![]() |
kendi ayıpları kardeşim sivas gibi bi memlekete gelmiyolar kendileri bilir çok meraklıydık onların nur saçan yüzlerine biz bize yeteriz çünkü bizler YiGiDoLaRıZ
|
gelseydi onlarda mı atılan taşlardan nasip alsalardı?
|
Sivasli Yigit ve Mertir
[QUOTE=CAGRI_iST]gelseydi onlarda mı atılan taşlardan nasip alsalardı?[/QUOTE]
[QUOTE=ElbeyLi58][FONT="Century Gothic"]Bülent Uygun, karşılaşma sonrası FB takım otobüsüne taşlanması ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı. Uygun açıklamasında, “Bu olayı gerçekleştirenler bizim taraftarımız değil. Provokatörler Sivas’ta sahneye çıkmak istedi ama olmadı. [U]Sivasspor taraftarı yiğitliğiyle tanınır böyle şeyler yapmazlar.[/B] Fenerbahçe geldiğinde kendilerini çiçeklerle karşıladık ve burada bulundukları süre içersinde gerekli her şeyi yaptık. Bu olayı gerçekleştirenler Sivasspor’u farklı göstermeye çalışan kişiler” dedi.[/FONT][/QUOTE] T[I]AS atanlar Ne Sivasli Nede Sivassporlu[/I] |
[b]evet bencede bu ayıp yeterde artar bile ama ben hala neden gelmediklerini anlamadım acaba korkularındanmı yoksa baska sebepler varmıydı ama artık umrumda değil biz onları burda yenerek güzel bir cevap verebilirdik ama kısmet olmadı inşallah kadıköydeki macta yeneriz onları...[/b]
|
[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf][b]evet bencede bu ayıp yeterde artar bile ama ben hala neden gelmediklerini anlamadım acaba korkularındanmı yoksa baska sebepler varmıydı ama artık umrumda değil biz onları burda yenerek güzel bir cevap verebilirdik ama kısmet olmadı inşallah kadıköydeki macta yeneriz onları...[/b][/QUOTE]
[b]İnşallah kardeşim onları kadıköyde yeneriz...[/b] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]İnşallah kardeşim onları kadıköyde yeneriz...[/b][/QUOTE]
[b]onları yenmek için öncelikle bizim inanmamız lazım ben sahsım adına inanıyorum inşallah takımda kadıköye inanarak gider...[/b] |
SİVASLI OLMAK SİVASA GELMEK BI AYRICALIK ONLAR O SEVIYEYIKENDILERINDE BULAMADILAR HERALDE
|
[QUOTE=CAGRI_iST]gelseydi onlarda mı atılan taşlardan nasip alsalardı?[/QUOTE]
Sanki biz Fener Stadında olanları bilmiyoruz. İki taş ne kadar da zorunuza gitmiş. Biz çiçekler ve alkışla karşıladık. Değmezmiş. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:44. |