![]() |
Cevap: Mersin İ.Y. 2-2 Sivasspor
Bu nasıl futbol, bu nasıl oyun anlayışı? ???????..... İnşallah Rıza hoca da maçı izlemiştir, öyle ümit ediyorum. Transferler kendi transferleri, oyun sistemi kendi sistemi. İnşallah görmüştür hataları, eksikleri, oyunu, formsuzluğu...
Yoksa biz herşeyi gördük. Bu takımdan adam olmaz... . |
[B]Cihan 2 metre yanına pas atmaktan aciz hale gelmiş, Grosicky'den inanılmaz moral bozukluğu var.
Kaç aydır takıma forvet lazım diye diye ne dilimizde tüy kaldı nede klavyede sağlam tuş. Daha neyi beklıyorsunuz illa lig başlayacak ilk yarı yine ligin dibine demir atacağız ondan sonra mı aklınız başınıza gelecek. Hayrettinden başka mücadele eden oyuncumuz yoktu. Gerekli takviyeler yapılmadığı sürece bu sezon Süper Lig'de ki en zor yılımız olacak...[/B] |
Cevap: Mersin İY - Sivasspor
[QUOTE=calipso;735835]bu eneramonun acilen ilk 18 den çıkarılması lazım..yoldan geçen birini koysan ancak bu kadar oynar[/QUOTE]
saçmalama pedriel için aynı şeyleri söylesen anlardım da eneramo tek kalıyo yanına adam lazım |
[QUOTE=Besyo_cu;735867][B]Cihan 2 metre yanına pas atmaktan aciz hale gelmiş, Grosicky'den inanılmaz moral bozukluğu var.
Kaç aydır takıma forvet lazım diye diye ne dilimizde tüy kaldı nede klavyede sağlam tuş. Daha neyi beklıyorsunuz illa lig başlayacak ilk yarı yine ligin dibine demir atacağız ondan sonra mı aklınız başınıza gelecek. Hayrettinden başka mücadele eden oyuncumuz yoktu. Gerekli takviyeler yapılmadığı sürece bu sezon Süper Lig'de ki en zor yılımız olacak...[/B][/QUOTE] gardasım sıkma canını sezon bası her mac böyle olur ligde her sey bambaska olacak ben bu takımda ısık gördüm |
[B]Takım hiç iyi değil bir tane oynayan adam oda hayrettin.[/B]
|
Futbol bu her türlü sonuç olur. Hazırlık maçlarını çok fazla önemsemiyorum açıkçası.
Ama Hayrettin'e kızanlara bir lafım olacak. Ben Hayrettin'i çoğu zaman takdir ettim. Son 2 maçındaki Hayrettin ise takımın yıldızı bana göre. |
Hazırlık macı olması nedeniyle inşallah kendilerini sıkmıyorlardır.Eger ligde de böyle oynarlarsa ordu ve mersin bizi dagıtır..
|
[QUOTE=Besyo_cu;735867][B]Cihan 2 metre yanına pas atmaktan aciz hale gelmiş, Grosicky'den inanılmaz moral bozukluğu var.
Kaç aydır takıma forvet lazım diye diye ne dilimizde tüy kaldı nede klavyede sağlam tuş. Daha neyi beklıyorsunuz illa lig başlayacak ilk yarı yine ligin dibine demir atacağız ondan sonra mı aklınız başınıza gelecek. Hayrettinden başka mücadele eden oyuncumuz yoktu. Gerekli takviyeler yapılmadığı sürece bu sezon Süper Lig'de ki en zor yılımız olacak...[/B][/QUOTE] Evet bence de en zor yılımız olacak. Zaten şikeden dolayı bir kara leke sürüldü tüm rakipler üstümüze gelecek, bu oyun anlayışı ile bırakın üst sıralara oynamayı, bu baskılara karşı bile koyamayız. Rıza hoca da aynı bizim gibi oyunu uzaktan seyrediyor. Başarılar hocam, bol şanslar. Senin bu dileklere gerçekten ihtiyacın var. . |
SİVASSPORUN ÖLÜSÜ BİLE mersini elinden kaçırdı maçta net pozisyonları sivas kaçırdı pedriel bu maçtada çok şanssızdı öyle defans hatasından yenilmedik as oyuncular sakat mersin ideale yakın kadroyla oynadı çok doldur boşalt oynadık takımın kanatları yine yok forvettde hızlı adam lazım çok ümitsizde olmamak lazım neticede hazırlık maçı lige kadar eksiklerimiz gider inşalah başımızdaki olayda takımı etkilemiş görünüyor.
|
Mersin çok rahat geçebileceğimiz bi takım biraz tempo yapsak çok rahat yenerdik adamlar baskıya gelemiyor anında açılıyorlar.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:30. |