SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Kadrodaki Yabancı Sayısı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32121)

HALIL 07.06.2011 19:47

Cevap: Kadrodaki Yabancı Sayısı

bilica gelebilir saka maka degil sporx de yazdi simdi uste bir arkadas ligtv di yazdi diyo

bilicanin lakablarini biliyorsunuz grupseks bilica trafik canavari bilica sizce imajimiz icin iyi bir futbolcumudur dusunulmeli bence

yonetim karar verecek kimler gidecek kimler gelecek sabir edelim arkadaslar...;)

Mamadou Diallo 07.06.2011 20:15

[QUOTE=svsli585858;721771][FONT="Comic Sans MS"][B]benim tek söyleyeceğim bu kadar yabancı futbolcu varken yabancı kaleci biraz radikal tercih değilmi sizcede arkadaşlar ? hiç gereği yok bence yabancı kalecinin[/B][/FONT][/QUOTE]

Ne yabancı kalecisi Borjan'ı mı kastettin yoksa yeni bir yabancı kaleci mi yani Borjan yeter.

Mamadou Diallo 07.06.2011 20:16

Bilica'nın bizdeki lakabı Çirkef Bilica ama çirkefliği yeter boşver en iyisini yapıyr böle lige böle topçu yeterde artar.

Gangstayigido 07.06.2011 20:31

[QUOTE=noname87;721750]İvanovsla ilgili fikirlerine katılmıyorum Navratilde bir kalıp var en azından hava topu var Dialloya bakıyorsun hız var top tekniği var mücadele var ivanovsta ekstra hiç bir şey yok bir de baya bir bonservis verildi çok büyük hayal kırıklığı yarattı bende bu adam.İlk sırada Sergio var ikinci sırada Ivanovs verilen paraya üzüldüğüm 2 oyuncu[/QUOTE]

bence ivanovs un özelligi yer alma ve top kesme ayrica hava topunada fena cikmiyor alamasa bile rakibi bozuyor
yani formda bir ivanovs navratile sivasspor formasini unutturur
senin ivanovs ile yaptigin yoruma katilmiyorum
ayrica sivasspor ikinci devredeki gibi ofansif oynuyacaksa öne cikan top rakibe gectimmi defansa cabuk dönebilen bir defans oyuncusu lazim ve bu hiza maglesef navratil sahip degil
genellikle arkada kaliyor ve sadece duran topta öne cikiyor ivanovs ona göre cok daha hizli

Mamadou Diallo 07.06.2011 20:55

Faty
Diallo
Navratil
Ivanovs

Bunların içinde en kötü ikisi kuşkusuz Navratil ve Ivanovs.Ama Ivanovs'un özellikleri Navratilden 2 basamak yukarıda Topu oyuna sokma ve hız olarak iyi.Ama maalesef bence bu iki oyuncunun da gitmesi lazım ama eğer biri gidecekse Navratil gitsin derim.Aslında baktığınızda ikiside korkak top oynuyor.

bulentt07 08.06.2011 09:20

Agbetu navratıl rada keıta sandro gıtmelı borjan ıvanovs faty belay dıallo grosıckı eneramo suares yabancılarımız olmalı.forvet ve ortaya yerlı alınmalı.

HaKaN 08.06.2011 09:48

[B][COLOR="Black"]Cok fazla yabancı futbolcu var ama rıza hoca gerekeni yapacaktır...[/COLOR][/B]

tavatir 08.06.2011 10:45

[QUOTE=Mamadou Diallo;721798]Faty
Diallo
Navratil
Ivanovs

Bunların içinde en kötü ikisi kuşkusuz Navratil ve Ivanovs.Ama Ivanovs'un özellikleri Navratilden 2 basamak yukarıda Topu oyuna sokma ve hız olarak iyi.Ama maalesef bence bu iki oyuncunun da gitmesi lazım ama eğer biri gidecekse Navratil gitsin derim.Aslında baktığınızda ikiside korkak top oynuyor.[/QUOTE]

Bence gönderilecek oyuncu Ivanovs olur ordan. Navratil büyük ihtimalle ilk 11 için düşünülüyor.

Mamadou Diallo 08.06.2011 12:03

[QUOTE=tavarih;721875]Bence gönderilecek oyuncu Ivanovs olur ordan. Navratil büyük ihtimalle ilk 11 için düşünülüyor.[/QUOTE]

Rıza hoca aldıya ondan giymez ama bunu kafasından atmalı diye söylyrm.Navratil bzm şampiynluğa oynayabilmemiz için ideal bir stoper değil.Hem Navratil önümüzdeki sezon sürekli 11de oynarsa yandık ideal bir yedek olabl ama şu bir gerçek Ivanovs daha ideal bir stoper Sivasspor için

tavatir 08.06.2011 12:08

[QUOTE=Mamadou Diallo;721896]Rıza hoca aldıya ondan giymez ama bunu kafasından atmalı diye söylyrm.Navratil bzm şampiynluğa oynayabilmemiz için ideal bir stoper değil.Hem Navratil önümüzdeki sezon sürekli 11de oynarsa yandık ideal bir yedek olabl ama şu bir gerçek Ivanovs daha ideal bir stoper Sivasspor için[/QUOTE]

Senin görüşün öyle olabilir. Bana göre Ivanovs Sivasspor'da oynayamaz. Navratil ondan daha iyi diye düşünüyorum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:34.