![]() |
Cevap: Satış Noktası Kapalı
geçen yaz bu konuyla ilgili yazmıştım değişen hiçbişey olmadı.bu konu için foruma teşekkürler,yönetimde tanıdıkları olanlar iletsinler lütfen
|
Sıkıntı devam edıyor mu? Sivas'da yaşayan arkadaşlardan bilgisi olan var mı?
Atatürk caddesınde forma satısı yapan bır spor mağazası var,orada da satılıyor formalarımız,elı bos donmek ıstemeyen hemserılerımın dıkkatıne. Gercı ben store dan alarak klube kazandırmayı tercıh ederım ama elı bos donmemek ıcın sızlere altarnatıf olsun. |
yazık gercekten lısanslı urunler konusunda hala cok gerıdeyız.sponsor yok deplasmana gıderken lisanslı urunler satan bır tırımız yok yenı yonetımde tekstıl sektorunden bır yonetıcı lısanslı urunlere onem vercez dedı hanı nerde o beyfendı taraftarın sesıne kulak versın yeter artık bızımde kendını yenıleyen bır satıs magazamız olmalı adı da bence sivastore olsun
|
Storeden sorumlu yönetici tatilde galiba...Burayı bize verseler daha iyi yönetirdik...Rezil ettiler hepimizi...Bankasya takımlarından sonra çıkıyor formalarımız...Yıllardır işi bilmeyen insanlar bu işin içindeler.
|
[QUOTE=yener_sahin;733906]Storeden sorumlu yönetici tatilde galiba...Burayı bize verseler daha iyi yönetirdik...Rezil ettiler hepimizi...Bankasya takımlarından sonra çıkıyor formalarımız...Yıllardır işi bilmeyen insanlar bu işin içindeler.[/QUOTE]
[B]Sorumlu yonetici yıllardir tatilde bir türlü donemedi haber alamiyoruz;) İşin sakasi en gec forma bizim cıkıyor nerdeyse ve her zaman en dandikde bizimki oluyor..Bari gec cıkariyorsun adam akilli forma cıkar ama oda yok..[/B] |
[QUOTE=GuVeN;733808]Sıkıntı devam edıyor mu? Sivas'da yaşayan arkadaşlardan bilgisi olan var mı?
Atatürk caddesınde forma satısı yapan bır spor mağazası var,orada da satılıyor formalarımız,elı bos donmek ıstemeyen hemserılerımın dıkkatıne. Gercı ben store dan alarak klube kazandırmayı tercıh ederım ama elı bos donmemek ıcın sızlere altarnatıf olsun.[/QUOTE] [B] Kardes yer tam olarak nerde?Bide Lisansli ürün satiliyor demi?Ayrica Forma fiyatlarını biliyormusun?[/B] |
[B]Hiç yenilik yok ki hep aynı formalar var , ama kapatmamaları lazımdı en kısa zamanda inşallah açılır.[/B]
|
[QUOTE=PETKOVİC;733766]fenerium daha cok satıyo neyin protestosu olacak[/QUOTE]
Petkov kardeş. Neeee:) |
[QUOTE=yener_sahin;733906]Storeden sorumlu yönetici tatilde galiba...Burayı bize verseler daha iyi yönetirdik...Rezil ettiler hepimizi...Bankasya takımlarından sonra çıkıyor formalarımız...Yıllardır işi bilmeyen insanlar bu işin içindeler.[/QUOTE]
Bir efsane başkan var. Onu arıyor gözlerimiz. Yaşasın SEÇİLMİŞ... |
[QUOTE=alemdarlar;733971]Petkov kardeş. Neeee:)[/QUOTE]
feneriumlar eskisinden daha cok satıyor diyorum. yani heralde sivastan daha cok satacaklar bi zahmet ama :) 2 ayda 60 trilyon ciro gelir elde etmisler |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:03. |