![]() |
Cevap: MP Antalyaspor-Sivasspor
Bu macta Kontrolu oynarsak saglam basarsak defansi saglam orta sahayi diri tutarsak disiplinden kopmazsak inaniyorum ki 3puani aliriz geliriz Sivasa:)
|
Antalya1-3Sivassporumuz inaniyoruz guveniyoruz Sizlereee Disiplinli oynarsak saglam basarsak rahat geceriz :)
|
Antalya saglam futbol oynuyor zor bir rakip amma yenebilecek gucdeyiz insallah yeneriz.
|
Artık kötü takım iyi takım yoktur ruh vardır kaybettiğimiz ilk maçlarda millet hocaya laf söylüyordu hoca ruhunu vermiş bu takıma verdiği ruh bu hafta bursa maçında futbolculara yansıdı eğer bu öz güvenle ruhla oynarsak antalyayıda yeneriz yeterki o ruhu kaybetmeyelim antalya tabiğiki iyi takım ama sivassporun ruhunu hiçbir zaman taşıyamaz inşallah bu hafta bu maçı alarak üst sıralarda kalırız. Artık kritik seviyelerde bulunmak istemiyoruz ve görmek istemiyoruz içimiz acıyor bu hafta nasıl bayram sahabı sevincini yaşayan çocuk gibi sevindiysek artık bundan sonrada sevinmek istiyoruz.
|
artık kimse tutamaz bizi
|
Antalya maçı çok önemli tabi ki, üst üste galibiyet serisini sürdürmek için bu maçta tıpkı Bursa maçında olduğu gibi diri ve sahada her yerde rakibe basan bir oyun stilini Antalyada da devam ettirirsek galibiyet kaçınılmazdır.Burda başak bir gözlemden bahsedeceğim, BJK kim ile oynarsa ondan sonraki haftada biz bu takımlar ile oynuyoruz.BJK, E.Şehire yenildi, bizde yenildik, Bjk A.gücü ve Bursayı yendi biz de yendik,Bjk Antalyayı yendi biz de yeneceğiz.bir de Sivasspor bu sezon galibiyetleri eski BJK kökenli hocaların çalıştırdığı takımlara karşı elde etti, bu hafta da Antalya var orda da eski BJK lı hoca var.bu istatisklere göre kazanmak çok hoş olurdu.Ben bu maçın net sonucu için beraberlik ya da galibiyet diyorum.Hayırlısı olur inşaallah...
|
Son iki maçtaki gibi oynarsak eğer kazanırız diye düşünüyorum ama antalya gibi bi deplasmandan 1 puanda hiç kötü olmaz sonrasında zaten antep fıstığını rahat yeriz 2 haftada güzel bi 4 puan almış oluruz
|
arkadaşlar antalya kötü takım değil hafife almamak gerekir sadece sansları yawer gitmiyo çok dikkatli olmamız gerekir.
|
Sivasspor'un gecen haftaki performansi herkesi cok sevindirdi ve memnun etti.
Bu galibiyetler rakibimizi kolaya almamaktan, oyun anlayisimizi ve oyun planini rakibe göre ayarlayabilmemizle geldi. Yani Antalyaspor'un aciklarini yine iyi analize edersek, motiveli ve saglam sekilde macimizi oynarsak, galibiyet kesinlikle mümkün. Bunun disinda Atilla Sahin'in kalede devam etmesini temin ediyorum. Borjan'in performansini bugüne kadar yeterli bulsamda, Atilla son iki macta, galibiyetlerde payi vardi, defansimiza cok güven veren bir isim. Defans dörtlüsününde performansi onun sayesinde artti. |
öyle uçmaya gerek yok. 1-0 veye 2-1 olsun bizim olsun.alıcağız inşAllah.artık son iki sezonluk güvensizlik yerini bende varıma bıraktı.şu hakemlerde adil maçlar yönetirlerse bu sivasspor ilk 5 liyi zorlar ,seneyede şampiyonluğa oynar. adama sormuşlar A noktasındam B noktasına ne kadar zamanda giderim diye cevap vermemiş: adamın yürüyüşünü gördükten sonra da 10 dakikada demiş. tabi anlayana ilk 5 diyorum.rasmüssen i CELTİKTEN ALAN VE ARACI OLAN TÜM YİĞİDOLARA TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIM.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:26. |