![]() |
Cevap: ? Grosicki'yi Barcelona İzledi ?
Haberin Sahteligi buradan belli '''Jordi roarez'' Jordi Cruifin oglu ??? :D
1. Jordi Cruiff degil, Johan Cruif adi. 2. Oglunun Soyadida Cruiff olmasi lazim degilmi :D Fotomac bari ufururken puf noktalara dikkat et :D |
iyice saçmalamış bu gazete.eger son 4 maçını izlemişse adam pişman olmuştur .boşuna geldik keşke başka maç izleseydim diye
|
grosicki kendini gösteremediki izlesinler bana kızarsınız belki ama ben sahada henüz istenilen grosickiyi göremedim
|
[B]Yok artık lebron James denecek bir haber ...
O değilde bu Grosicki'de sağlam menajer var devamlı piyasasını yükseltmeye çalışıyor görününen o ki basında da hatrı sayılır tanıdığı var bu adamı sevmedim başımıza iş açıp Grosicki'nin aklını karıştırıp performansını düşürebilir...[/B] |
[QUOTE=Besyo_cu;713078][B]Yok artık lebron James denecek bir haber ...
O değilde bu Grosicki'de sağlam menajer var devamlı piyasasını yükseltmeye çalışıyor görününen o ki basında da hatrı sayılır tanıdığı var bu adamı sevmedim başımıza iş açıp Grosicki'nin aklını karıştırıp performansını düşürebilir...[/B][/QUOTE] grosicki'nin geldiği ilk 6-7 hafta süper performans gösterip sonraki haftalarda düşüşe geçmesinde bence bu menejer olacak arkadaşın çok ciddi etkisi var diye düşünüyorum. eğer grosicki satılmayacaksa bu menejer arkadaşa yönetim tarafından bir ültimatom verilmeli. bu çocuğun kafası sürekli karıştırılmamalı. bir transfer gerçekleşecek ve menejer efendinin cebinde üç beş kuruş para girecek diye çocuğun performansı bu kadar düşmemeli. |
[B]İspanyolların Ağzında Dolaşan Bi Laf, Ama İnsan İçinden Demiyorda Değil.
Ya Doğruysa ?[/B] |
fotomaç allahtan kork allah aşkına yalan haber yapılırda bu kadar yapıılmaz hayrettinide manchester united izlemiştir o zaman :D:D:D
|
balon haber barca neyapsın grosickiyi
|
Grosicki kaliteli oyuncuda bu kadar da olmaz :D
ama Türkiyeden bir klüp isderse vermemek lazım yoksa işimiz bir nebze de olsa azalır ilk 5 için... |
O da değil de grosicki yi bizden önce bi avrupa klübü alıp oynatıyor olsa hiç şaşırmazdım
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:35. |