![]() |
Cevap: Kazanmak için iyi oyun yetmez!
[QUOTE=Çılgın Türk;743254]yazimda günlük köse yazari diye bir ibare geciyor mu? :)
bu arada sen Abdullah Yigit'in ta kendisisin[/QUOTE] ya harbiden çok bilencensin, merak etme ne söylemek istiyorsan söyle ben Aptullah ağbiyi hemen hemen hergün görüyorum,mesajını iletirim. ayrıca sıkmaya başladın cevap yazmak istemiyorum |
o insanlıkdan nasibini almamış mankurtlaş barışa küfür bile az gelir bize yaptıgı bu hatayı büyütülmüş takımlara yapsadaydı yer yerinden oynardı o sattılmış medya gündemde tutmak için seferber olurdu hakemligine son verirlerdi bizim takım daha 2. hafta olmasına ragmen 2 maçdada hakem kurbanı olduk acaba başkanın hapisde olmasıyla takımımız sahibsizmi kaldı bizim yerel medya gereken destegi niçin vermiyor yöneticiler niçin sesiz kalıyor bizim takımın haklarını kim savunacak bunlarda sesizligini bozmasa takım için iyi sonuç beklemek hayel olur yöneticiler gerekli yerlere sesini duyurmak zorunda bunun aksisi takımı hakemlere ezdirmek olur artık yeter demenin zamanı fazla gec olmadan
|
Kazanmak icin Oyun yetmeyebilir ama kazanmak icin Oyuna konsantre olmamiz lazim. Bide sonuna kadar mücadale etmemiz ve iki Forvet ile oynamamiz sart.
|
Doğru sadece iyi oyun yetmez iyi oyunla sadece rakibi yeneriz hakemleride yenmenin bir formülünü bulmamız lazım:rolleyes:
|
Eskişehirspor 3 | 7
2 Fenerbahçe 3 | 7 3 İstanbul B.B. 3 | 7 4 Bursaspor 3 | 6 5 Beşiktas 3 | 6 6 MP Antalyaspor 3 | 6 7 Mersin İdmany. 3 | 6 8 K. Karabükspor 3 | 4 9 Gençlerbirliği 3 | 4 10 Galatasaray 3 | 4 11 Orduspor 3 | 4 12 Samsunspor 3 | 4 [B]13 Kayserispor 3 | 3[/B] 14 Sivasspor 3 | 3 15 Manisaspor 3 | 2 [B]16 Trabzonspor 3 | 2[/B] 17 MKE Ankaragücü 3 | 0 [B]18 Gaziantepspor 3 | 0[/B] Lig temizlensin diyen pislikler. Lig temizlenince haliniz ortada işte :) |
[QUOTE=MaXiMuM;743981]Eskişehirspor 3 | 7
2 Fenerbahçe 3 | 7 3 İstanbul B.B. 3 | 7 4 Bursaspor 3 | 6 5 Beşiktas 3 | 6 6 MP Antalyaspor 3 | 6 7 Mersin İdmany. 3 | 6 8 K. Karabükspor 3 | 4 9 Gençlerbirliği 3 | 4 10 Galatasaray 3 | 4 11 Orduspor 3 | 4 12 Samsunspor 3 | 4 [B]13 Kayserispor 3 | 3[/B] 14 Sivasspor 3 | 3 15 Manisaspor 3 | 2 [B]16 Trabzonspor 3 | 2[/B] 17 MKE Ankaragücü 3 | 0 [B]18 Gaziantepspor 3 | 0[/B] Lig temizlensin diyen pislikler. Lig temizlenince haliniz ortada işte :)[/QUOTE] sorma oyle seviniyorum ki :) kardes hatta yapmissin biz 13. sayiliriz su anda |
geçmişi bırakalım önümüzdeki maçlara bakalım.Hergün ağlayacak değiliz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:55. |