![]() |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Bağırmadılar ama bağıranlarada engel olmaya çalıştılar...Bu arada Volkanı tribüne çağırıp alkışlayan Sivas taraftarını kınıyorum...Kendi futbolcusunu tribüne çağırmaktan aciz olan taraftarı kınıyorum...Dün biz 100 kişi Murat Duman diye tezahürat yapıyoruz adamlar destek olmuyorlar ama ne hikmetse Fenerin kalecisi Volkan için canlarını dişlerine takıyorlar...[/b][/QUOTE]
[COLOR=BLUE]İLERLEYEN SEZONLAR DA SİVAS DEPLASMANLARI 3 BÜYÜKLER İÇİN TAM BİR ÇIKIŞI OLMAYAN CEHENNEM OLACAK BUDA BİZE DÜŞÜYO..İLK MEYVELERİ [b]FENERASON[/b] MAÇINDA ALDIK...[/COLOR] |
[B]4 EYLÜLDE fener E DEPLASMAN HAVASI YASATAMADIK!!!SEBEBİ HALA ÇİFTE TARAFTARLAR...fener SAHAYA CIKTIGINDA ALKISLADILAR fenerli FUTBOLCULARI GORMEK İÇİN TELLERE HOOOLADILAR...HATTA KALECİLERİ volkan ı TRIBUN E BİLE CAGIRIP OOOLEEYYY CEKTIRDILER...BIZ BU OLAYLARI GÖRÜNCE ÇILDIRDIK...BENCE TEK SORUMLU HALA SİVASLIYIM DİYİPTE GÖNLÜ fenerde OLAN ÇİFTE TARAFTARLAR[/B]
|
bence yenilginin sorumlusu fenerin yıldızlarıydı anelka ve alex bizi yaktı onlar olmasa feneri elimizden kimse alamazdı
|
[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][B]4 EYLÜLDE fener E DEPLASMAN HAVASI YASATAMADIK!!!SEBEBİ HALA ÇİFTE TARAFTARLAR...fener SAHAYA CIKTIGINDA ALKISLADILAR fenerli FUTBOLCULARI GORMEK İÇİN TELLERE HOOOLADILAR...HATTA KALECİLERİ volkan ı TRIBUN E BİLE CAGIRIP OOOLEEYYY CEKTIRDILER...BIZ BU OLAYLARI GÖRÜNCE ÇILDIRDIK...BENCE TEK SORUMLU HALA SİVASLIYIM DİYİPTE GÖNLÜ fenerde OLAN ÇİFTE TARAFTARLAR[/B][/QUOTE]
[b]Daum'dan alıntı;[/b]...:D [COLOR=BLUE]Sivas Türkiye'nin en zor deplasmanı, Daum, Sivas deplasmanda alınan 3 puanın çok önemli olduğunu vurgularken, bir de kehanette bulundu: Rakiplerimiz burada puan kaybeder. HA ŞUNU BİLEYDİN DAUM EFENDİ..[/COLOR] |
[B][I]HAKKı BaBa Buyuk Maclarda Bizi Yakmaya Devam Ediyor Yapma HAKKI BaBa[/I][/B]
|
Onur Gardas Biz Onları SİVASLİ Saymıyoruz Yazıkbe ARTIK TEK BUYUK SİVASSPOR BIRAKIN FB.GS.BJK BUNLAR ARTIK BIZIM RAKIBIMIZ YAPMAYIN...
|
SELAM
MAÇI STADDA SEYREDEN BİR TARAFTAR OLARAK MAĞLUBİYETİ SADECE ŞANSSIZLIK OLARAK GÖRÜYORUM İYİ OYNAYIP KAYBETMEK ÇOK ACI VERİCİ BİRŞEY AMA HAKEM PENALTIMIZI VERSEYDİK EN AZINDAN 1 PUAN ALABİLİRDİK
|
[QUOTE=eren1]bence bu macta en son elestırılecek kişi loranttır......
yedıgımız gollerın ilki petkovıcın hatası ıkıncısı hakkı onundekı topa mudahale edemedi ucuncusu defans adam paylasımında bı anlık dalgılığından yendi... bütün bu hataları yapmasına ragmen takım yınede son sanıyeye kadar gol kovaladı ve asla fenere kendını ezdirmedi..... ŞEREFLİ MAĞLUBİYET BU MAÇA ÇOK UYGUN BİR YORUM BENCE[/QUOTE] onumuzdeki maclara bakicaz |
[QUOTE=drummer]yerli oyuncular hiç gayret göstermediler. mehmet yıldız kaleciyle karşı karşıya topa uzanmaktan aciz.
ve hakkının hataları. lorantın bence pek bek bir hatası yok. isterse ofansif futbol oynatabiliyor. ve bu maçta elinden geleni yaptı[/QUOTE] Söylediklerinde haklisin,sadece Lorant hakkinda katilmiyorum. Lorant simdiye kadar niye böyle ofensif oynatmadi,cünkü bu macta kendini kanitlamaya calisti.En azindan 2-2 den sonra kontrollü oynatsaydi,yenebilirdik ve de inaniyorum buna! Lorant icin feneri yenmek ilerde bile isine yarayacakti!Gerci kendisini su ana kadar elestirmedim ama bu sefer bence egoistlik yapti ve ya tutarsa ya oynadi... |
ERMANI HOCANIN BİR LAFI VARDI ÇOK TUTTUM...ARADAKİ TEK FARK MANİ....
FUTBOL OLARAK BİZ DAHA İYİYDİK... KONDİSYON OLARAK BİZ DAHA İYİYDİK.... YÜREK AZİM OLARAK BİZ DAHA İYİYDİK... TARAFTAR OLARAK BİZ DAHA İYİYDİK... İSTATİSTİKLERE BAKILDIMI BİZ DAHA İYİYDİK... MANİ..YANI PARA OLARAK ONLAR İYİYDİ VEDE KAZANDILAR... SUC KİMSEDE YOK BENCE. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:48. |