SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yönetimden Duyuru (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32344)

mucahitbaba58 07.07.2011 15:56

Cevap: Yönetimden Duyuru

[B]sevgili yonetim zaten baskan ve korcan anlinin akiyla ciktiktan sonra ben azimi bozacagim foto karesinin icinde bulundu diye suclu damgasi yediler magdur duruma dusurduler ben bunlari adaletine degilde allahin adaletine guveniyorum bunlarin isleri artislik yapmak savcisida hakimide poliside icimi tam dokemiyorum cunki site kaldirmaz coker saygilar insallah cikacak baskan ordan ve adimiz silinecek bu kara listeden bizde sabirsizlikla bekliyoruz[/B]

sawyer5892 07.07.2011 16:02

yorumları okuyorum mini sohbete bakıyorum millet birbirine düşmüş birlik beraberlik zamanı arkadaslar ama herkes birşeyler tartısıyor. 19 temmuz yani 19.07 dünya fenerbahçeliler gününde fenerliler sivasta takımlarına destek için toplanacak ama biz kendi şehrimizde kulübümzn arkasında olduğumuzu gösteren bir yürüyüş bile yapmıyoruz taraftar grupları bir organizasyon yapsın getirebildiğim kadar sivaslı getiririm bırakalım aramızda çatışmayı ortak sevda Sivasspor olduğuna göre en azından taraftarın kötü bi durumda sessiz kalmayacağını gösterelim

DOGU_BEY 07.07.2011 16:13

Cevap: YÖNETİMDEN AÇIKLAMA

[B][QUOTE=tavarih;730487]Açıklamada güzel olan yerler kadar soru işaretleri de çok. Bazı yerlerde kopukluklar var. Mesela Başkan ile ilgili kesin bir cümle verilmemiş. Çete falan sorgusu olsaydı keşke. Bu saatten sonra en kötü senaryoya göre tedbirlerimizi alıp hazırlık yapmalıyız.[/QUOTE]

o kopuklukları da sen ve senin gibi 3-5 SAVCI bir araya gelip bağlarsınız ve senaryo yazmaya devam edersiniz artık!

(kusura bakma kardeş şimdi seni daha iyi tanıdım...)[/B]

tavatir 07.07.2011 16:15

[QUOTE=DOGU_BEY;730596][B]

o kopuklukları da sen ve senin gibi 3-5 SAVCI bir araya gelip bağlarsınız ve senaryo yazmaya devam edersiniz artık!

(kusura bakma kardeş şimdi seni daha iyi tanıdım...)[/B][/QUOTE]

Hayırdır ? Ben daha kimseyi mahkum etmedim. Dava devam ediyor. Kimse suçlu demedim. Ama sen gördüğüm kadarıyla hiç kimse suça karışmamış diyebiliyorsun rahatlıkla. Bir kez daha soruyorum : HAYIRDIR ?

Besyo_cu 07.07.2011 16:17

[B]Şu aşamada Korcan'ın sözleşmesini fes etmek iddiaları kabul etmek gibi birşeydir yönetim böyle bir hataya nasıl düşer anlamak zor, biraz beklenip kesin sonuca göre işlem yapmak daha doğruydu bence...[/B]

DOGU_BEY 07.07.2011 16:19

[B][QUOTE=tavarih;730597]Hayırdır ? Ben daha kimseyi mahkum etmedim. Dava devam ediyor. Kimse suçlu demedim. Ama sen gördüğüm kadarıyla hiç kimse suça karışmamış diyebiliyorsun rahatlıkla. Bir kez daha soruyorum : HAYIRDIR ?[/QUOTE]

suça karışmamış demiyorum ya da suçsuz beim derdim kaç gündür burda kafasında senaryo yazanlar...o siteden bu gazeteden aldıkları haber ve görüntüleri burda yazıp yazıp senaryo yazan ve sonra dar ağacı kuranlar...geçmişi hemen unutup nankörlük edenler...kaldımki emniyet bile basındaki birçok görüntü ve fotoğrafın hepsinin delil olmadığını açıkladı(örnek: emenikenin para alırkenki görüntüleri vs..) ayrıca KESİN yargı kararı verilmeden ahkam kesenlere sözüm..gerçekleri hiçbirşeyden saklayamazsın doğru, ama FELAKET tellallığı ve SENARSİTLİK ayrı şeyler!![/B]

