![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[QUOTE=BOUN;750339]Valla galip gelince sitenin hiç tadı olmuyor! :D :D Nerede o hocaya, futbolculara isyan eden konu başlıkları, yorumlar, hocayı kovanlar, futbolcuları asanlar kesenler, nerede? :D
Yenilseydik açılan forum başlıkları, isyanlar, kükremeler, aman Allah'ım kargaşa gürültü, fırtına, yani heyecan adına ne ararsan var olurdu! Ama şimdi? Yendik ve ortalık süt liman! Kelle avcıları toprağın altına saklandılar. :D Çok üzülüyorum onlar için çooook! ;)[/QUOTE] sagol yazmak istediklerimizi yazmissin |
bugün sivas halkına çifte bayram yaşatan tüm futbolcuları ve teknik heyeti kutlarım...
Her zaman böyle oynayın Allah trabzonu ve galatasarayıda yenmeyi nasip etsin |
BEN BU KADAR RAHAT BU KADAR STRESSSİZ BİR MAÇ SEYRETMEDİM BÜLENT KORKMAZIN DEDİĞİ GİBİ KUSURSUZ BİR SİVAS VARDIIIIII;););):rolleyes::rolleyes::rolleyes:
|
çok iyi oynadık özellikle eneramo çok iyiydi son pasları iyi yapabilseydik en az 3.4 olabilirdi ama bunada şükür.
|
çokşükür çok iyiidik sadece erman zayıf kalıyor gerisi çok iyiidiler herkese iyi bayramlar bayramuzun süredir huzurlu giremiyorduk bu sefer çok şükür çok mutlu giriyoruz emeği geçenlere teşekürler allaha amanetolun yiğidolar
|
Maçtan önce futbol olarak üstün olacağımızı düşünmüyordum..Ama bu senenin en rahat maçını çıkardı Sivas..Özellikle Kadir ve Kıvanç kusursuz bir oyun çıkardı.Grosicki benclliği bıraktığında çok daha faydalı bir oyuncu olabilir..Kısa sürede bu kadar maç yapıp,90 dakika boyu önde basmak ve bunda başarılı olmak kolay iş değil.Tebrikler!
|
Takımımız sezonun en iyi maçını oynadı. Yardımlaşma ve mücadele üst seviyede idi. Üstüne de FB sezonun en kötü oyununu çıkarınca çok ama çok önemli bir 3 puan aldık. G.Birligi maçını da alırsak düşme korkumuz kalmaz.
Diğer yandan sistem ve yanlış oyuncu seçimleri ile ilgili görüşümün hala arkasındayım ! SADECE KÖTÜ GÜNLERDE DEĞİL BÖYLE İYİ GÜNLERDE DE görüşlerimi belirttim ve belirtmeye de devam edeceğim. Tek forvetli sistem yanlıştır ! Uğur ve Hayrettin tercihleri yanlıştır ! Bugün sahanın en iyisi ENERAMO olmasına rağmen tek forvetli sistem olacaksada ileride Rasmussen olmalıdır ! Saygılarımla. |
kurbanımız bayrama yakıştı
|
rızanın aslanlarına ankaradan bin selam.mutluluğun resmi budur.sıra ts ve gs da .
|
[B]Onu bunu gecin Koyduk Mu ?Ah ulan bide [COLOR="Red"]Japon bayragi[/COLOR] acacaktik tam olacakti..Kimse akil edemedi..[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:10. |