SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   Hedef Olimpiyat'ta 58 bin olmak! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31534)

YENiCERiavrupa 28.03.2011 18:33

Cevap: hedef olimpiyatta 58 bin olmak

Haydi Sivaslilar gosterelim elaleme bu takim buyuk bir takim oldugunu arkasinda binlerce kisi var oldugunu , istanbuldaki sivaslilari hep soluyolar tek sivaslilardan duymuyorum ben avrupada yasiyorum burdaki baska memleketn insanlari bile diyor istanbul sivasli kayniyor diyolar gorelim dedikleri dogrumu
anderlecht sivasspor macinda biletler bitiginde belcikada karsima gecenler vardi agliyanlar bize bilet yokmu diye ben aslinda oyle istiyorum
avrupada desinler sivasspor geliyo herkez hazir bekler o gun icin
saygilarimla

BOUN 28.03.2011 18:55

Cevap: Hedef Olimpiyat'ta 58 bin olmak!

Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maç için şimdiden hazırlıklara başlayan kardeşlerimi tebrik ediyorum. İnşallah ben de stadyumda yerimi alacağım. Herkes programını şimdiden hazırlasın. 10 Nisan Pazar günü Olimpiyat Stadı'nda buluşalım. İçerisinde en ufak Sivas ve Sivasspor sevgisi taşıyan herkesi bu maça bekliyoruz.

Uzun süredir hem bizim unuttuğumuz hem de Türkiye'ye unutturduğumuz büyüklüğümüzü bir kez daha hatırlayalım/hatırlatalım. Dostu sevindirmek, düşmanı üzmek için haydi Sivaslılar Olimpiyat'a! Unutma sen yoksan bir kişi eksiğiz!

casus5858 28.03.2011 19:48

sivassporumuzun gucunu gosterelim beyler sahıpsız sanmasınlar yıkalım ortalığı inltelım olımpiyatı burası SİVASSSS DİYEEE

ZiDaNe58 28.03.2011 19:52

olimpiyattaki taraftar sayısında trabzonun rekorunu kırabiliriz..özellikle istanbuldaki sivaslıların biraz daha duyarlı olması gerekiyo..

Yasinoviç 28.03.2011 20:09

yaşasın bee saat 14:00 de kesinlikle ordayım hadi istanbuldaki sivaslılar herkes gelsin biraz taraftar görsünler:D:D:D

58MUAMMER58 28.03.2011 20:21

OLİMPİYAT stadındaki tüm maçlarına gittim ,30 bini geçemedik,58 000 taraftar hayal olsada aslında imkansız değil,30 bin kişilik taraftarlarımız, yanlarında 1 kişi daha getirseler 58 000 kişi oluruz,olimpiyat stadı ulaşım imkanı zor olan ,aracı olmayan için sapa biryer,trabzon 45 50 bini buldu bu stadda,fakat onlara trabzonlu olmayanlarda destek verdiler giresun,samsun,gümüşhane,artvin,ordu,diğer şehirli insanlarda destek verdiler,bizim öyle bir şansımız yok kendi imkanlarımızla,taş çatlasa 30 bin kişi ancak destek verebiliriz,inşallah yanılırım, 58 bin taraftarı buluruz,destek olacak herkese teşekkür ederim, ölmezsem bende herzaman olduğu gibi olimpiyatta olacağım.

güneşyurdu 28.03.2011 20:27

biz olamayız arkadaşlar burda yırtınan gibi değil kimse.o gün otobüs dahi gitmez yeni bosnadan.gidecek otobüsler bile taraftarlara söyleneip umutlandırılmalı...
olimipiyat dediğin yer dağın başı...araban dahi olsa dere tepe bir boy yürümen lazım

kamışlı58 28.03.2011 21:22

istanbul seyircisini küstürdüler beyler ğayet tabi gitmemiz gerekiyor gidecegizde istanbulspor maçını belediye maçını sakarya maçını daha birçomaçı hatırlıyorum Olağanüstü seyircimiz vardı sonraki yapılan hataladan sonra ne yaptığını bilmeyen FUTBOLCU TOPLULUĞU bizler sivassporumuzun maçı oldunda sabah erkenden gidiyoruz maç saatine kadar hemşerilerimizle sohbet etmek sonra sahada takımımızı doyasıya desteklemek tabiki galibiyetiylede sevinmek istiyoruz buraya kadar her şey normal hatta çok iyitakım sahaya çıkıpta en azından tirübüne bakıpta ya ben biraz koşayım biraz top oynayayım seyirciyi coşturayımda şu maçı alalım diye bir ğayyret sarfeme zahmetinde bulunmadılar malesef geçen sene ve bu seneki ilk yarı maçlarında hele ilk yarıda bi kasımpaşa maçı varki böyle bir maçı unutmam mümkün degil iyiye doğru bir gidiş var inşallah çok daha iyi olur SEYİRCİMİZ KESİNLİKLE GÖREVİNİ YAPACAKTIR

şarkışla 58 28.03.2011 22:17

İstanbuldaki bütün SİVAS lılar gibi:) ben de geleceğim :)hem babam hemde oğlumla inşallah:D

58_sivas_1987 28.03.2011 22:32

olimpiyattaki bütün maçlara gittim inşallah bu sefer 58 bin oluruz kesinlikle orda olacagız sivas merkez gaziköylüler olarak

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:57.