tavatir 07.07.2011 16:23

[QUOTE=DOGU_BEY;730601][B]

suça karışmamış demiyorum ya da suçsuz beim derdim kaç gündür burda kafasında senaryo yazanlar...o siteden bu gazeteden aldıkları haber ve görüntüleri burda yazıp yazıp senaryo yazan ve sonra dar ağacı kuranlar...geçmişi hemen unutup nankörlük edenler...kaldımki emniyet bile basındaki birçok görüntü ve fotoğrafın hepsinin delil olmadığını açıkladı(örnek: emenikenin para alırkenki görüntüleri vs..) ayrıca KESİN yargı kararı verilmeden ahkam kesenlere sözüm..gerçekleri hiçbirşeyden saklayamazsın doğru, ama FELAKET tellallığı ve SENARSİTLİK ayrı şeyler!![/B][/QUOTE]

Kardeşim o zaman söyle bana hangi hatayı yapmışım. Başkan en iyi ihtimalle 4-5 ay olmayacak. Ben genel kurul öneriyorum. En kötü senaryoya göre hazırlıklı olalım diyorum. Bunun neresi felaket tellallığı ? Biz de takdir ettik şu ana kadar yapılan çalışmaları. Ama böyle bir olayda suçlu çıkarsa ve camiamız, şehrimiz bu işten suçlu olarak yara alırsa işte o zaman ben Başkan'ın arkasında durmam diyorum. Bunda ne hatam var ?

50sekiz 07.07.2011 16:24

Emenikenin para alirken hic bir görüntüsü basina yansimadi.
aksini iddia eden göstersin.

DOGU_BEY 07.07.2011 16:27

[B][QUOTE=50sekiz;730605]Emenikenin para alirken hic bir görüntüsü basina yansimadi.
aksini iddia eden göstersin.[/QUOTE]

hayret demek bulamamışsın vah vah ne kadar üzüldüm bak şimdi savcı bozuntusu bi zahmet ara sen bulursun hemen!

ayrca senin ordan burdan toplayıp paylaştığın haber kaynakalrın görüntü olmasa bile buna dair belgelerin olduğunu falan yazmışlardı, hiç yakıştıramadım sana kaçırmışssın![/B]

bassguitar 07.07.2011 16:30

Savcılıktan bilgi alan TFF heyeti, duydukları karşısında şaşkınlığa uğradı: "F.Bahçe'nin son 5 maçının sonuçlarını önceden biliyorduk. Kimse itiraz edemiyor. Deliller sağlam."

Mehmet Ali Aydınlar başkanlığındaki federasyon yönetimi dün hareketli bir gün geçirdi. Önce İstanbul Adliyesi'ne giderek Savcı Mehmet Berk ile yarım saatlik bir görüşme yapılarak bilgi alındı. Ardından İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile bir araya gelindi. Son olarak F.Bahçeli yöneticiler İstinye'deki TFF binasına gelip Aydınlar ve ekibiyle görüştü. TFF heyeti, özellikle Savcılıkta aktarılan bilgiler karşısında şoke oldu.

Savcılık, "Biz, F.Bahçe'nin takibe aldığımız son 5 maçının sonuçlarını önceden biliyorduk. Uzun süredir bu işin peşindeyiz. Delillerimiz oldukça sağlam. Gözaltına aldığımız kişilerin önüne belgeleri koyuyoruz, kimse inkar edemiyor" dediler. Savcılık şu an belge veremeyeceklerini de belirtti.

AYDINLAR: DURUM VAHİM

Mehmet Ali Aydınlar'ın, "Durum çok vahim gözüküyor. Bu kadarını beklemiyordum" dediği öğrenildi. Yapılan ziyaretlerde, "F.Bahçe'nin başta küme düşme olmak üzere ağır bir yaptırımla karşı karşıya kalabileceği ve bazı isimleri ağır hapis cezası beklediği" kanaatinin oluştuğu kaydedildi.

(habertürk)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:18.