SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Şükür Olsun Kulübüme Şehrime Hiç Ceza Aldırmadım (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31766)

güneşyurdu 30.04.2011 09:51

Cevap: Şükür Olsun Kulübüme Şehrime Hiç Ceza Aldır

maçı tv den seyrettim.seyircinin tepkisi az bile.hakem sivasda öyle kolay kolay kartını kullanamyacak..öyle basit değil...hakemler en azından bunu anladı.az bile tepki verdi seyirci...sahamızı kapatırlar....başkanın oraya gelmesi gerekirdi...tepki daha dikkat çekici olurdu...unutulur gider...bizde seyircisiz oynarız....umarım kazanırız...

58 SiVaSıM 58 30.04.2011 10:19

ben evde çıldırdım bırakta onlarda ordan çıldırsın artık görsünler burası çoluk çocuk şehri değil delirtti bizi resmen o kendini hakem zanneden herif allah gördü neler yaptığını kasti yaptığından eminim ama çok geç kaldı iş işten geçti kaldık ligde

eyupkocak 30.04.2011 10:25

[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]bu yeni moda olan anlayış bazı kesimlerin kendi egolarını tatmim etmek için yaptıkları davranış çok yanlıştı bize yakışmadı..
kendi egoları için takımı sıkıntıya sokmanın alemi yok dışarıya bazı imajlar verilmeye çalışıyorlar galiba .....[COLOR="Black"]
SADECEE DESTEKKK VERİN YETERRRR :mad:[/COLOR][/COLOR][/FONT]

eyupkocak 30.04.2011 10:27

[quote=güneşyurdu;710788]maçı tv den seyrettim.seyircinin tepkisi az bile.hakem sivasda öyle kolay kolay kartını kullanamyacak..öyle basit değil...hakemler en azından bunu anladı.az bile tepki verdi seyirci...sahamızı kapatırlar....başkanın oraya gelmesi gerekirdi...tepki daha dikkat çekici olurdu...unutulur gider...bizde seyircisiz oynarız....umarım kazanırız...[/quote]

TEPKİ HAKLI AMA BU ŞEKİLDE OLMASI YANLIŞŞ BU SADECE KULÜBE ZARAR VERİR

risale69 30.04.2011 11:02

sivas taraftarına küfür etmek de yakışmıyor, koltukları sahaya atmakta.
inşaallah bu son olur, bir daha yaşanmaz. o koltuğu söküp sahaya atanlarda hak ettikleri cezayı almalılar.
artık devir değişti, böylesi taraftarlar stada alınmamalı.

Yiğiter 30.04.2011 11:07

Millet normalden fazla para verip kombine alıyor,sonra ne yaptığını bilmeyenler yüzünden saha kapanıyor..Kombine alan adamın suçu ne..Yazık değil mi o adamın parasına,yazık değil mi stadımıza,yazık değil mi Sivas'ın imajına....

tavatir 30.04.2011 11:35

[QUOTE=Yiğiter;710810]Millet normalden fazla para verip kombine alıyor,sonra ne yaptığını bilmeyenler yüzünden saha kapanıyor..Kombine alan adamın suçu ne..Yazık değil mi o adamın parasına,yazık değil mi stadımıza,yazık değil mi Sivas'ın imajına....[/QUOTE]

Sanıyorum bunu düşünemeyecek kapasitedeler onlar..

YGTayfa 30.04.2011 12:21

[QUOTE=Yiğiter;710810]Millet normalden fazla para verip kombine alıyor,sonra ne yaptığını bilmeyenler yüzünden saha kapanıyor..Kombine alan adamın suçu ne..Yazık değil mi o adamın parasına,yazık değil mi stadımıza,yazık değil mi Sivas'ın imajına....[/QUOTE]

yiğiter yorumlarına dikkat et de altında kalma..rahat ol ordakilarin birçoğunun kombinesi var s-adece senin gibi klavye sivaslılığı değil bizim ki..söyledim yine söylüyorum yapılanlar doğru değil ama bir anda oldu işte bu çocuklar kadar emeğin geçti mi bu takım akonuşup duruyorsun..

effenberg 30.04.2011 12:38

Koltuk kirmak veya asiri tepki verilecek mac veya para cezasin dan daha önemlisi sehirin ve Sivassporun imaj acisin dan cok iyi olmayan durumlar cikiyor ortaya.

aslan5866 30.04.2011 14:11

AYNEN ÖYLE GARDAŞ BU CAHİLLİKTEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:01.