![]() |
Cevap: Sivasspor - Gençlerbirliği
bu mactan kesin 3 puan alinma,li ve asagi,daki takimlardan uzaklasma,li
|
[B]Zor maç olacağı kesin ama ben yinede kazanan taraf biz olacağız diye düşünüyorum.2-1 veya 3-1 alırız gibime geliyor..[/B]
|
Tahminime göre 2-1 kazanacağız
|
[B]Gençlerbirliği iç sahada ligin en iyi, deplasmanda en kötü takımıymış.Yeneceğiz inşallah..[/B]
|
[url]http://www.facebook.com/pages/EN-G%C3%9CNCEL-S%C4%B0VASSPOR-HABERLER%C4%B0-VE-EN-G%C3%9CZEL-S%C4%B0VASSPOR-RES%C4%B0MLER%C4%B0/262439980474504#!/pages/EN-G%C3%9CNCEL-S%C4%B0VASSPOR-HABERLER%C4%B0-VE-EN-G%C3%9CZEL-S%C4%B0VASSPOR-RES%C4%B0MLER%C4%B0/262439980474504[/url]
|
G.Birliği maçı bir önceki oynadığımız Fb maçına göre zorlu gözüküyor ancak FB maçındaki kadro, ve motivasyon ile sanırım GB maçı da supriz olacak ve galibiyet elde edilecek.skor tahmininde 1-0 diyorum ama gollü de geçebilir.önemli olan rakibe boş alan bırakmamak, orta sahada GByi kilitlemek, bu yapıldığında sonuç FB maçı gibi güzel olacaktır.Taraftar da maça gelmeli takıma destek olmalı ki rakibi psikolojik baskı yapmalı.
|
[QUOTE=Salim58;751959][B]Zor maç olacağı kesin ama ben yinede kazanan taraf biz olacağız diye düşünüyorum.2-1 veya 3-1 alırız gibime geliyor..[/B][/QUOTE]
Salim bey,gençler maçında bizim taraftar da Çarşı benzeri bir jest yapsa Van'la ilgili ne güzel olur değil mi?sivas seyircisi sosyal içerikli mesajlara yabancı değil.28 şubat sürecinde bir maç esnasında stadın bir anda hiçbir yönlendirme olmadan 'imam hatipler kapatılamaz' diye slogan atmaya başladığına şahit olmanın bahtiyarlığını yaşamıştım. |
Sivassporun bu maçı rahatlıkla alacağını düşünüyorum..
|
Öyle bir takımız ki her takımı yenebılırız,her takıma da yenılebılırız. Normal sartlarda almamız gereken bır karsılasma,rakıbın gucu bızımle kıyaslanamaz ama bizim işimiz de bellı olmaz.
|
[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;751991][B]Gençlerbirliği iç sahada ligin en iyi, deplasmanda en kötü takımıymış.Yeneceğiz inşallah..[/B][/QUOTE]
14puanın 13 ünü kendi sahasında almış deplasmanda 1 puan almış.o deplasman da ankara gücü olmasın? |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:04. |