![]() |
Cevap: Sivasspor - Mersin İdman Yurdu tahmin ve yo
Ben bugün Mersin-Besiktas macinin uzun özetine bakdim.
Öncelikle Besiktasin Kalacisi Cenk cok müthis toplar cikardi acaba Mersin Besiktas oynadigi gibi bize oynarsa ne yapmaliyiz gercekten güzel Kadrolarida var yeni Takim olsada. Yani Sivasspor ve Hocamiz Mersin-Bjk macini izlesinler özetini ve nasil bir Oyun tarsi ve nasil oynacaklarini Riza Hocamiz hepsini aktarmasi lazim. Bizim tek avantajimiz tabiki yine Sivassporlu Taraftarlar olacaktir. Mersin 17 transfer yapmis bunlardan 8-10 cok önemli Oyuncular. Ben Yahia, Wissem,Márcio Nobre,Beto,André Moritz, ve Sivassporun eski Silahlarindan Kamanan. Bu Oyunculari dikkat etmemiz gerek ucuz ve iyi bir Kadro kurmus Mersin Idman Yurdu,bizim ikinci avantajimiz su olabilir daha genc Takimiz Mersine göre ama en büyük Dezavantajimiz ise bizim 2 iyi Forvetimiz var onlarin 4 tane taninan Forvetleri var. Ama ben bunlara ragmen Sivassporumuzun Galib gelecegini yürekten inaniyorum eger Bursaya karsi inancimiz ve ruhumuz ile oynarsa Sivassporum ozaman Problem olacagini sanmiyorum. |
[B]faty bu maçta yok..stoperde hayrettin olacak ve stoperlerimiz mersinin hücum hattı özellikle nobre karşısında nasıl mücadele edecek merak ediyorum..Umarım bu maçı kazanıp kayseri tramvasını atlatırız [/B]
|
[QUOTE=KaanK;748447][B]faty bu maçta yok..stoperde hayrettin olacak ve stoperlerimiz mersinin hücum hattı özellikle nobre karşısında nasıl mücadele edecek merak ediyorum..Umarım bu maçı kazanıp kayseri tramvasını atlatırız [/B][/QUOTE]
Niyeki Mahmuz Boz varya bildigim kadariyla suan bir Problemi yok veya Murat Akca. Faty'den de süpelendim ama belkide Riza Hoca Faty sakat olmadigi halde sakat oludugunu söylerek bir Sitem yapmis olabilir yada Besiktas macini sakliyacak. |
Mahmut boz olabilir muhtemelen haklısın...murat akça henüz hazır değil.Ayrıca İnşallah hoca pedrieli sağ açık oynatma hayalinden vazgeçer bu maçta
|
[B]demedi demeyin maçtan sonra gene yazacam buraya mersin sivası yener sivas top oynamıyor beylerrr görün artık görünnnn:D[/B]
|
Ofya 18.30 Sivasspor-Mersin İy (C) ama malesef Ligtv Yayin 3 Veriyor bizim icin kötü oldu.
|
[B]SİVASPOR MAÇI KAFİLE PROGRAMI[/B]
Takımımız Spor Toto Süper Liginde oynayacağı 8. hafta maçı için yarın sabah 10:00'da karayolu ile Sivas'a hareket edecek. Maçın oynanacağı perşembe akşamı yine karayolu ile Mersin'e dönecek olan kafilede Hakan Arıkan dışında eksik futbolcu bulunmuyor. [B][url]http://www.mersinidmanyurdu.com.tr[/url][/B] Ayrica Mersin'in iki oyucucusu dogum günü kutlanmis ama neseli degiler. [url]http://www.mersinidmanyurdu.com.tr/detail.aspx?id=3933[/url] |
Sivasspor’un özellikle son oynadığı maçta gördüğü iki sarı kart Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ı çileden çıkardı. Çok basit kart gördüklerini belirten Çalımbay’ın “ Bu haftaya çok gereksiz kartlar gördük. Kayseri maçında iki sarı kart gördük,ikiside lüzumsuz.” diyerek futbolcularını uyardığı belirtildi.
Kayseri maçında topu kaptıran Hayrettin ve Faty daha sonra yaptıkları hareket nedeniyle kart görmüşlerdi. |
3-1 yeneriz o tek golü ise yine penaltıdan yeriz
|
Takımda dengesizlik hatsafada.Bi maç çok iyi diğer maç çok kötü oynuyolar.Yeneriz heralde
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:53. |