SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Başkanımız Adliyeye Çıkıyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32325)

Metal Gear 06.07.2011 13:24

Cevap: Başkanımız adliyeye sevkedildi!

Fener'den dost olmaz...Yüz kere dedik bin kere dedik..
Umarım başkan bu işten aklanır ama bir de Çelebi diye biri çıktı bela..

58MUAMMER58 06.07.2011 13:25

:mad:BAŞKANIMIZIDA BÜLENT UYGUNUDA MEHMET YILDIZIDA ,KORCANIDA elleri kelepçeli görmek beni gerçekten çok üzdü :mad:başkanımızı moralman yorgun gördüm umarım hayırlısıyla serbest kalırlar sevmediğim 2 takımın aralarındaki rekabet yüzünden sivassporumuzun adının yıpratılmasını hazmedemiyorum :mad: İŞTE ŞİKE BELGESİ denilerek yayımlanan resimde sivassporlu yöneticilerle fb li yöneticiler var hoşgeldiniz demedikleri ne malum ,yok çanta varmış mademki şike için takipte polis suç üstü yapsalardı çok üzgünüm çok:mad: artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak türk futbolunda artık sivasda kimse için tatil yeri olmayacak bazı takımları ve taraftarlarını korumakda okadar kolay olmayacak.:mad::mad:

tavatir 06.07.2011 13:34

Gösterilen resimlerden tabiki hiçbirşey olmaz ama o resimlerden başka birşey yoktur umarım.

alperen2009 06.07.2011 13:49

Ben sahsen sayin Baskanin bir kac kurus paraya maci satacagina inabmiyorum yazilanlar dedi kodu dogrusunu ALLAH bilir...

alperen2009 06.07.2011 13:52

Yazilanlara gore trabzon da sivasa tesvik vermeye Kalkismis feneri yenin diye,ama basarilu olamamislar mis mis mis dedi kodu....

muhsin koçak 06.07.2011 13:53

[QUOTE=58MUAMMER58;729968]:mad:BAŞKANIMIZIDA BÜLENT UYGUNUDA MEHMET YILDIZIDA ,KORCANIDA elleri kelepçeli görmek beni gerçekten çok üzdü :mad:başkanımızı moralman yorgun gördüm umarım hayırlısıyla serbest kalırlar sevmediğim 2 takımın aralarındaki rekabet yüzünden sivassporumuzun adının yıpratılmasını hazmedemiyorum :mad: [U][B]İŞTE ŞİKE BELGESİ denilerek yayımlanan resimde sivassporlu yöneticilerle fb li yöneticiler var hoşgeldiniz [/B][/U]demedikleri ne malum ,yok çanta varmış mademki şike için takipte polis suç üstü yapsalardı çok üzgünüm çok:mad: artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak türk futbolunda artık sivasda kimse için tatil yeri olmayacak bazı takımları ve taraftarlarını korumakda okadar kolay olmayacak.:mad::mad:[/QUOTE]

Bu bir delil olamaz,bu resime bakarak bir yere varamazlar,bildiğim kadarıyla yönetimimiz gelen bütün takımlara Büyük otelde yemek verme geleneği var.Bu tip resimler diğer 16 takım yöneticileriylede çekilebilir pekala.

58SİVAS58 06.07.2011 13:57

Emniyetin elinde çok güçlü deliller olmasa bu kadar büyük yankı bulmazdı bu soruşturma. Duygusal değil mantıklı yaklaşmak lazım olaya. resimler gecenin birinde otelin önünde çekilmiş ayrıca artık her tlf her ortam dinleniyor. en önemli sorun başkanın fb sempatisini herkes biliyor. son maçtada en son örneğini gördük kendi taraftarına ship çıkmadı ama fb liler bayram etti kendi stadımızda. korcanın yediği golüde defalarca izleyin kendiniz bile kalede olsanız o top kaleye girmezdi. ???? gönlüm takımımın başkanımın aklanmasından yana... yalnız artık şu bir gerçekki mecnun başkanda aziz yıldırım gibi miladını doldurdu.. yolun sonu göründü.. üzülerek söylüyorum ama bugün başkan tutuklanırsa eğer ( Allah Korusun ) herşeye hazırlıklı olmalıyız. şahsi görüşüm bu.

cılgınsivas58 06.07.2011 14:02

işallah temiz çıkar

muhsin koçak 06.07.2011 14:04

[QUOTE=alperen2009;729979]Yazilanlara gore trabzon da sivasa tesvik vermeye Kalkismis feneri yenin diye,ama basarilu olamamislar mis mis mis dedi kodu....[/QUOTE]

Kanun aynen şöyle diyor kardeşim;Şike yapmak,teşvik primi vermek ya da buna teşebbüsde bulunmak.....
Yani teşvik gerçekleşmemiş bile olsa teşviğe bile yeltenmekte suç sayılıyor;eğer bu söylediğin doğruysa Trabzonda yanar...

edipalperen58 06.07.2011 14:11

Futbol Federasyonu Başkanı Aydınlar'a şok: "Fenerbahçe'nin son 5 maçını oynanmadan biliyorduk"

Futbolun Türkiye'deki yeni patronu Mehmet Ali Aydınlar, şike soruşturmasıyla ilgili olaral Özel Yetkili Savcı Mehmet Berk'ten şok edici bilgiler aldı. Görüşme sırasında Aydınlar'a "Fenerbahçe'nin son 5 maçının sonuçlarını önceden biliyorduk. Delliler sağlam" denildi.

Savcılıktan bilgi alan TFF heyeti, dün hareketli bir gün geçirdi. Savcı Berk ile yarım saat görüşen heyet, şike konusunda önemli bilgiler edindi. Savcılık, "Biz Fenerbahçe'nin takibe aldığımız son 5 maçının sonuçlarıın önceden biliyorduk. Uzun süredir bu işin peşindeyiz. Deliller oldukça sağlam.Gözaltına aldığımız kişilerin önğne belge koyuyoruz, kimse inkar edemiyor" bilgisini verdi.

Habertürk'ün aktardığına göre Aydınlar da durumun çok vahim göründüğünü, bu kadarını beklemediğini söyledi. Yapılan ziyaretlerde Fenerbahçe'nin başta küme düşmek olmak üzere ağır bir yaptırımla karşı karşıya kalabileceği, bazı isimlerin de ağır hapis cezası alabileceği belirtildi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:18.