![]() |
Cevap: Transferde Adı Geçenler
senecky,erkan taşkıran iyi oyuncular.2 ümit milli olursa bence iyi takım oluruz.Çünkü takım omurgası sağlam oluyor.Kaleci senecky,defans göbeği faty- navratil,ortasaha göbek kadir,santrafor enaramo-pedriel.sağı ve sol kanadı erkan ve ümitlliden gelenlerle doldurabilirsek bence takım güzel olur.
|
liste bence tam bir fiyasko.....bucadan jebrin, erkan...kasımpaşadan şahin. barış başdaş,....konyadan robak,kere...gençlerden serdar kulbilge...2 tane sağ bek???
|
agbetu yine başka bir takıma kiralık verilecek belki de samsunda devam eder.
[B]1 Senelik sozlesmesi kalan oyuncuyu kiralamak bnce asırı mantıksızlık...Yapma bunu yonetim..[/B] |
agbetu samsundan gelmek istemedi yani bonservisi ile satılacak
|
agbetu iyi bir bank asya oyuncusudur bilica esese gidecek küme düşen takımlardan oyuncu alınmasına karşıyım
|
[COLOR="Blue"]Bilgiler için teşekkürler HAYALKAFE.[/COLOR]
|
[COLOR="DarkRed"][FONT="Arial Black"][B]İsmi gündemde mi bilmiyorum fakat şu bucanın 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Jebrin'e hayran kaldım son maçlarda ve belli ki gitmek istiyor Buca'dan çünkü düşmeleri kesinleştiği halde kendini kanıtlamak adına yırtındı durdu onu alsak keşke hem takımın performansına katkı sağlar hem de geleceğe yatırım yapılmış olur...[/B][/FONT][/COLOR]
|
Jebrin çok iyi oyuncu evet.
Senecky benim beğendiğim bir kaleci değil. Geçen yıl Özden'in yedeğiydi çoğu maçta. Önceki yıl doğru düzgün oynamadı. Bu Senecky için hiç uğraşmasak daha iyi bence. SERDAR KULBİLGE daha iyi bir kaleci bence. |
inşallah güzel transferler yaparız ilki güzel oldu bakalım gerisi nasıl olacak
|
bilicanın gelmesinden yana değilim.Nitekim oda Apo gibi Sedat gibi miyadını doldurmuş futbolcudur.Onun yerine daha kaliteli oyuncular alınabilir
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:50. |