SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 3-1 Pas Giannina (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32454)

58MUAMMER58 25.07.2011 20:05

Cevap: Sivasspor-Pas Giannina

:DHAZIRLIK MAÇLARINDA alınan sonuçlara ne çok sevinmek lazım nede çok üzülmek gerekir takım kazanmış hayırlı olsun tam hazır olmamız için 45 gün daha var ozamana kadar tüm eksiklerimiz giderilmiş olur tek dezavantajımız tff kararının ne olacağı takım üstün ister istemez futbolcu ve teknik heyetin kafasında soru işareti oluşturuyor buda takımı olumsuz etkiliyor umarım herşey yolunda gider bomba gibi başlarız lige.:D

58 Genç Yiğido 25.07.2011 20:10

Cevap: Sivasspor-Pas Giannina

bu takım bu sene fırtına gibi esecek inşallah bi ceza gelmez rıza hocamıza biz zaten güveniyoduk bu takım bu sene ilk 10a kesin girer asıl hedef ilk 5

yusuf caygöz 25.07.2011 21:02

Cevap: Sivasspor 3-1 Pas Giannina

Arkadaslar mac bitti münihe gececekleri icin mac saatinden 1 saat önce basladi 3 -1 yendik ilk gol penaltidan Eneramo 1 sifir sonra 1 1 oldu defans hatasindan gol yedik sonra mehmet nas 2 1 oldu ve kapanisi macin yildizi yeni oyuncumuz murat akca kaydetti 3 1 bitti sivassporumuza nazar degmesin gercekten cok güzel oynuyorlar ayrica futbolcu kardeslerimize tesekkür ederiz taraftara forma hediye ettikleri icin
:)

babapiton 25.07.2011 21:05

[QUOTE=yusuf caygöz;733856]Arkadaslar mac bitti münihe gececekleri icin mac saatinden 1 saat önce basladi 3 -1 yendik ilk gol penaltidan Eneramo 1 sifir sonra 1 1 oldu defans hatasindan gol yedik sonra mehmet nas 2 1 oldu ve kapanisi macin yildizi yeni oyuncumuz murat akca kaydetti 3 1 bitti sivassporumuza nazar degmesin gercekten cok güzel oynuyorlar ayrica futbolcu kardeslerimize tesekkür ederiz taraftara forma hediye ettikleri icin
:)[/QUOTE]

macı daha ayrıntılı anlatırsan seviniriz...

burak58as553 25.07.2011 21:05

Hazırlık macı olsada galibiyet gelince insan ister istemez seviniyor...

bulentt07 25.07.2011 21:06

lig ertelendi büyük ihtimalle artık düstük sayılır. takım iyi olsada bank asyada sampıyonluga oynarız. Malesef acı gercek.

sawyer5892 25.07.2011 21:26

[QUOTE=bulentt07;733860]lig ertelendi büyük ihtimalle artık düstük sayılır. takım iyi olsada bank asyada sampıyonluga oynarız. Malesef acı gercek.[/QUOTE]

alın size karamsar bir .... ligin ertelenme sebebi sıcaklar olarak açıklandı düşeceğimizi nerden çıkardın da böyle yorumlara giriştin hemen anlayamadım

abdullahmkaya 25.07.2011 21:47

[B]Evet Golleri Yazıyorum.

Bu gün oynanan ve Sivassporumuzun , Pas Giannina'yı 3-1 yendiği maçın gollerini ;

Penaltıdan Eneramo
Mehmet Nas
Murat Akça

Atmıştır..

yusuf caygöz 25.07.2011 21:47

[QUOTE=babapiton;733858]macı daha ayrıntılı anlatırsan seviniriz...[/QUOTE]

ne yazayim gardas gercekten harika oynadilar hayrettin cihan eneramo mehmet ve murat özellikle murat akca süper oynadi kadirde öyle kaleciler güven veriyor ilk iki macida izledim günden güne düzeliyor ayni sampiyonluga oynadigi sezon gibiler resimde kordum ama malisef bu bilgisayardan yüklemeyi anlamiyom yabanci dilde zayif almanca yazdigi icinde fazla anlamiyorum anliyacan bilgisayar özürlüyüm:) hazirlik macida olsa bayagi hirslilar moralleride iyi lig durumunu sorduk biz macimiza bakiyoruz idmanimizi yapiyoruz simdilik düsme gibi seyler düsünmüyoruz dediler yarin sabahta istanbula ucuyorlar münihten

ozer10 25.07.2011 22:08

forvet açığını kapatrsak çok güzel olacak bir yerli bir yabancı forvet almamız lazm

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:19.