SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Teşekkürler Rıza hoca, teşekkürler Kuddusi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33029)

sefilix 30.10.2011 22:42

Cevap: Helal olsun! TFF-MHK ve Yönetimi

[QUOTE=KaanK;749397][B]Genel olarak hakemler konusunda sıkıntılıyız kabul ama bugünkü karşılaşmada hatayı öncelikle hakemde değil futbolcu bozuntusu sorumsuz mahmut boz da aramamız lazım...Takım direnç kazanmış hava yakalamış cebinde sarı kartla oynuyosun sonra laubalice adamın formasından çekersen egemen de atar kendini yere gören hakem de çalar...Hakemi savunmuyorum ama mecnun odyakmazın dediği gibi futbolcu transfer ederken sağlık kontrolünden geçirdiğimiz gibi bir de IQ testinden geçirmemiz lazım ..Ha bence mahmut bundan sonra zorunluluk durumu olmadıköa formayı zor görür derim yazık oldu şu maça [/B][/QUOTE]

kardeşi erman hocada ahmet hocada olayı çok güzel anlattılar. bu hakem bu pozsyona penaltı diyorsa maçlarda bi dünya penaltı olur dediler. olay basit. biz bu maçı alırdık hakem yetişmeseydi. yorumlarda zaten bu yönde. mahmuta yapılan faulü vermedi penaltı verdi. kaya çilingiroğu bile eğer bu penaltıysa egemenin her maçta en az 3 penaltı vermesi lazım dedi.

trafocu 30.10.2011 22:59

Cevap: Teşekkürler Rıza hoca, teşekkürler Kuddusi

Mamut mu Mahmut mu kesinlikle nasıl profesyonel olmuş anlayamadım.Herifin ilk sarı kartı bile lüzümsüz idi. Buna rağmen rakibin formasından çekiyor.O durumda her kes kendini yere bırakır.Salak.

infial§ 30.10.2011 23:03

Cevap: Helal olsun! TFF-MHK ve Yönetimi

mahmut bozUK :mad:denen işbırlıkçı'nın suçu yok mu,1 puan kesındı

sivasfutbol 30.10.2011 23:08

[QUOTE=58CeZa58;749426]sag olsun hakem
macin icine ettin
sag ol !!!!

bizim faulerimize sari kart gösterirken
besiktasin ayni faulerine faul bile calmadi
olabilirmi böyle birsey

hakemler neden istanbul takimlarini tutuyor inanmiyorum

cok gol kacirdik mac böyle bitmemeliydi
penalti pozisyonuda hicde penalti degil
orta yapilirken gayet normal oyuncularin birbirini tutmalari
yazik artik hakkimizi yedin hakem !!

hem bide bi sorum olacak
kerim zengin nerde hic oynadimi simdiye kadar hic göremedim ?[/QUOTE]

gurk yatmış kardeş yakında çüçük cıkardacakmış keita ile birlikte

DOGU_BEY 30.10.2011 23:36

[B]abi yazdıklarında MALESEF haklısın. ..malesef diyorum, çünkü bir sivaslı olarak bu kötü günlerde rıza hocadan başkası bu kadar fedakarlığı yapmazdı belki de...ama o kadar basit yanlışları göremiyor ve bunda ısrar ediyor ki,, onun dabugün dediği gibi üzülmemek elde değil!!! pozisyon buluyoruz, goller kaçırıyoruz bu güzel bir şey ama aynı şekilde çok pozisyon veriyoruz basit goller yiyoruz ve bazen bi bakıyorsun takım maçtan bir anda kopup gitmiş...işte bunlara doğru teşhiş koyup somut müdahale yapacağın yerde her hafta aynı açıklamaları yapıyorsun sayın hocam...tamam çok şanssısız, bu sene adi hakemler çok üstümüze de gliyor ama sen ne diye takım çift forvete döndü tam toparlandı derken herşeyi alt üst ediyorsun tekrar???[/B]

