![]() |
Cevap: Vefasızlık
şiehrin markası olarak gösterebileceğimiz sadece sivasspor var. maalesef sivaslılar da ona sahip çıkmıyor. insan elindekinin kıymetini onu kaybedince anlıyor.günü gelince sivassporun kıymetini çok daha iyi anlayacaksınız . ama inşaallah o zamana kadar iş işten geçmiş olmaz.
|
Bizim milletin ozelligi ya sampiyonluga oynamali yada dusmeye o zaman dolar eminim
Yw bizim sivaslinin bu huyu var vurdum duymaz hep baskalarindan bekler boyle seyleri kahramanliga gelince ilk basta gelir |
oncelikle butun sivaslilarin sunu dusunmesi lazimki sivasi sivas yapan sivasspor ve sivaslilardir bilet fiyatlari gercekten bir sigara parasi ve bir sivaslinin ayiracagi vakit sadece birbucuk saat sivasimiz ve sivassporumuz icin buna degmezmi ben gurbetteyim ve mac izledigimiz mekanda sadece 3 yada 4 sivasli oluyor ama biz ordaki herkese yetiyoruz kimsenin citi bile cikmiyo niyeeeeeeeeeeee cunki sivasin sivassporun maci varrrrrrr biz yigidoysak sivasliysak orda durun arkadas diyoruz hicbirseyden korkmyor cekinmiyoruz nedennnn soz konusu sivassporumuz SENIN ICIN HERSEYE DEGER SIVASSPORUM SENINLE HERSEY GUZEL sivas sevgisi ve sivasli omakta cok ayri bi guzellik burdan butun gardaslarima slm lar olsun sivassporumuzu burnunuzun dibinde yanliz birakmayin nasil birlikten kuvvet doguyosa tribunlerdede oyle iste heyecan dogar goller gelir baska bisey demeyecem ALLAH a emanet olun yigidolar
|
arkadaslar taraftarlara sunulan hizmet çok onemli yeni bir stadimiz olsun bence daha çok insan gelir ve bizim takim ustlere oynasin eskisi gibi her maç full çeker
ayrica maç saat 12h00 da idi insaf bee bu saate maç mi olur herkez pazar gunu uyuyup ailesi ile kahvalti edip çay mi içsin maça mi gelsin bunu da unutmamali !!! |
bu sene genel olarak maclara gelen taraftar sayımızcok az. gecen senede cok sıkıntılı maclar yasadık ama maraton kesın dolardı gar tarafının %80 dolardı ama bu sene takım gecen seneye gore daha ıyı bılet fiyatları aynı ama taraftar sayısı dustu bu cok uzucu
|
[B] yazık ya büyük maçlarda stadı dolduranlar sivassporun menfaatine değil gs bjk taraftarları zaten veya feneri izlemek için gelenler sivasspor u haketmiyor sivas halkı gerçekten yazıklar olsun [/B]
|
[QUOTE=S.s.Yigido;752446]Geçen sene kim dolduruyordu stadı ?[/QUOTE]
kim dolduruyordu ? ve bu soruya bi düsündügüm bir cevap yazacaksan ozmn bu sene neden dolmusyor? |
[B]Arkadaşlar gözden kaçırdığımız iki nokta var.
Birincisi; resimde de gösterilen boş kalan havuz tarafı kale arkası tribünü, TFF'nin yeni aldığı kadın ve çocuklara yer ayrılması kararına istinaden kulübümüzün kadın ve çocuklara tahsis ettiği kısımdır.Her ne kadar erkek taraftarlar için oradan bilet alıp maçı izlemek mümkünse de yapımız gereği tercih etmiyoruz.Zira stat bu kadar boş diye yakınırken gar tarafı tribünü normalden daha doluydu.(%70-75 civarlarında)Havuz tarafı taraftarının gar tarafına kaydığı aşikar. İkincisi; buna rağmen stat biraz daha kalabalık olmalıydı diyebiliriz.Ancak maç saatini ve hava koşullarını mutlaka dikkate almalıyız.Keza ben maçı televizyondan takip etmek zorunda olduğum halde ancak alarm kurarak uyanabildim.Sivas'ta olduğumu varsaydığım da kalkıp da üniversite tokiden maça yetişmem imkansız olurdu sanırım.Özellikle de kış günlerinde insanların uykuya daha meyilli olduğu bilimsel gerçeği bir yanda dururken :)[/B] |
[B]maçta stattaydım...vipte izledim bu kez...vipte izlemek aslında tam bi eziyet...çoğu futboldan habersiz, bağırmayı bırak heyecen bile yok bazılarında...millet biribirne çekirdek simit ikram etme peşinde..sayı çok olsa daha güzel olur tabi..ama mesele sayıda değil gelenlerin çoğunda da heyecan ve taraftarlık ruhunun olmamasında..eskiden ortaokulda 3.lig maçlarına giderdim ne seyrici vardı o zaman, sinirden ağlayan koca koca adamları görürdüm...zannedersem süper ligi gördük o eski heyecan çoğu için bitti gitti malesef...[/B]
|
[QUOTE=falcon58;752422]Yazıklar olsun boyle sey olmaz...5-10-15 lira biletler Bursada kale arkası bileti bile 15-20 liradan baslıyor.Ayıp yahu ayıp bukadar olmaz.Trıbunlere bakıyorsun simsiyah ne bir bayrak atkı forma sapka yok...[/QUOTE]
abi sen fiyatlari birakda fiyatlar belese olsa bile bu stadt dolmazdi o gün yani en azdindan yarisi bile dolmuyorki biz 33 bin stad istiyelim tabiki söz verildi edildi ama yapmicaklar zaten oyalaniyioruz ve tekrar bende söyleyim gercekten üzücü stadin dolmamasi sivassporumuza sahip cikalim bu sezona bakarsaniz gectigmiz iki sezon oynadigmiz futbolumuza bakarsaniz bu sene daha iyiz dahada cok destek olalim yoksa bi gün sivasimizi süperlig de göremeyecegiz |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:33. |