SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yarışmalar Arşiv Bölümü (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=71)
-   -   Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi zor bir ihtimal (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32380)

mucahitbaba58 11.07.2011 23:58

Cevap: Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi zor bir iht

[I]yw birakin kimse ozellikle uc buyuk kluplerden kimse dusmez merak etmeyin simdi artislik yapiyor mahkeme ama karara gelince kivirirlar bu sayede kucuk takimlarda yirtar bir uyari olur zaten yoneticiler acdi gozunu artik daha sike yapamazlar yaparlarsa o zaman duser benim kanahatim bu [/I]

kartalyiğido 12.07.2011 02:19

bu küme düşme meselesine çok takan arkadaşlar var, 6222 sayılı yasada şike yapanlara verilecek cezalar belirtilmiştir,küme düşme diye bir madde yoktur, 2009 mu 2008 yılındamı çıkarılan futbol disiplin talimatında vardır, şike takımlar arsında yapılırsa küme düşürülür, bu çağda takımlar arasında şike yapılabilirmi, şike yapmışlarsa şahıslar arsında yapılmıştır onlar ceza alır

akifesk 12.07.2011 08:55

mehmet ali aydınlar "
"Bu işin içinde sadece Fenerbahçe yok. 6-7 tane daha kulüp var. iki tane daha büyük kulüp var. Bizim elimizde sihirli değnek yok. Herkesi memnun etmemiz mümkün değil.
Karar almamız için savcının iddianame vermesi ve bizim de delilleri görmemiz gerekli.
Bu işlere karışanları ömür boyu futboldan men etme hakkımız var. Biz de en ağır cezaları vereceğiz. Ama kişisel görüşüm kurumlarla kişileri karıştırmamak gerektiği yönünde. Bir üst mahkemeden de tutuklama kararı çıktığı taktirde biz de disiplin soruşturmasını başlatacağız"

buda demek oluyorki lig başlasa bile herşey olabilir. ankaraspor gibi ligin ortasında küme düşmeler olabilir..

izmirliyigido 12.07.2011 10:07

Bence Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi, hem ülke ekonomisine zarar verir, hemde düşmesi için bazı şeylerin açığa çıkması lazım gelir ki, o zaman da Fenerbahçe ile beraber diğer bütüüüüüünn takımların foyası açığa çıkar.

İşte o yüzden ne oldu, "dünün düşman kardeşleri, bugünün kan kardeşleri, kankaları, panpaları, pampişleri oldu vesselam"... Açıklamaya bakar mısınız? Kulüpler arasında herhangi bir ayrıcalık yok, aramız da en ufak bir çatlak yok, aramızdan su sızmaz vs vs vs..

Yani kısaca bizim oralrın deyimizle "it itin kuyruğuna basmaz"... Basarsa ne olacağı belli. Ben isterdim ki, herkesin pisliği çıksın ama bu arada haksız yere bizim canımız yanacak, Sivasspor küme düşürülecek, başkan haksız yere ceza alacak. Onun için; "SİVASSPOR için hayırlısı ne ise o olsun". İnşallah bu hayırlıdır.

AYK

<Sivasspor58> 12.07.2011 10:19

Fenerin avukatlığı sana mı kaldı Cavcav Türk futbolunun temizlenmesi için bu şikecilerin ligden düşürülmeli. Haaaaa o i.neleri düşürmezlerde bizi dünden düşürmemeleri lazım. Uyannnnnnnnnnn Sivasssssss uyannnn artık şu Febe yalakalığından kurtul takımımıza sahip çık. Sivasspor'dan başka yok fenerin canı cehennemeee. V Sivasspor bir an önce Fenerin kardeşi gibi saçma izlenimden kurtulmalı fener değil kardeşimiz benim için artık düşmanın önde gideni.

