![]() |
Cevap: Orduspor Hoşgeldin!
ortada fol yok yumurta yok, daha bir maç bile oynanmamış ama hemencecik gerginlik olmasını isteyen tipler var. ruh hallerini merak ediyorum bu arkadaşların!
orduspor'a hoşgeldin diyorum. |
ordusporun lige yeni bir renk yeni bir heyecan katacağına inanıyorum başarılar dilerim hoşgeldiniz
|
[QUOTE=58svs58;719536]sivasspor 2. ligden amatör lige düştüğünde son maçı ordusporla oynamıştı. o maçta skor ne olursa olsun orduspor şampiyon olarak 1. lige çıkacaktı ama sivas 1 puan alırsa kümede kalacaktı orduspor bizi 2-1 yenerek amatör kümeye yolladı sene 1981-82 sezonu[/QUOTE]
...hoşgeldin orduspor diyorum ...o macı hatırlıyorum çok gol kacırdık ...bir türlü gool atamıyorduk.. gecenyılki fb.ts macı gibiydi |
[B]seneyede gule gule deriz
ama acikcasi ordunun dusmesini istemem onun yerine istanbulun cok takimi var ankaranin iki bu takimlar dussun keske dogudan icanadoludan daha fazla olsa haydi bakalim simdilik hosgeldiniz [/B] |
Orduspor´a basarilar dilemek istiyorum ,fakat süperlig bir sehire o kadar cok sey katiyorki,bu yüzden Sivas´in bu imkanlardan yararlanmasi bizim icin büyük bir avantaj.Isterimki biz bu avantajimizi hic kaybetmiyelim ve bu ligde kalalim.Bu yüzden ne Samsun ,ne Ordu nede Mersin beni ilgilendirmiyor.
|
dakka bir gol bir, karadeniz takımı diye insanlar laf atmaya başlamış. bu kadar ön yargılı olursak havadan nem kaparız, çok düşman ediniriz, çok kırgınlığımız olur. trabzon'un ayıplarını bütün karadeniz'e mal etmeyelim.. hoşgeldin komşu şehrin takımı, kardeş takım dememiz gerekir..
|
Ordulularla her zaman iyi anlaşırız. Bize benzeyen mert insanlardır. O nedenle hiçbir sorunumuz olmaz. Güzelce dostça sporumuzu yaparız.
|
hoşgeldin orduspor
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:22. |