SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçın Ardından (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31650)

SİVAS ULAN 58 10.04.2011 20:26

Cevap: Maçın Ardından

hocam kralsın be seneye seninle ŞAMPİYON OLACAZ TEK HEDEF

58Sivaslilar 10.04.2011 20:41

Yeterki defansa dikkat gool yimeyelim yigidonun yenemeyecegi takim yok birde elimize gecen pozisyonlari cömertce harcamasak yigidoyu kimse tutamaz

58Sivaslilar 10.04.2011 20:46

seneye 5 takviyeyle ilk 3 icinde yer alabiliriz..efsane geri döndü bizi gelecek sezon kimse tutamaz artık yürüyün be yigidolar

58VoLkAn58 10.04.2011 21:02

[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B]Kesinlikle hakkettiğimiz bir galibiyetti.Berabere kalsaydık yazık olurdu.

Önümüzde K.Paşa maçı var.İnşallah bu maçıda yenip galibiyet serisini 5'te 5 yaparız. [/B][/FONT][/COLOR]

Berkkaya5858 10.04.2011 22:21

sivassporlu futbolcular çok istekli oynadı ve taraftarlarımızdda bu hava şartlarına rağmen güzeldi yağmurda yağsa doluda yağssa her zaman yanın da olalım sivasımızın kırmızı beyaz şampiyon sivas

şarkışla 58 10.04.2011 22:53

Biz şimdiye kadar çoktan bırakın ligde kalmayı ilk 10 da olurduk.Çok şanssız puanlar kaybettik.Artık maça kafaya oynadığımız yıllardaki gibi kesin kazanırız diye çıkıyoruz.

kadirakin58 10.04.2011 23:01

haftaya inşallah kasımpaşayı da yenersek bucanın ligde kalmak için rakibi GS olacak :)

eroltas58 11.04.2011 03:36

Sevgili yigidolar once takimimizi taraftarlarimizi vede yonetim anlaminda riza hocayi tebrik ediyorum,ibb karsi kotu sansimizi bu vesile ile kirdik,ancak ileiye bakmamiz lazim simdilik rahatladik seneye nasil oluruz bilemem,ben bir ozelestiri yapmak istiyorum,seneye bazi futbolculardan yollarimizi ayirmamiz gerekiyor,ugur kavuk(,mehmet yildiz malesef)murat sozgelmez,eger seneye bunlarla devam edersek maalesef yine husran olabilir,mehmet yildiz bizlere cok buyuk katkilar sagladi ama o eski mehmet degil artik istiyor hemde cok istiyor ama olmuyor,futbolda hele hele super ligde duygusal davranmamaliyiz,bizler artik bir hedef koymamiz lazim ne yapmak istiyoruz her sene kumeye oynamamaliyiz,boyle kotu gunleri artik geride birakmaliyiz,4 veya 5 nokta transferlerle bu olabilir,bank asya liginde iyi gencler var mesela gaziantep belediyede tavsanlida agbetu zaten bizim oyuncumuz her hafta samsunda iyi oynuyor, o yuzden yine eski donemdeki gibi bizim sampiyonluga oynamaliyiz,benim kanaatim biz bunu riza hocayla yapa biliriz.

existence 11.04.2011 07:42

Allah nazarlardan saklasın takımı. Son 6 maçın 5 ini kazandı. arka arkaya 2 deplesman maçı kazandı. Hepsi güzel, hoca, futbolcular, yönetim, taraftar. Bu takım çok güzel iş yapar.

sebasteia 11.04.2011 10:17

rıza hocamızla artık sivas futbolunun gelecek 10 yılının planlamasını yapmalıyız. size güveniyoruz rıza hocam. sivasspor'un tek eksiği kupadır. kupamız yok!!! bu eksiği, yani krallık tacını sizinle elde edeceğiz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:05.