4eylül 12.07.2011 10:49

hele şike tesbiti kanıtlansın düşürülüyormu düşürülmüyormu yasalarımı çiğneyecekler

HALIL 12.07.2011 11:01

vallaha ben kimsenin dusecegine inanmiyorum bu bir komplo iftira gibi bir sey

6-7 takimi dusuremezler dunyaya rezil mi olalim bence yapmazlar herkez aklanir olur biter

migroArmis 15.07.2011 23:55

[QUOTE=izmirliyigido;731845]Bence Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi, hem ülke ekonomisine zarar verir, hemde düşmesi için bazı şeylerin açığa çıkması lazım gelir ki, o zaman da Fenerbahçe ile beraber diğer bütüüüüüünn takımların foyası açığa çıkar.

İşte o yüzden ne oldu, "dünün düşman kardeşleri, bugünün kan kardeşleri, kankaları, panpaları, pampişleri oldu vesselam"... Açıklamaya bakar mısınız? Kulüpler arasında herhangi bir ayrıcalık yok, aramız da en ufak bir çatlak yok, aramızdan su sızmaz vs vs vs..

Yani kısaca bizim oralrın deyimizle "it itin kuyruğuna basmaz"... Basarsa ne olacağı belli. Ben isterdim ki, herkesin pisliği çıksın ama bu arada haksız yere bizim canımız yanacak, Sivasspor küme düşürülecek, başkan haksız yere ceza alacak. Onun için; "SİVASSPOR için hayırlısı ne ise o olsun". İnşallah bu hayırlıdır.

AYK[/QUOTE]

Kesinlikle katılmıyorum düşüncelerinize...Bunun sebebi istanbul takımlarını sewmemem de değil..İş bu sefer çok başka İşin arkasında dewlet war.İş tff ye kalsa dediklerinize katılırım..Kaldıki tff veya dewlet olası bir küme düşürmeme durumunda vereceği cezalar ufak tefek cezalar değil ...5 yıla waran organizasyonlardan men cezaları kapıda..Ayrıca f.b nin düşmesi Türkiye ekonomisine wereceği zarar dewede kulak kalacaktır..

TEKOTORİTE58 16.07.2011 12:25

[QUOTE=tavarih;731581]İlhan Cavcav ne için söyledi bilemem ama kanunlar son derece açık. İlhan Cavcav gelirlerin düşeceğini düşünmüş olabilir.

Bu arada Fb oyuncularını kaybetmeye başladı gibi görünüyor. Corriere Dello Sport'un aciklamasina göre FB'li Andre Santos önümüzdeki sezon AS ROMA formasi giyecek.[/QUOTE]

EVET DOĞRU DİYORSUNDA, 2 SENE ÖNCEDE KANUNLAR AÇIK DEGİLMİYDİ ? BJK ANTEPE TEŞVİK VERİNCE İYİMİYDİ SİVASIN ŞAMPİYONLUGU ÇALINDI NERDEYDİ FEDERASYON ?

DİYARBAKIR'I 2 SEFER SAHASI KAPANAN TAKIM BİR ALT LİGE DÜŞÜRÜLÜR MADDESİNE NE OLDU Kİ DİYARBAKIR DÜŞÜRÜLMEDİ?

KUSURA BAKMADA FB'YE GÜÇLERİ YETMEZ. SONRA İŞİN İÇİNDE SİVASSPOR OLMASA HADİ NEYSE. BİR SİVASLI OLARAK ŞİKE MİKE YOK. İFTİRA VE YALAN HEPSİDE AKLANARAK ÇIKACAK.

TRABZONDA ŞU SİVASA NASIL GELECEK GÖRECEGİZ. FB BJK, GS, TRABZONU EZE EZE YENDİ ŞAMPİYON OLDU. O ZAMAN FB TRABZON MAÇIDA ŞİKE... ÇÜNKÜ FB ŞİKESİZ HİÇBİRTAKIMI YENEMEZDE NASIL OLUYORDA GS HERSENE BJK HERSENE TRABZON'U YENİYOR? ZATEN TAKIM DEGİL AMA BU FB ÖZELLİKLE SİVASSPOR'U YENİNCE SİVAS YATTI OLUYOR?

ÇOK AYIP ÇOK ASIL ŞİKE TRABZON KARABÜK VE BUCA MAÇINDA.

bassguitar 16.07.2011 12:35

herkes cıkarları dogrultusunda konusmaya devam ediyor..lig tv nin derdi baska.medyanın derdi baska cavcavın derdi baska.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:54.