sero58 30.10.2011 23:46

BU MAHMUT BOZU ANKARADA BIRAKSINLAR İLHAN CAVCAVIN YANINA BİZ SİVAS HALKI OLARAK PARASINI TOPLAR YOLARIZ BİR DAHA GELMESİN SİVASA.
UTANMIYON KARDEŞİM TAKIM TAM GOL ATMAYA CALIŞIRKEN BU KADAR ADAMI SIRTINDA VURMAYA ADİ ADAM SENİ...İNŞALLAH BİR DAHA HİÇ OYNAMAZSIN,RIZA HOCA SANADA HELAL OLSUN KİRALIK ADAMALRI 11 KOY.KERİM ZENGİNİ CİHANI KENARDA BEKLET SONRADA ÜZÜLMEMEK ELDEMİ DİYE SÖLE AYIP BE HOCA AYIP.AZICIKTA KENDİNİ ELEŞTİR BÜTÜN SUÇLU BENİM DE..

fatih585858 30.10.2011 23:55

Vallahi bir taraftar olarak çok seviyeli , çok düzgün ve şahsen çokta doğru eleştiriler. Eklenilecek çok bir şey yok. Üsluptan ve yazıdan ötürü tebrik ederim.

poolat58 31.10.2011 00:07

ben herşeye rağmen iyi oynayarak yenildiğimiz için üzgün değilim.yenileceksen de böyle yenileceksin.tek kızdığım nokta mahmut boz ne diye oynatırsın hoca anlam vermek zor.adam resmen kaşındı hoca beni at diye...en sonunda penaltıyı da yaptırdı çıktı.sivasspora geldiğinden beri en iyi grafiğini yakalayan uğuru ne diye kesersin hoca???tabi kaçan pozisyonlar da insanı üzmüyor değil.

Del Piero 31.10.2011 00:08

rıza hocaya elestirilerinde sadece mahmutu sağ bekte oynatması hataydı gerisine katılmıyorum. Hakem hakkında ise söylediklerinde ne söylesen haklısın aldıkları para haram olsun

izmirliyigido 31.10.2011 09:08

[B]Son üç haftada ki oynadığımız maçlara baktığımız da inanın kaçan gollere ve puanlara çok üzülüyoruz. Kayserispor maçında 2-1 yenik durumdayken kaçırdığımız gol beraberliği getirecekken üstüne üstlük tam 6 gol yedik averajı dağıttık.[/B]

1 hafta sonra Mersin İY'nu en kötü gününde yakalamışken 4-5 gol atıp averaj düzeltebilecekken 1-0 zor kazandık, üstelik son dakikalarda da beraberlik golü yiyecektik.

[B]Dün akşam oynanan Beşiktaş maçında ise durum 1-1 iken Murat Akça'nın kaçırdığı 2 net pozisyon, Pedriel'in altıpas içinde 5 metreden boş kaleye kafa vuruşuyla kaçırdığı pozisyon üstünede 3 gollük bir mağlubiyet.[/B]

Şimdi hangi aklıselim bir taraftar, futbol adamı; "olur böyle şeyler önemli değil, önümüzde ki maçlara bakacağız" diyebilir. Hele bunu takımın hocası ve futbolcusu söyleyemez. Baksanızda birşey değişmiyor ertesi maç yine aynısı oluyor, demek ki bakmaya gerek yok aynen devam ediyor herşey. Güzel oyun (!), rezalet sonuç !...

[B]Ki, oyun güzel olsaydı eğer her maçta 3-4 gol atardık ve bunun tadını çıkartırdık. Ama maalesef 3-0 kazandığımız maçta dahil şöyle ağız tadıyla, stressiz bir maç izlediğimizi hatırlamıyorum. Rıza hoca gerekeni yap, lütfen !..[/B]

Diğer takımlarda kötü o yüzden önemli değil demeyin "[B]kötü takımları örnek alarak başarılıyız saymayın, iyi takımları örnek alarak başarısız olduğumuza inanın[/B]". Çünkü biz iyi bir takımız, zamanında çok değil daha 3 sene önce ve 4 sene şampiyonlukları kılpayı kaçırdık. Şimdide kadromuz çok iyi, oyun sistemimiz rezalet. Kadro seçimimiz hiç doğru değil. Halbu ki, herşey çok daha güzel olabilir. Bu vakur ve güzel şehrin insanlarına layık, daha gzüel bir takım izlettirilebilir.

.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:15.