SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   MİLAN CERNY İLE GÖRÜŞMELER BİTMEK ÜZERE (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32266)

eyuphulagu 27.06.2011 21:39

Cevap: MİLAN CERNY İLE GÖRÜŞMELER BİTMEK ÜZERE

Milan Cerny olayı uzun zamandır hepimizi meşgul ediyor...Ha geldi ha gelecek,ne zaman gelecek gibi laflar edilip duruyor..Kulüpten de fazl bir açıklma gelmediği için herkes gerçekten bu oyuncu alındı mı alınmadı mı;yoksa diğer Cerny(Jaroslav Cerny)mi gelecek korkusu bile var...Bir kaç haftadır Çek Cumhuriyeti sitelerinde dolaşıp duruyorum;bu oyuncu ile ilgili haber yakalamaya çalışıyorum..Orada da fazla haber olduğu söylenemez..Yalnızca 16 haz. da menecerinin açıklmasını ce 21 haz. da Slavia Prag takımının bir yöneticisinin açıklmalarına ulaşabildim..Meneceri sivasspor kulübünün otyuncu ile ilgilendiğini ama ümitler u-20 maçlarından sonra herşeyin belli olacağını söylüyor..Kulüp yöneticisi ise Cerny nin takımdan ayrılabileceğini çünkü kendi tekliflerini reddettiğini söylüyor...Sivasspor kulübü başkanı ise oyuncu ile anlaştığını açıklmaıştı..Geçenlerde başkanın bir mahalli gazeteye verdiği demeci de okudum..Başkan Slavia Kulübünün başkanlık seçiminin 30 haz. da olacağını ve Milan ın tarnsferi de ondan sonra kesinlik kazanacak demiş..Cerny nin youtube da bir çok maçının özetini izledim..Oyuncu eğer gelirse biz de çok iş yapar;gerçekten süratli ve tekniği de iyi olan bir oyuncu,uzaktan kaleye de iyi şutlar atıyor..Ayrıca arkadaşlarına da iyi paslar verip iyi ortalar yapıyor yapıyor..Defansa da Groseckiden daha yardım ediyor..Sadece tecrübe sorunu var;onu da oynadıkça aşacaktır...Umarım bu oyuncuyu alırız;gerçekten bu oyuncu da aynı Grosecki gibi yıldız olacak kapasitede..Sivasspor eğer ligde bir yerlere gelmek istiyorsa hep bu tür oyuncuları transfer etmeli....Ancak bu tür tür oyuncularla zirveye oynayabiliriz...

4eylül 27.06.2011 22:21

bu alınacak oyuncuların sivasspora yararlı olacağını sanmıyorum

DOGU_BEY 30.06.2011 01:16

[B]Milan Cerny için temmuzun ilk haftasını bekleyin...[/B]

B.DUMANLI 30.06.2011 03:30

Bu oyuncu Sivasspor´a katilamazsa bugüne kadar yapilan transferleri basarisiz sayarim.Anadulu Üsküdar´dan alinanlar ilk onbirde zaten oynamiyacak.

threestar58 30.06.2011 04:23

kamp basladi halen bitecek

aozdemir 30.06.2011 08:22

ikinci kampa yetişsin yeter.zaten hazır gelecek kupadan dolayı

yigido_ersin58 30.06.2011 21:08

bır an önce gelse ıyı olur kamp da basladı

yigido_ersin58 30.06.2011 21:12

bu adamı cok merak edıyom nasıl biri çıkıcak bizde i görecekmi acaba

A.Turan Korkmaz 30.06.2011 23:04

Bu transfer mutlaka gerçekleşmeli. Orta sahada her iki kanatta da oynayacak kaliteli bir oyuncu. Cerny'yi artık takımda kabul ederek hesaplarımızı yapıyoruz.
Şu anda ikinci santrafor hariç her mevkinin en az iki alternatifi var.
Kale:Korcan,Borjan,Nihat
Solbek: Hayro,Ziya
Stoper1: Faty,Navratil
Stoper2: Diallo,Murat
Sağbek:Uğur,Kerim
Libero: Kadir,Rada
Orta sağ kanat: M.Nas,M.Cerny
Orta sol kanat: Kamil,?
10 Numara: Erman,Cihan
Santrafor: Eneramo,Pedriel
2.santrafor: ..?.. , .?..
Kamil'e alternatif 'Belay' transferi olsa iyi olurdu. Şimdi Kamil'i dinlendirmek için orada Erman veya Cihan'a mecburen yer vereceğiz ki ikisinin de ideal yeri değil orası. Hatta bu ikisi mecburiyetten 2. santrafor bile oynayabilirler. İleriye Eneramo'nun (Pedriel'in) yanına Navruzlu Atilla ile beraber daha bitirici , son vuruşları iyi bir forvet alırsak transfere nokta koyabiliriz.
Bu yıl özellikle transferi de geldiği için Cihan'dan, klasını göstermek isteyecek Eneramo ve Kamil'den çok iyi maçlar çıkarmalarını bekliyorum. Ötekiler de bunlara katılınca kaygılanmaya gerek olmayacaktır.

nightmare58 01.07.2011 01:20

Herkes bu kötü geçirdiğimiz sezonda gördü ki gol yemediğimiz zaman öyle ya da böyle gol atıyoruz kaç hafta gol yemeyen fenere 3 attık buca millete kök söktürdü 4 attık kendi evinde önemli olan gol yememek navratil diallo ve faty bu işi götürür hatta murat akça için bile çok umutluyum ben. Gol yemediğimiz zaman en az Antep kadar yine atarız ve ilk 8 gerçekçi bir hedef olur. Saygılarımla

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:25.