vardir :D
Sivasspor askini yabancilara asilamakta tebrik edilecek bir durum
onlari gördükce keske bizim Taraftarlarda öyle olsa demek geliyor icimden

Rüstü abi eline emegine saglik, görüntüler cok güzel
videolar harika :D Kenya`yi Sivas`lilar feth etmis :D[/B]

58hsn58 21.03.2011 11:50

sivasli olupta istanbul yalakalarina cok guzel bir cvp olsun..!!!:mad: utansinlar yerin dibine girsinler...

ready 21.03.2011 12:14

[QUOTE=favori58;702717]Bu görüntüler,Sivaslı olduğunu söyleyipte İstanbul takımlarının yalakalığını yapanlara ibret olsun. Hala adam " Galatasaray'ı nasıl yendik" diyerek söze başlıyor. Sivasspor'un bucaya 4 atması değil,onun için Fener'in Galatasarayı yenmesi önemli. Böyle Sivaslıları gördükçe utanıyorum,acıyorum.
Bu görüntüleri görüp "! Utansınlar" diyeceğim ama onların yüzünde galiba it derisi var onun için utanmazlar...[/QUOTE]

[B]sivas fenerbahçe maçında gfb 58 pankartı açılıyor ne hikmetse bu insanlr başka maçlarda sivassporluyuz diye hava atıyorlar ve bunlardan bazıları taraftar grupları içerisinde yer alıyorlar benim merak ettigim konu ne yüzle o taraftar gruplarıyla maça girebiliyorlar.[/B]

Rallim58 21.03.2011 12:26

[B]Sivasspor aşkını yurt dışına taşıyan, taşınan sevgiyi bizlerle paylaşan, başta ASİB (Avrupa Sivaslılar Birliği Başkanı) Rüştü Elmas olmak üzere, işadamları arkadaşlarına teşekkür ediyoruz.

Hemşehrimiz olan okul Müdürü Osman Al beyi de tebrik ediyoruz. Memleket sevdalılığı, Sivasspor sevdalılığı bu olsa gerek.

Bu sevda peşinde koşan, emektar insanlara tekrar teşekkürler.[/B]

58_babacan_58 21.03.2011 14:09

[B][CENTER][COLOR="Red"]Yiğidoya HER YOL ASFALT ;)[/COLOR][/CENTER][/B]

münihli_58 21.03.2011 14:29

Duygulandim...:)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:09.