![]() |
Cevap: Beşiktaş maçı biletleri satışta!
[B]fazla maraton bileti olan varmı :confused:[/B]
|
[B]Biletlerin tamamının satılmış olması memnunluk verici. İnşallah bu katılımın tezahüratlara da yansımasını görürüz.
Sezonun ilk kapalı gişe maçı olacak. [/B] |
[QUOTE=oNuR;704791][B]fazla maraton bileti olan varmı :confused:[/B][/QUOTE]
[B]Onur'um maç bileti bugüne bırakılır mı? [/B] |
[QUOTE=Rallim58;704814][B]Onur'um maç bileti bugüne bırakılır mı? [/B][/QUOTE]
Haklısın abi biraz geç kaldım :( Erkenden biteceğini tahmin etmedim |
:mad:sivaslı olupta misafir tribüne yani beşiktaş tarafına gidecek olan kanı bozuklara sesleniyorum.yaptığınız hatadan bir an önce geri dönün.
ONLARA TEK BİR SÖZÜM VAR CAHİLLİKLERİNE DOYMASINLAR. AH BİLSELER YAŞADIĞI ŞEHRİN TAKIMININ SÜPER LİGDE OLMASI NE BÜYÜK BİR NİMET.ONLARA SADECE ACIYORUM.İNŞALLAH BİRGÜN ANLARLAR HATALARINI... |
[QUOTE=poolat58;704848]:mad:sivaslı olupta misafir tribüne yani beşiktaş tarafına gidecek olan kanı bozuklara sesleniyorum.yaptığınız hatadan bir an önce geri dönün.
ONLARA TEK BİR SÖZÜM VAR CAHİLLİKLERİNE DOYMASINLAR. AH BİLSELER YAŞADIĞI ŞEHRİN TAKIMININ SÜPER LİGDE OLMASI NE BÜYÜK BİR NİMET.ONLARA SADECE ACIYORUM.İNŞALLAH BİRGÜN ANLARLAR HATALARINI...[/QUOTE] Çok haklısın gercekten kendi takımın varken İstanbul takımını tutmak da ne oluyor bunu anlamak gerçekten çok zor.Benim için sadece ve her zaman Sivasspor'um vardır ve hep öyle kalacak.Sivas değil süper ligde olmak 3.lige düşse bile benim gözümde Sivastan başkası yalan |
[B]Gerçek Sivassporlu bu macta kendini gösterir..Gerek takıma inancıyla gerek takımına tezahürat ile destek vermesine..[/B]
|
çocuklar duymasın izleyen varsa konu açsa seviniriz sivasımızı çok güzel tanıttılar
|
[QUOTE=4eylül;704876]çocuklar duymasın izleyen varsa konu açsa seviniriz sivasımızı çok güzel tanıttılar[/QUOTE]
aynen kardeş sağolsunlar dizi açınca arkadaki resimleri afişleri görünce çok gurulanıyoruz.yapımcı falan sivaslı mı acaba. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:20. |