SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Artık Sivasspor Başkanı Değil (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32578)

itaydas 16.08.2011 15:57

Cevap: Artık Sivasspor Başkanı Değil

ben her zaman ki duyarlılığımla şunları söylüyorum. Sivasspor veya Sivas O veya BU bahanelerle cezalandırılıyor. Sivas'a olanlara baktığınız zaman rahatlıkla görürsünüz. Mecnun Başkanım da her zaman memleketini düşünerek, olmayacak denilen işlere imza atarak, zoru başardı. Beyefendiliğinin cezası olsa gerek. Kimseyi kırmadı, umraım alnının akıyla özgürlüğüne kavuşur. Felaket tellallığı yapanlarda biraz bekleyin isterseniz. O Adama söylenmez böyle laflar. Ayıptır...

:cool: 16.08.2011 16:00

Şahsıma sallanan kötü lafı paketleyip geri göndermekte üstüme yoktur.Algılamakta sorun varsa dediğin gibi malesef yapacak bir şey yok.

İnsanlara bu kadar bağlanacağınıza takımınıza bu kadar gönül verseydiniz şuan Mecnun'un değil de Sivasspor'un bu süreçten nasıl kurtulacağını konuşuyor olurduk.

Sivasspor'u Mecnun Otyakmaz'dan ibaret görenlerin o tuttuğunu sandığı kendi dağarcığındaki küçücük Sivasspor'a ve cümle aleme inat EN Büyük SİVASSPORLUYUM.

Beni satanı SATARIM.

O kadar.

Murad_Kelleci58 16.08.2011 16:03

YA FORUM YÖNETİCİ ARKADAŞLARIMIZ.. ŞU YORUMLARIN ALTINA ONAYLIYORUM VEYA ONAYLAMIYORUM BUTONU KOYSANIZ NE KADAR GÜZEL OLACAK.. YAPABİLİRSENİZ BÖYLE BİR UYGULUMA ÇOKTA GÜZEL OLACAK.. HER NE KADAR KONU İLE PEK ALAKASI OLMASADA BÖYLE BİR UYGULAMA ŞART.. BAZI AKLIEVVELLERE CEVAP VERMEK YERİNE EN AZINDAN TAVRIMIZI KOYARIZ OLUR BİTER.. O AKLIEVVELLERDE YAZAR DURU SABAHLARA KADAR..

Murad_Kelleci58 16.08.2011 16:06

[QUOTE=:cool:;736463]Şahsıma sallanan kötü lafı paketleyip geri göndermekte üstüme yoktur.Algılamakta sorun varsa dediğin gibi malesef yapacak bir şey yok.

İnsanlara bu kadar bağlanacağınıza takımınıza bu kadar gönül verseydiniz şuan Mecnun'un değil de Sivasspor'un bu süreçten nasıl kurtulacağını konuşuyor olurduk.

Sivasspor'u Mecnun Otyakmaz'dan ibaret görenlerin o tuttuğunu sandığı kendi dağarcığındaki küçücük Sivasspor'a ve cümle aleme inat EN Büyük SİVASSPORLUYUM.

Beni satanı SATARIM.

O kadar.[/QUOTE]

ben yıllardır bu takımın peşinde o üçüncü lig batağında, ikinci ligin puslu havasında yıllarımız geçti.. Rize pazar'da maçmaç bittikten saatler sonra polisin bizi gece 10'da bıraktığından mı dem vuralım yoksa, çarşambadan kafamızın üzerinde uçuşan taşlardanmı. Yada Terme'de Jandarmadan yediğimiz zopalardan mı.. Yeni nesil taraftarlık kolay.. Hemde süper ligde.. Algılama sorunun devam ediyor haberin olsun.. Olayı çözememişsin henüz

izmirliyigido 16.08.2011 16:08

Bazı kişilere sabır ediyorum.. Ya Sabır, ya sabır...

.

Çılgın Türk 16.08.2011 16:09

Mecnun gider Ahmet gelir, Ahmet gider Mehmet gelir, kalici olan Sivasspor'dur.
Isimlere fazla takilip kalmamali.

babapiton 16.08.2011 16:10

Şahısların önemi yok önemli olan Sivasspor ama inşallah aklanır çıkar olaganüstü genel kurul olacak heralde yada Başkan vekili olarak Erdal Sarılar işleri idareten sürdürecek

HALIL 16.08.2011 16:24

[QUOTE=izmirliyigido;736466]Bazı kişilere sabır ediyorum.. Ya Sabır, ya sabır...

.[/QUOTE]

sabir etmeyin mesajlarini silin gitsin lutfen moderatorler adminler lutfen artik bunlardan sabrimiz tasti biktik

HALIL 16.08.2011 16:25

benim anlamadigim elinden yetkiyi nasil alabiliyorlar adamin kendisi istifa etmedi aklanacagina emindi ve bizde biliyoruz ki hic bir sey yapmadi sivasspora hizmet etmekten baska

bu yil gecirdigim en berbat yaz ve ramazan ayi idi

izmirliyigido 16.08.2011 16:40

[QUOTE=yigido_halil_58;736470]sabir etmeyin mesajlarini silin gitsin lutfen moderatorler adminler lutfen artik bunlardan sabrimiz tasti biktik[/QUOTE]

Kimin ne olduğu ortaya çıksın sabrediyorum. Herkes rengini belli etsin. Yarın birgün hangi yüzle yüzümüze bakacaklar onu deniyorum.

.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:02.